Ondi Odesláno Říjen 22, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2014 Ahoj, mám takový problém. Nesvítí mi zadní levé světlo. Kontroloval jsem žárovku ale byla v pohodě ale pro jistotu jsem jí dal na druhé a svítila. Když jsem tak koumal ( ale nic jsem neměnil a ani nijak hrubou silou jsem nemohl poškodit ) tak mi přestalo svítit i pravé zadní světlo. Zkoušečkou jsem zjistil že tam není napětí. Pojistky jsem kontroloval a jsou OK. Aby toho nebylo málo tak mi nesvítí ani obrysové světla. Ale to z toho důvodu protože tam předtím byly napojené LED externí světla které byly montované bývalým majitelem. Vzal jsem je odpojil a vyhodil takže bych se rád zeptal jak mám napojit obrysové světla které nebyly asi tak cca 2 roky používané. Procházel jsem fórum a podobný problém jsem neviděl. Nevím jak mám sundat spínač / vypínač světel (popř ani co bych tam měl kontrolovat). Samozřejmě nemám automatické zapínání světel. O1 - 97 - 1.6 - 55 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Listopad 4, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 Jestli nesvítí zadní tak zkusit dráty, zda se neprodřely, mrchy rády to dělaj. Přední, obrysové by měli padnout barva k barvě, zkusit žárovky, dva roky nicnedělání jim asi trochu uštědřilo. Pokud ty zadní dráty budou ok tak leda překontrolovat znovu pojistky, nebo spínací skříňku.. Upraveno: Určitě se tam někde bude motat relé co přepíná hlavní na denní, to zkusit odpojit a zapojit jako normál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Listopad 4, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2014 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=26133 možná poslouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.