surfman Odesláno Říjen 16, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2014 Zdravím kolegové, nevíte někdo, jestli má Audi A3 (8L) stejný pružiny, přední i zadní jako Octavia I? Nabízí se možnost koupit za hodně luxusní cenu sadu snížených pružin Eibach -30/25 mm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Říjen 20, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2014 (upraveno) Pokud ta A3 není quattro, tak Ti tam pasovat budou. Jen musíš počítat s tím, že A3 má lehčí zadek, takže si možná zadní pružiny víc sednou. Ale zase na druhou stranu, podvozky typu JOM, TA Technix, FK atp auta nerozlišují a podvozky pro A3, Golfa, Leona, Toledo, Octavii a Boru jsou totožné :) Upraveno Říjen 20, 2014 uživatelem LadikRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2014 Díky za odpověď. Není to na quattro, je to na stejnou motorizaci co mám já, tedy 1,6 benál 75 kW. Pružiny jsou Eibach -30/-25 mm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Říjen 26, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2014 Tak to pásnou bez problémů, jen ten zadek si sedne víc a možná bude měkčí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2014 já vzadu vozím jenom dvě malý děti zcela mimořádně nákup z Ikea, ale na to už mám střešní nosič a v plánu závěs s vozíkem. Jinak mají psané zatížení zadní nápravy do 930 kg a přední do 970-990 kg. To by nemuselo tolik sednout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Říjen 29, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 (upraveno) Octavie má 1000Kg na zadku? Jinak určitě si to sedne, ale o kolik Ti asi takle nikdo neřekne. Ty levné, jak jsou uni pro celou platformu GIV, lidé kupují většinou stavitelné, takže tam si výšku nastaví. Mimochodem, klidně SZ, ale za kolik ty pružiny jsou, že píšeš o hodně luxusní ceně? ;) Edit: Na téhle fotce jsou pružiny Apex, které jsou pro GIV i Octavii stejné. Snížení bohužel netuším. Upraveno Říjen 29, 2014 uživatelem LadikRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.