numikk Odesláno Říjen 4, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2014 Ahoj všem, představovat se s dovolením nebudu - pár človíčků mě tady zná a ostatní by to stejně nezajímalo :DK autu:Octavia I Combi, šedá pastelová metalíza(interně jenom "pastelka"), do provozu 1/2001, motor 1.8T AGU 110kW, výbava: krom el. okýnek, zrcátek a dvou batohů je to klasickej sociální program, namotáno cca 180tis km.Stav je takovej makovej, spíš horší no.Úpravy co na autě byli když jsem ho koupil byl RS nárazník, křídlo 5. dveří, černá střecha a sloupky.Na opravu je tu hodně věcí takže finančně náročnější úpravy musí počkat ještě nějakou chvíli.V plánu:Nalakovat přední, zadní nárazník a kufrZadní tlumič RS + vyhodit kat a střeďákPřímej filtr K&N, čip a dejl samozřejmostí! R18 2díly nebo zajímací R19Stavák a na zemVyhodit stabík, říznout nosníkBrzdy zadní RS, přední taktéž, případně čtyřpísty když se něco najdeXenony + ostřikyNový znakyVolant, řadička a parkovačka - RS, vyhodit ty hrůzný loupající se rámečky, stropnice a sloupky buďto do koženky nebo RS, tmavý kožakový sesle a k tomu odpovídající tapce.To je z plánů zatim všechno, ale furt se to hromadí takže průběžně budu přidávat nový nápady a hotový věci proškrtávat :)Trošku ťuknutý na předek, spíš jenom barva a lišta přestala pasovatNa co se s*át s dírou pro vejfuck, to říkám furtMotorák že by se z něj dalo jístLuxusní, čistý 16" v top stavu vobutý do skoroslickůNo a ten introš, pastva pro bulvyNo málem bych zapomněl na stropnici nedávno tepovanou a kryty sloupků co svět neviděl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Říjen 5, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2014 Si vymenil za naftu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Říjen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2014 Naftu ještě doma mám, dal jsem jí do série a je z toho dailyna ale stejně půjde na přelomu roku do světa, na daily chci věší auto než oktávu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 5, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2014 Držím palce ať se ti to moc nekomplikuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Říjen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2014 ciima: Díky, bude se to hodit :DDnes a včera jsem dělal že dělám, takže Powerflex přední ramena a řízení, stbaík už je venku, nasazenej stavitelnej podvozek, nový destičky a palivovej filtr.Ještě proběhla zkouška 18" která nedopadla pro lak zadních blatníků a podběhy zrovna dobře :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Říjen 6, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2014 ty jsi blazen zdendo :D :D :D ve ctvrtek to skouknu na mcsracovy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Říjen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2014 Tys tady chyběl Jirko :DJeště musim nechat stočit podložky abych v ten čtvrtek mohl dovalit.Na autě další nový věci, ale report až bude víc času... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Říjen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2014 Dvě fotečky ze včerejší nudy ve Štěrboholech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Říjen 12, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2014 hezky zdendo to mas pekne si stim hnul . ten naraznik kdyztak dej vedet jak jsme se bavily jinak jsem objednal snehulaky od powerflex a dam vzadu uplne na knom jak ty ale az na jare :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Říjen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2014 (upraveno) Něco málo se udělalo...Nová maska, znak a světla + blinkry, montáž lízaLeštění výfukuDifuzor + RS výfukTrocha čištění motorákuJeště jedna fotka momentálního setupu Upraveno Říjen 18, 2014 uživatelem numikk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 18, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2014 Páni, jak jsi udělal tu koncovku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Říjen 18, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2014 Ze by ji navaril? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Říjen 19, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 pěkně se to vyvíjí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 19, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 Já myslel jak ji takhle vyleštil? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Říjen 19, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 Ze by ji navaril? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Říjen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 Ketys: nějakou starší leštící sadou co jsem tu měl, cca půl hodinky práceLumen: no navařený to neni, je to celej RS výfukKubarum: dík, koukal jsem na tvojí bílou a taky si pěkně hraješ Dneska budu ještě vyndavat střeďák jelikož ho furt tahám po zemi tak snad to nebude pak moc hlučný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 19, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 ketys: stači metal polisch a dosahneš takoveho efektu http://www.detailingshop.cz/kovove-casti/101-autoglym-metal-polish-55ml.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Říjen 19, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 Ketys: nějakou starší leštící sadou co jsem tu měl, cca půl hodinky práce Lumen: no navařený to neni, je to celej RS výfuk Kubarum: dík, koukal jsem na tvojí bílou a taky si pěkně hraješ Dneska budu ještě vyndavat střeďák jelikož ho furt tahám po zemi tak snad to nebude pak moc hlučný. no hraju si jen v rozmezí mích finančních možností a ty polepy jsou parádní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 19, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 Parádně ses do toho opřel jen tak dál :palec: pěkný pěkný :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 19, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 parádně s tím pokračuješ :) akorát mi k tomu nesedí kola, viděl bych to spíš na nějakých krutých paprskáčích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Říjen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 (upraveno) Díky kluci, dokud je teplo tak na tom dělám co jde, jakmile přijde zima tak už na tom moc věcí neudělám Co se kol týče tak by se mi líbili ideálně dvoudílný 18" dopředu 8-9J a dozadu o palec širší, jenomže sehnat něco rozumnýho je snad nereálný...teď na to nespěchám, až na příští sezónu budu muset něco vymyslet, v nejhorším si nechám tyhle a dám je do černý metlyEdit: teď koukám a to lízo mam křivě přidělaný, fakt vobě ruce levý :D Upraveno Říjen 19, 2014 uživatelem numikk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Říjen 19, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 Z mého laufu zbyla jen ta koncovka. Byl ''trošku'' děravej. Ale taky jsem jí naleštil, jen je na poličce a ne na autě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Říjen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2014 Včera jsem nasadil novej ventil, původní to nezvládal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Říjen 25, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2014 Tahle kopie se ti do měsíce upeče. Před klapkou vydrží trošku déle, ale stejně ti to dřív nebo později začne padat do nouze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Říjen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2014 Uvidíme, já jsem na to slyšel vcelku dobrý ohlasy, záruka tam je tak co už. v nejhorším se vrátim k forgovi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Říjen 27, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2014 Já jsem měl úplně stejnej a když začal zlobit, šel do světa. 2 roky mám Forge Twin port a žádný problém. Je pravda, že tak krásně nepíská když odfoukne, ale auto jede. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Listopad 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Zatím to teda občas vytáhnu a BOV šlape bez problémů.Zrovna řeším interiér, pokud se to vyvede tak během týdne nahraju nějaký spyfoto :DBTW: kdyby někdo chtěl tak prodám ty VW 18", lidičkám odsud za 10k komplet, jinak inzeruju za 14.5k 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Prosinec 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 (upraveno) Né že bych to prodal když sem nepíšu, ale vůbec není čas, momentálně na autě všechno původní....akorát připravuju věci na další sezónu, ale času málo tak to jde pomalu.Na fotce menší ochutnávka na další sezónu, co na fotce není tak jsou brzdy, prozradím že na předku budou 340mm kotouče a vzadu 280mm. Upraveno Prosinec 19, 2014 uživatelem numikk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 velká parádnice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.