Jirka313 Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 (upraveno) Zdravím chlapy tak jsem se po nekonečném koukání na Vaše vymazlené Octavie rozhodl, že zveřejním tu svou, abych slišel jak kritiku tak i možná nějakou tu chválu:-) Octavie II- liftback, Mr 2008, barva magická černá perleť, výbava ambiente, motor 1.6Mpi 75kw BSE. K auto jsem se dostal jak slepý k houslím. Původně jsem měl 17 let starého Hyundaie Acenta 1.3 55kw a už jsem pokukoval po něčem jiném muj strop byl 150 000,- a slušnou OII v dieslu bych asi nesehnal tak jsem se díval po OI, ale jednou jak jsem byl v práci mi volal táta, že od souseda známá prodává OII v benzinu jestli nechci. Jel jsem se na ní podívat a nevěřil jsem auto s kompletní servisní historii, po rozvodech, roční dalniční známka, nové letnî pneu Mishelin, i zimní, 109tkm najeto. Prostě bez investic a cena neuvěřitelných 100 000,- a už jí mám doma půl roku a vše v pořádku (ťuk ťuk). Výbava: Ac, 4x airbag, rádio stream s mp3, palubní počitač, přední okna v el., zrcárka v el. s výhřevem, centrál, alu kola ( plus plechy na zimu ), defend lock, výškové nastavielné sedadla apod. Provedené úpravy: stropní přihrádka na brýle, Led program v interieru, nové znaky, tempomat ( + kontrolka ), krytky šroubů, podložky pod Spz, AUX vstup, dokodováný corner, commin/leaving home, komfortní zavírání oken, dokoupen Vag 12.12 Plánované úpravy: tonování oken, led osvětlení Spz, nové středové pokličky na kola, oprava a lakování kol ( bývalá majitelka ty patníky pěkně brousila ) Jumbo box, světelný senzor/dešťový senzor, parkovací senzory ( jen když si přitelkyně udělá řidičák :-) ), výměna brzd ( pořád puvodní ),brzdové třmeny do barvy, žarovky do obrysovek Osram NB ultimate, síťový program do kufru, footwell. Toť asi všechno úpravy se budou dělat podle času, chuti a financí :-). Celkově jsem s autem spokojen škoda jen, že to neni diesel ( 80km doo práce), ale i přesto, že se o tomhle motoru říká žere a nejede tak ve vyšsích otačkach docela jede a spotřeba město: 8l/100km s těžší nohou, okresky s přítelkyní 5,7- 6,5, dalnice 6,5 - 7,5, rekord 5,2 :-) Fotky jen z mobilu na jaře udělám lepšî fotky zrcadlovkou, teď jsou na autě plechy... :-) Ps: budu rád za Vaše názory, kritiky, apod... :-) Upraveno Březen 28, 2015 uživatelem Jirka313 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Ahoj a vítej mezi "outůčkáři" :) Kritika není potřebná, máš ji hezkou, plány rozumné.. Takže nezbývá než popřát mnoho šťastných kilometrů bez potíží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Tak tu vítej, každopádně s naftou bys jezdil cca o litr méně, takže žádná hrůza, spolehlivostí je to OK, takže jsi narazil na dobrý kousek, výbavu doděláš to není problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Dobře jsi vybral. Je pěkná. Tak vítej a mnoho šťastných km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Listopad 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Diky chlapy svezeni to je paradni:) dokazete si predstavit muj pocit jak jsem presedlal z 17 let stareho auta:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Já přesedlal z rapida rv.1986 takže asi vím, čím procházíš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Auto vypada hezky kdyz doladis nejakou vybavu a doplnky bude to krasavice :) Já přesedlal 1984 Š120 33kW na 110kW :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Listopad 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Takze nejsem v tom sam:) stim poladenim to pujde pomalu ale jiste:) pristi tyden by mi mel prijit jumbo box:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 To je dobrý začátek Hlavně abys do toho nespadl tak, jako já :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Jen ať do toho spadne :D aspoň tady bude další pěkně upravená OII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 hele soused (skoro :D ) ... by se pak mohl pridat na ostravske srazy :) .... jinak moc pekna :) a kde jezdis do prace, ze to mas tak daleko ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Děláš, jako by jsi se sám někdy nějakého "veřejného" ostravského srazu zúčastnil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 no taky pravda :D ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Listopad 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 To je dobrý začátek Hlavně abys do toho nespadl tak, jako já :D No toho se bojim:) uz jen jak se mi pritelkyne smeje ze to furt vysavam a lestim.. :-) to zenske nevysvetlis:-) hele soused (skoro :D ) ... by se pak mohl pridat na ostravske srazy :) .... jinak moc pekna :) a kde jezdis do prace, ze to mas tak daleko ? To je presne skoro soused:-) do prace jezdim do nosovic 40 tam 40 zpatky..:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 uz jen jak se mi pritelkyne smeje ze to furt vysavam a lestim.. :-) to zenske nevysvetlis:-) Ked sa smeje, tak to mas este fajn....neskor sa bude pozerat asi takto <_< ...vtedy sa uz tazko vysvetluje :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 kara pekna a motor v pohode. Jezdi s nim i nasi Pomahaci a Chranici a honi s tim jiny kubatury dneska jumbo box, pristi rok brzdy s 18" a ses v tom za 30 klacku ani se pritelkyne nestaci usmat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Listopad 3, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 No když už do toho spadneš, musíš ty náklady umět zdůvodnit :) ..např. ,,Hele zlato, je potřeba koupit nové brzdy. Dosavadní už jsou sjeté, kopou, prostě nutná investice." Ona: ,,Jasně, to chapu. Ty peníze na to musíme dát!" Ty pak koupíš místo klasických 280 brzdy z RS (samozřejmě s nutnými dalšími díly) a sumu, která z toho vznikne okecáš tak, žes musel koupit origo sadu a ta něco stojí. V mém případě vždycky následuje reakce: ,,A to stojí tolik peněz?" A já na to kontruju:,, A co si myslíš? Vozíš si zadek v OII a ne v žádné stodvacítce, na kterou si nové díly svaříš doma v garáži!! :D :D Samozřejmě se to pokaždé nepodaří, ale já takhle okecal chip a brzd.desky DSP, které, když jsem je kupoval, stály cca 2800,- Prostě Simply Clever :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Listopad 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 Okecavam co se da:-) a motor pro mne dostacujici sice povozil jsem se v silnejsich ale... treba priste.... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 3, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 Pekny, a jak pise Denis hlavne abys do tech uprav nespadl jak my Jinak motoru co se tyce tak "ujde" a asi mas hodne lehkou nohu kdyz s nim jezdis za 8 mesto - ja ho mel a duvod proc jsem vymenil byla spotreba (bylo fakt zlo davat mesicne 10 tisic za benzin :D) po Praze okolo 9litru a s naftou se stejnym stylem jizdy jezdim za 5.5 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Listopad 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 Tak ta karvina ni zas tak velka a da se jezdit plynule:-) ale me stve ze kdyz se rozsviti rezerva tak ten dojezd rychle klesa i kdyz jsem neujel takovou vzdalenost... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Listopad 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 Dnes objednany ledky na osvetleni spz a do parkovacek, ale prijdou cca za 3 tydny jelikoz jsem objednaval dealextrem a jumbo box snad pristi tyden protoze prodejce nema cas:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 Taky cekam na Ledky do SPZ soucasny uz stojej za pikaču Musim 2x nastartovat aby zacli svitit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Listopad 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 Mno jak jsem kupoval ledky do interieru, kufru atd. tak jsem na spzku zapomnel :-) a dealextremu jsou super ceny mam v interieru pul roku a sviti paradne, ktomu jsem pribral ledky do parkovace protoze uz ne za dlouho budou osramy nb:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 Vítej Černá octa je vždycky pěkná! :D Tak hodně spokojených kilometrů ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Listopad 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 Diky cerna pekna ale nemozne to udrzet ciste:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 Taky mám černou, vím, o čem mluvíš. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Listopad 11, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 Taky cekam na Ledky do SPZ soucasny uz stojej za pikaču Musim 2x nastartovat aby zacli svitit Skús iba zapnut a vypnut svetlá po chvílke. Tento problém som mal aj ja. Ledky nabehnú ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 11, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 Obcas pomuze a obcas musim i vypnout motor..I v diagnostice hlasej nejakou chybu, takze je vymenim a uvidim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Listopad 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Dnes dosel jumbo box:-) o vikendu se bude montovat:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Listopad 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Takk dnes namontovan jumbo box:-) vse probihalo vpohode az na ten osvetleny krouzek kolem zapalovace, musel jsem natahnout kablik od zarovky co je v popelniku a vedeni vzduchu jsem tam narval i pres defendlock viz foto:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.