lukas1986 Odesláno Říjen 13, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 Zdravím Vás pánové , potřebuji radu odborníků . Mám namontována parkováky vzadu , ale hledám napájení plus u spínačky . Netušíte který to může být kabel ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Říjen 13, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 v pojistkové skříni, co je z boku palubky najdeš jak spínané tak stálé plus... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1986 Odesláno Říjen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 potřeboval bych zřejmě spínané když otočím klíčkem . TO znamená , že ten kablík mám připojit na prudko k pojistce ? Náhodou , která to je asi nevíš , viď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ehm Odesláno Říjen 13, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 Ake mas parkovacie senzory? Noname z ebay? Tie sa zapajaju na kostru a na plus zo svetla spiatocky. Ak ich zapojis na +12V zo spinacej skrinky, tak budu stale zapnute, tak to chces? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1986 Odesláno Říjen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 jj jsou nějaké no name , ale v přiloženém návodu je napsáno , že je třeba připojit žlutý k zapalování 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Říjen 13, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 kámo, nic ve zlém, ale nechceš to nechat zapojit někomu, kdo tomu rozumí trochu víc a ví co kam zapojit? ve zkratce: odmontovat plast pod volantem, odmontovat zadní kryt pojistkové skrinky, sehnat vhodný pin do pojistkovky, zastrčit di pojistkovky, dát pojistku.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David46 Odesláno Říjen 14, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2014 No já sem montoval taky jedny no name senzory na Octavii II a bylo to dělané přes světla zpátečky a bylo to dělano tak že z ŘJ senzoru byl kabel do svorkovnice a ze svorkovnice vedli dva kabely do zpátečkové viz. obrázek snad pomůže T6d je svorkovnice ze světel měl by to být pin 3 a 4 a je jedno z které strany světel dáš. A tak jak jsi psal že to napojíš na spínačku tak by ti to fungovalo pořád byl by tam seplý kontakt i když bys jel dopředu, ale když to napojíš na světla zpátečky tak to bude fungovat jenom když zařadíš zpátečku a máš tam jak + tak - a také 12V napětí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Říjen 14, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2014 jooo tak to já jsem nevěděl, jak to má být :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Max Cici Odesláno Říjen 15, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 Já si je montoval a zapojil jsem je na světla zpátečky a kostru a jsem spokojený ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.