Mates91 Odesláno Říjen 23, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2014 Zdravím,uvažuji o změně stropu na černou barvu máte s tím někdo zkušenost? Nechci kupovat z RS mám ještě šíbr ,takže težko sehnatelné.Děkuji moc za odpovědi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 23, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2014 černý sprej a pak vyčesat jak psa, nebo natřít štětcem černou tuží, někdo to natírá nějakým primalexem, odlepit starou látku a nalepit novou, nechat poflockovat,...vyber si co se ti líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mates91 Odesláno Říjen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2014 No já narazil na tohle http://www.b-obchod.cz/cz-detail-91017-barvy-na-textil-smt-60ml.html,ale nevím jestli to bude fungovat a neudělá to třeba fleky.Ale určitě díky za rady popřemýšlím o tom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mates TDI Odesláno Červen 2, 2015 Sdílet Odesláno Červen 2, 2015 Kamarad to dělá sprejem od duplicoloru typ aqua a jen si vybereš barvu a vypadá to libově 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub Ĺ ĹĄastnĂ˝ Odesláno Srpen 4, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 Potah jsem na to kozenku... Práce na 5hod ale stojí to za to... Akorát mám někde vlnky od lepidla ale i tak to vypadá super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cracken1 Odesláno Srpen 4, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 Nezlob se na mě , ale to je dost vlnkovatý a ne jenom někde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 5, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 tohle jsme dělali s Jardou taky, vypadá to že si to lepidlo moc dobře nevyhladil.. my použili chemopren a naředili ho, je pak hezky vláčný a jde mnohem lépe roztírat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub Ĺ ĹĄastnĂ˝ Odesláno Srpen 19, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2015 Vím, ale myslím, že na poprvé a sám je to vcelku ok, časem to udělám znovu a pořádně Jinak jak jsi ředil ten chemopren? A drží? Jak dlouho už to tak mate? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 19, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2015 Jarda to má trošku déle než já, ale pak to předělával protože mu to někde odlezlo, tak koupil ředidlo na chemopren tak jako já a drží to v pohodě já to tak mám asi 2-3 měsíce a drží to bez problému nejdůležitější je nechat chemáč odvětrat tak 10 minut a pak přilepit, jinak se ti sice přilepí, ale pak odlepí protože z něho jdou ty sračky ven a nedrží to to ředidlo většinou leží v regálu přímo vedle chemoprenu a opravdu se vyplatí, zaprvé máš víc lepidla, zadruhé se líp nanáší a za třetí tím ředidlem umyješ když ti náhodou někde kápne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Srpen 19, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2015 Ja v patek budu zkouset tu tuž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub Ĺ ĹĄastnĂ˝ Odesláno Srpen 20, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2015 Aha a máš foto prosím tě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.