Doubeq Odesláno Říjen 5, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2014 Zdravím, tak po dlouhé době mě něco začíná odcházet s nadcházejícím čtvrtmilionem :) Za jízdy se mi objevilo Dobíjení - Do dílny. po pročtení zdejších témat to vypadá no volnoběžku altíku, ale občas to i cukne při studeném motoru a proto tenhle dotaz. Eklektrika zkontrolovaná, proměřená, bez přechoďáků kdekoliv. Ani řemen se mi nezdál volný. Je možný, že by to dělala napínací kladka? Je na ten řemen napojeno i čerpadlo nafty (kvůli tomu cuknutí) ? Za tepla to je OK. Trvá to cca 3 dny, první den to dělalo i při teplym a ted se to děje jen při studenym. A vždy při potřebě krouťáku do - kopce atp. jeko třeba při přejetí prahu nebo přejezdu. Otáčky 2000+/-. Rychlosti různé. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Říjen 6, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2014 naftový čerpadlo honí rozvodovej řemen k tomu dobíjení nemáš vytavený spoje na tavných pojistkách v tý krabičce co je na baterii?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doubeq Odesláno Říjen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2014 Dneska se auto přihlásilo samo, po 3 dnech klidu a právě kontrole komplet elektriky od altíku po baterku sem se radoval, že to vydrží a nechám to vyměnit se silentblokama na ramenech za měsíc. A najednou už dobíjení nezhaslo, nešel posilovač a řemen se svlíknul, ale zůstal vcelku, takže napínací kladka přestala napínat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.