borlan Odesláno Říjen 7, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2014 V nabídkách na webu narážím u kabinových filtrů často na to, že rozlišují filtr pro auto s klimou a bez. Nerozumím v čem by se ty filtry měly lišit a proč. Ví to někdo? Dík předem za vysvětlení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Říjen 7, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2014 možná tím že jeden bude s aktivním uhlím a jeden bez :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Říjen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2014 Ne, jsou tam i filtry bez klimy s aktivním uhlím. Z toho usuzuju, že to uhlí ano/ne není rozhodující pro klima ano/ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Říjen 7, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2014 Oba filtre mozes pouzit. :palec: Je uplne jedno ci mas klimu alebo nemas. Filter s uhlim je kvalitnejsi a lepsie filtruje vzduch. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Říjen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2014 Jo jasně, ani jsem to nikdy neřešil. Jen mne to zajímalo z technického hlediska když jsem to v nabídkách uviděl. Takže zatím jsme k žádnému vysvětlení rozdílu nedošli...a asi ani nedojdem. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.