Přejít na obsah

Světla

Ondi

Doporučené příspěvky

Ahoj, mám takový problém.

Nesvítí mi zadní levé světlo. Kontroloval jsem žárovku ale byla v pohodě ale pro jistotu jsem jí dal na druhé a svítila. Když jsem tak koumal ( ale nic jsem neměnil a ani nijak hrubou silou jsem nemohl poškodit ) tak mi přestalo svítit i pravé zadní světlo. Zkoušečkou jsem zjistil že tam není napětí. Pojistky jsem kontroloval a jsou OK.

Aby toho nebylo málo tak mi nesvítí ani obrysové světla. Ale to z toho důvodu protože tam předtím byly napojené LED externí světla které byly montované bývalým majitelem. Vzal jsem je odpojil a vyhodil takže bych se rád zeptal jak mám napojit obrysové světla které nebyly asi tak cca 2 roky používané.

Procházel jsem fórum a podobný problém jsem neviděl.

Nevím jak mám sundat spínač / vypínač světel (popř ani co bych tam měl kontrolovat).

Samozřejmě nemám automatické zapínání světel.

O1 - 97 - 1.6 - 55

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Jestli nesvítí zadní tak zkusit dráty, zda se neprodřely, mrchy rády to dělaj. Přední, obrysové by měli padnout barva k barvě, zkusit žárovky, dva roky nicnedělání jim asi trochu uštědřilo.

Pokud ty zadní dráty budou ok tak leda překontrolovat znovu pojistky, nebo spínací skříňku..

Upraveno: Určitě se tam někde bude motat relé co přepíná hlavní na denní, to zkusit odpojit a zapojit jako normál.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...