michal92 Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 S těmi prodeji O1 se moc nedivím. Ceny šly hrozně dolů. Ty O3 vytlačují 1. Inu už nejsou nejmladší. Ale já si svojí rozhodně nechám. Jen jsem zvědav jestli se ty nový trojky budou držet na trhu 14 let jako jedničky. A jestli tu budou s natočeným půl milionem km... Snad budou dostupnější díly a hlavně levnější... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Na to jsem taky zvědavý, ale obávám se, že 3-ková Octa už takový držák jako 1-ková už nebude. Rád bych se pletl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 (upraveno) Uvidí se jaky bude držák :) ale nevím zdali vydrží 17 let a více jako jedničky ;) Upraveno Leden 2, 2015 uživatelem jardap007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Držák to být nemůže... Už z podstaty věci. Vemte si že před 15-25 lety se věci dělaly jinak. Doteď fungují. Nové věci se berou jako spotřební zboží a tomu nasvědčuje i kvalita. Viz elektronika bílé zboží a tom ani nemluvím. Tyhle auta jsou na 5 let. Pak šup pryč a zas nový model... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Leden 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Tak kolečka z Audi prodaný nejvyšší nabídce zo slovenska za pořádný ojra :DA vaše debata o trojkách jde mimo mě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Chlapi na trojkový octě dělám. Dělal jsem na svařovně a teď jsem na lisovně a i chlapi co to lisujou si stěžují,že ten plech je jak papír :-/ Takže si myslím,že to nebude jako jedničky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Nooo tak to není moc pozitivní ty papírový plechy :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Leden 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Zase flame jak noha :DHoši ale z vážnějšího soudku....Teď mi poslední dobou blbne elektrika, stylem že pohasínaj budíky teploty a paliva, pak přestane hrát rádio, pohasnou i všechny ostatní budíky, rozsvítěj se mi kontrolky pytlů a abs, pohasnou mi i všechny světla....během chvíle všechno naskočí a běží to jak nový. Teď jsem jel a motor začal i cukat a ručičky otáček a tacha se zasekli, no napínavý jak kšandy to bylo.Přes diag to nic nevypsalo tak nevim kde začít, jediný co mě napadá je že je tam slabší baterka než tam má bejt (nová ale s menší kapacitou asi 45-50Ah myslim) pokud by to mohlo bejt tim, za rady dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Pokud normálně nastartuješ, tak to baterkou nebude. Podle mě to bude buď špatná kostra nebo špatný plus kontakt od alternátoru k baterce. Takže všechno pořádně projdi, očisti kontakty, prostříkej kontaktolem a měl by jsi mít klid ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Leden 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2015 Vidíš, taková základní věc a mě to nenepadlo - o víkendu se v tom budu hrabat tak to udělámDneska jsem si dovezl další sadu 19" akorát ještě nevim zda zůstanou Spyfoto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Leden 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Tak to vypadá že zůstanou, dneska rychlej lak do černa a zkouška kam až zalezou s menším odklonem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Zapusteni moc pekny kola uplne ...... to uz byly hezci ty audi :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Leden 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Ty audi byly fajn, ale tyhle jsem moc neviděl jezdit na koncernech, kdežto ty audiny byly nasekaný uplně všude a i kopie...Ještě tu nápravu musim posunout víc dozadu abych se dostal ještě o necelej centimetr nahoru do blatníku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 (upraveno) Za mě jedině ty porsche. Audi kola se mí líbí ale tohle jsou moc pěkný kola, který se v CR nevidí, takže jednoznačně jsem pro je nechat. Až to bude hotové, tak doufám jen v mé očekávání, že budeš jeden z lepších v Stance zde na foru hlavně na auto nesekáš, žádný zbytečný blbosti což máš další velké + ...jdeš fakt správným směrem příteli Upraveno Leden 11, 2015 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Kola moc pěkný, ale za mě ten černý lak neeee... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Sluší jí to,ale přijde mi ,že s tou černou zanikají :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Leden 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Hans26: díky za support a vážím si toho, snažím se jít cestou takříkajíc oem+, ale kolikrát je to dražší/složitější než se zdá...Konny: jsem rád že se líbí, ale stříbrný se mi na stříbrným autě nelíbí a přijde mi že zanikaj ještě vícAlimen: viz. konny :DBerte to tak že jsou osekaný od kamínků, tudíž půjdou na kompletní chem. odlakování a lak, lak ještě není vybranej, ale chtěl jsem černej lesk, protože nevím jaká jiná barva by k tomuhle laku šla. Jiný barvě se samozřejmě nebráním, ale zase nechci mít z auta ultra barevnej cirkus. Klidně sem hoďte někdo nějakej nápad, představivost mi bohužel poslední dobou chybí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 fialova ? nebo smouli modra :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Leden 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Pohrával jsem si ještě s myšlenkou je vyleštit, ale to by asi na tom autě stejně zaniklo.Fialová asi ne jirko, no a na šmoulí ještě nemam gule :DBTW: už se mi konečně vyrábí nový kotouče, původně jsem chtěl pořídit kotouče z R32, ale nakonec vyhrál lepší design plovoucích nesmyslů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 (upraveno) Není za co, také GTIčko pojedu ve stylu OEM+ ale díly jsou drahý chci postavit styl GTI Edition 30 co jezdí mimo CR a potkají se třeba na Worthu..... Já bych se možná do barevných kombinací nepouštěl, dal bych je do nějaké grafitové, šedivé RS O3 apod, jednoduše něco ve stylu co jezdí v zahraničí ;), či něco co by bylo tmavší než stříbrná ale zase nezanikalo. Mě se ten černý lesk líbí, ale kola to zmenšuje, též jsem je chtěl na G5tku ale není to asi ono Upraveno Leden 11, 2015 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 ty jo ale ta sediva by byla dobra mozna i na te moji tu bych bral 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Leden 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Jéňo nad tou šedou(grafitovou jsem uvažoval, i originál porsche ten odstín měli jen jinej modelAle nepřijde mi to zas takovej rozdíl oproti stříbrný Jinak na golfíka jsem taky zvědavej, hlavně na ty koníky, to je totiž cesta kterou já se nikdy nebudu moci vydat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Tak šmoulí modrou bych asi nedal taky . Fialovou mám na autě ja k zelený mi sedí nevím jak by vypadala u stříbrný ;) A co třeba červená ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 tmavě zelenou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Za mne jsou ty kola super! Ale souhlasím, že černá je zabije Já bych na ně viděl šedou jako má jeden borec z SD teamu na kolech. Snad klukům nebude vadit že jsem si půjčil fotku.V takové šedé budou ty kola TOP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Přesně tak jak píše zavy, myslím si, že šedá z OIII RS by byla super či něco takového, myslím si, že by to na autě bylo elegantní ;) Najít jen vyhovující odstín, jak jsi dával to foto tak byl volil lehce tmavší lesklou ;) jinak Golfík se bude stavit déle, přeci jen je to 3x nákladnější jak octa :(Jinak jelikož v Litáku jezdila auta jak se šmoulí modrou, což byla octa, tak audi bývalého člena konwase s fialkovými koly, tak zde máš fota 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 (upraveno) Ta fialová nevypadá špatně, ale neni to už tak decentní, ta šedá vypadá jako dobrej kompromis, asi do ní půjdu, ještě mám ale čas, takže spíš budu vybírat jen její odstínA aby jste si nemysleli že se ve volným čase flákám, tady fotečka skoro hotového stolečku/vinotéky, stačí nasadit sklo dle libosti....mimochodem barva kol by mohla být stejná jako tom filtru na fotce :DDále s kamarádem renovujeme jedno třídílný OZ, z něj bude taky stoleček, ale tam nejsme ani v polovině.Takhle jsme ho dovezliPo pár hodinkách nějaký tý práce Upraveno Leden 12, 2015 uživatelem numikk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Jo barva filtru je přibližně ten odstín šedivé co myslím, taková by byla na kolech super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 ja tu sedou snad dam taky ale nevim jak by se me to hodilo k barve vozu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 ty nech černou a nečím ji doplň a budeš to mít top ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.