kovaccmarekk Odesláno Říjen 21, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Dobry den, Nedavno som si namontoval radio rcd 510 do octavie 2 fl. Predtym som tam mal 1 dinove radio melody. pri zapajani radia som zistil ze na 510 musim kupit redukciu na zapojenie anteny kedze moja octavka ma len jednu antenu cize konektor nesedel na dvojitu fakru na radiu. Teraz mam problem so signal. Radia hra velmi zle preto sa vas chcem spytat ako mozem tento problem vyriesit? Dodadotna montaz druhej anteny? Neexistuje jednoduchsie riesenie? Dakujem za vase rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hokejka Odesláno Říjen 21, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Kup si toto www.vzdy.sk/stualarm-66561 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Říjen 21, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Dorobit dtuhu FM antenu.. nie je to nic zlozite a tiez ani financne narocne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovaccmarekk Odesláno Říjen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Hokejka- myslis ze to postaci a bude hrat aspon tak dobre ako to melody co som tam mal predtym. Na nete vela pise ze to radio vyzaduje 2 anteny. Tomiq07- Na kolko by to asi tak vyslo? V skodovke som sa radsej ani nepytal lebo ta cena by bola urcite krasa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hokejka Odesláno Říjen 21, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 ja mam bolero a hraje v pohode tiez som mal predtim melody a nevidim rozdiel v signale. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Říjen 21, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Ahoj mám to jak hokejka a signál je ok, funguje i TP ( traffic protocol ) a dokonce ho i nahrává, když máš Bolero vypnuté. Takže doporučuju. http://www.dobry-obchod.sk/produkt/66561-antenni-adapter-double-fakra-samice-1x-fakra-samec/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovaccmarekk Odesláno Říjen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 A v tej redukcii aj daco je v tej ciernej skrinke? Daco co napaja antenu alebo nieco? Lebo ja mam redukciu ale to su len na surovo spojene kabliky aby sa to dalo zapojit. A pani vy mate bolero alebo rcd510? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Říjen 21, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Ano v té skříňce je elektronika, která ti částečně nahradí druhou anténu. Když jsem adaptér neměl psala mi diagnostika, že anténa 2 nemá žádný signál a od doby co ho mám tak je paměť závad bez chyby. Já konkrétně mám RCD 510 z Passatu CC. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovaccmarekk Odesláno Říjen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 A v tej redukcii aj daco je v tej ciernej skrinke? Daco co napaja antenu alebo nieco? Lebo ja mam redukciu ale to su len na surovo spojene kabliky aby sa to dalo zapojit. A pani vy mate bolero alebo rcd510? Ospravedlnujem sa za opatovny prispevom :/ A pokym si to tam nemal hralo to spatne a odvtedy je signal dobry? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Říjen 21, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Ano před tím to skoro nehrálo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovaccmarekk Odesláno Říjen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Dakujem pekne za info. Tak tu redukci co som oupil predtym mozem zahodit a bola este draksia ako tato :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Říjen 21, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Dej vědět jak to hraje jestli si teda tu redukci koupíš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovaccmarekk Odesláno Říjen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Jasne dam uz som objednal dufam uz nic nebudem musiet dokupovat lebo uz obanujem vymenu radia :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovaccmarekk Odesláno Listopad 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 Zdravim po dlhsom case. Redukcia namontovana no stale to neni ono :/ je to lepsie ale radio chrci a slova v.radiu sa opakuju :/ kolko by stala montaz druhej montaze? Robi to tu niekto z vas? *anteny* :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 6, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 A taa prvni antena je v poradku... jestli mas smesovac na antenu tak ta antena je KO... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovaccmarekk Odesláno Listopad 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 Tak nevkem naisto povedat ci je ok ale predtym hralo radi super. Zalozil som rcd510 a uz to nehra tak fajn. Myslim ze antena sa neposerkala kedze v ten isty den hralo stare radio super a toto uz nie :/ A co je ten smecovac? :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 6, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 No asi je lepsi napsat rozbocovac... 1 vstup anteny a 2 vystupy na radio... ohledne te anteny... ono staci aby to puvodni radio melo vetsi cirlivost a bude chytat lip... kolik mas kolik mas po zmacknuti setupu a drzeni - uroven signalu, melo by mit cca neco kolem 50 az 55 dBuV... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovaccmarekk Odesláno Listopad 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2014 Ten rozbocovac tam mam zalozeny. Hore vyzsie co pridali tomasoct odkaz to tam mam. Uroven signalu mi pise okolo 47dBuV. Tolko mi pise na mieste ked stojim. Byvam na lazoch. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 Uroven signalu vypada ok... kolik se ti pohybuje intenzita signalu pri jizde.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovaccmarekk Odesláno Listopad 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 No ako kedy miestami tam pise 25-30 ako na horskej drahe :-/ otec ma v tourane tiez rcd510 a hra neporovnatelne lepsie Na akom kolvek mieste. Doma kde mne pise 45 jemu ukazuje 60. Vobec mu to nechrci ani sa neopakuju slova. Samozrejme tam ma 2 anteny :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.