David46 Odesláno Prosinec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 No já chci ještě masku od milotecu bez znaku ;) a na přední časti by to mělo být vše a celkově žadné doplňky na auto dávat nechci, takže na jaro tonovat skla a chip a mám hotovo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 (upraveno) Tobě se tato maska líbí? A já to hned po Miloťáckých nástavcích prahů považoval za největší tuzing :( Upraveno Prosinec 31, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David46 Odesláno Prosinec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Tak jsou dvě varianty buď KI-R Honeycomb nebo Milotec ale to uvidíme jak budeme kupovat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Tak za mě raději jen honeycomb 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David46 Odesláno Leden 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Přikládám foto mračítek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David46 Odesláno Leden 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 Nastal takový menší problém a dotaz na vás od soboty mi nefunguje Coming a Leaving home, v maxidotu je to aktivní vše je jak bylo zkoušel jsem to vypnout a zapnout ale nic, poté mě napadlo že třeba to nejde kvůli stavu baterie ta má 12,42V a na magickém oku je průhledné a na krajích červené kolečko, tak bych se chtěl zeptat jestli někdo nevíte co s tím? napadlo mě jako poslední variantu odpojit baterii a udělat restart! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 A co vypínač máš na funkci auto? :) Jinak zkus zakrýt senzor na okně, a následně napíchnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David46 Odesláno Leden 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Já to mam furt na AUTO, oká vyzkouším.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David46 Odesláno Leden 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Nebo mam zkusít odpojit baterku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 (upraveno) teoreticky mohl senzor i odejít, zkus ho zakrýt a uvidíš. popřípadě zkusit jed na diagnostiku třebas. Upraveno Leden 6, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David46 Odesláno Leden 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Senzor jsem zakryl a nic :/ v sobotu jedu k Marovi na diag, protože mojí ma pujčenou kamarad v Rakousku... tak budu chytřejší.. Našel jsem za 500,- Kč http://www.sbazar.cz/autodily.plus/detail/5741288-destovy-senzor-1k0955559-ah-na-skoda-octavia , uvidím o víkendu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Super cena a dobrá garance, pokud ti nebude senzor fungovat, určitě ho ber 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David46 Odesláno Leden 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 tak to je jasné protože nový stojí 2600,- Kč Jak se potom ten senzor sundavá ? to je přilepené nebo jak ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Danielo2 Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Neni nalepený. Dáš dole zrkadlo a senzor je len nacvaknuty. Je na ňom ako keby želatína pri montáži dávaj pozor aby tam neostali bubliny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David46 Odesláno Leden 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Já už se kouknul do dílenské příručky jak to je udělané...:) ale i tak moc dík ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Danielo2 Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Zvládneš to v pohode. Inak auto vyzerá super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David46 Odesláno Leden 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Dík ;) no uvidím zda to budu dělat uvidím po sobotě co bude na diag. ale každopádně to chci mít funkční, ale myslím si že je velka pravděpodobnost na senzor..ale když je na bazaru za 500,- Kč tak to je v pohodě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 uvidíš až po diagnoze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David46 Odesláno Leden 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2015 JJ, pak podám hlášení ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Leden 8, 2015 Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 Byte 17 bit 7 ktery je od verze SW 651 (tusim) mozny aktivovat pro vypnuti kontroly SPZ (LEDky) zpusobuje u nizsi verze SW vypnuti CH/LH 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David46 Odesláno Leden 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 Přesně tak jak piše Maro, opět to funguje :) takže ušetřeno za senzor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David46 Odesláno Leden 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 Co jsi myslíte o Bi-xenonech na mojé eReSo ? zvažuji o koupi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Mel jsem to na superbu a nijak me to neuchvatilo. OII sviti suprove, tedy alespon facelift 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David46 Odesláno Leden 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Jako chtěl bych to vidět a porvnat protože mě se moc ty H1 nezamlouvaj ;) to žluté světlo oproti xenonum.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 tady se bavíme samozřejmě o OEM xenony a OEM bixenony. jinak i standartní světla svítí moc dobře, kdž do nich dáš nějaký NB + nebo kyselinka by věděl, ten to má nastudovaný co jak svítí, máš pohodu. Na superbu jsem si musel davat pozor at světla zbytečně nezapínam na krátký trasy, tím dostávají kouř. Halogeny můžeš blikat furt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 (upraveno) Ked sa ti nepacia tie povodne H1, tak vymen ziarovky za napr. Osram Cool Blue. Sam ich mam a je to pecka, o dost lepsie ako NB a farbou su ako xenony (4200K). Neviem ci som natrafil na nejake dobre kusy, ale bixenony nie su pri nich az taky velky hit...aspon co som nazivo porovnaval, na mokrej vozovke. No to mi tu moze vela ludi vyvratit, takze je to na uvazeni kazdeho ;) Inak RSka nadherna, a aj ked osobne mracitka moc nemusim, tak na tej modrej to vyzera ozaj pekne...teda aspon na fotkach Upraveno Leden 10, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Ony fakt halogenový projektory OEM svítí parádně. Jak je to u obyč halogenů předface nevím.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Coco? Tak buď mám smůlu na vadné kusy (jak na původní světla, co jsem měl, tak na ta nová, která jsem pak předělal), nebo jsem slepý, ale hůř svítící auto bych hledal těžko. To, co jsem viděl u předFL s parabolami normálně bez problémů, tady prostě nevidím, s jakýmikoli dosud vyzkoušenými žárovkami (vč. OEM samozřejmě) to auto svítilo otřesně - až jsem nedávno zoufale přemýšlel, jak toto vyřešit. Jak jsou ve Světě Motorů "odborníci", jejichž většina názorů mi leze krkem, v jednom s nimi musím souhlasit - projektory tam, kde je běžná H7 žárovka, nemají co dělat. Je to sice o 100% hezčí (když se kouknu na OIII bez xenonů, je mi zle), ale v tak špatnou svítivost jsem ani "nedoufal" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 (upraveno) @michu co to tady zase tvoříš za výplody jak v Romaně tématu o BMW. S2 Bi-xenony svítí suprově, že problikáváš bi-xenonem je opět běžný, tak hold občas vyměníš vybojky, to je fakt strašný.(jestli to srovnáváš se superbem 1, tak ten je dávno za zenithem, to samé xenony u O1). Halogeny na O2 FL svítí normálně i s lepšími žárovkami, s xenony to vůbec nejde srovnávat a vůbec se nebudu bavit o kompletním AFS. Najdi si ho na škodě auto o S2, je to tam komplet popsaný, jak se xenony přenstavují v průběhu jízdy. @david Klidně kup bi-xenony, budeš spokojen. Nebo do H1 dej nějakou lepší žárovku a už to o hodně lépe ladí ke xenonům(philips blue vision, osram apod.. dálkové žluté světlo je fakt strašné. Upraveno Leden 10, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 tahle diskuze je vzdy velmi zajimava, nebot deli cleny na 2 tabory .... Denis: mel jsi smulu (bohuzel), projektorove svetlomety (H7) jsou jak po "ESTETICKE" tak i funkcni strance daleko lepsi nez obyc paraboly. Ta cocka tam dela proste sve. A to jsem mel uplne obycejne zarovky koupene na benzince za 35 kc. Davide: jak jsem ti rikal uz ve ctvrtek ci kdy to bylo, jedine co jsem o tech bixenech pro O2 slysel je to, ze do nich zateka a mlzi se, nevim co je na tom pravdy, nikdy jsem to nezkousel, ale jak ti radi Kyselinka, kup si jine H1 nejen ze usetris nemale penize, popr predejdes nejaky problemum. Ja mam NB a sviti hodne podobne xenonum - se prijed nekdy podivat ;) A dalsi vec je takova, jak casto pri dnesnim provozu svitis dalkama ? Z trasy kterou jezdim do prace (cca 25 km) vyuzivam dalky zhruba na 10% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.