Přejít na obsah

Černá OII "Oliver"...

Doporučené příspěvky

Zdravím chlapy tak jsem se po nekonečném koukání na Vaše vymazlené Octavie rozhodl, že zveřejním tu svou, abych slišel jak kritiku tak i možná nějakou tu chválu:-)

Octavie II- liftback, Mr 2008, barva magická černá perleť, výbava ambiente, motor 1.6Mpi 75kw BSE.

K auto jsem se dostal jak slepý k houslím. Původně jsem měl 17 let starého Hyundaie Acenta 1.3 55kw a už jsem pokukoval po něčem jiném muj strop byl 150 000,- a slušnou OII v dieslu bych asi nesehnal tak jsem se díval po OI, ale jednou jak jsem byl v práci mi volal táta, že od souseda známá prodává OII v benzinu jestli nechci. Jel jsem se na ní podívat a nevěřil jsem auto s kompletní servisní historii, po rozvodech, roční dalniční známka, nové letnî pneu Mishelin, i zimní, 109tkm najeto. Prostě bez investic a cena neuvěřitelných 100 000,- a už jí mám doma půl roku a vše v pořádku (ťuk ťuk).

Výbava: Ac, 4x airbag, rádio stream s mp3, palubní počitač, přední okna v el., zrcárka v el. s výhřevem, centrál, alu kola ( plus plechy na zimu ), defend lock, výškové nastavielné sedadla apod.

Provedené úpravy: stropní přihrádka na brýle, Led program v interieru, nové znaky, tempomat ( + kontrolka ), krytky šroubů, podložky pod Spz, AUX vstup, dokodováný corner, commin/leaving home, komfortní zavírání oken, dokoupen Vag 12.12

Plánované úpravy: tonování oken, led osvětlení Spz, nové středové pokličky na kola, oprava a lakování kol ( bývalá majitelka ty patníky pěkně brousila ) Jumbo box, světelný senzor/dešťový senzor, parkovací senzory ( jen když si přitelkyně udělá řidičák :-) ), výměna brzd ( pořád puvodní ),brzdové třmeny do barvy, žarovky do obrysovek Osram NB ultimate, síťový program do kufru, footwell.

Toť asi všechno úpravy se budou dělat podle času, chuti a financí :-). Celkově jsem s autem spokojen škoda jen, že to neni diesel ( 80km doo práce), ale i přesto, že se o tomhle motoru říká žere a nejede tak ve vyšsích otačkach docela jede a spotřeba město: 8l/100km s těžší nohou, okresky s přítelkyní 5,7- 6,5, dalnice 6,5 - 7,5, rekord 5,2 :-)

Fotky jen z mobilu na jaře udělám lepšî fotky zrcadlovkou, teď jsou na autě plechy... :-)

Ps: budu rád za Vaše názory, kritiky, apod... :-)

post-37832-0-69518500-1414932847_thumb.jpg

post-37832-0-14485300-1414932937_thumb.jpg

post-37832-0-46783800-1414933031_thumb.jpg

post-37832-0-00428300-1414933155_thumb.jpg

post-37832-0-47843800-1414933215_thumb.jpg

post-37832-0-04372500-1414933332_thumb.jpg

post-37832-0-60741300-1414933439_thumb.jpg

post-37832-0-50662300-1414933516_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Jirka313
Odkaz ke komentáři

To je dobrý začátek :palec: Hlavně abys do toho nespadl tak, jako já :D

No toho se bojim:) uz jen jak se mi pritelkyne smeje ze to furt vysavam a lestim.. :-) to zenske nevysvetlis:-)

hele soused (skoro :D ) ... by se pak mohl pridat na ostravske srazy :) .... jinak moc pekna :) a kde jezdis do prace, ze to mas tak daleko ?

To je presne skoro soused:-) do prace jezdim do nosovic 40 tam 40 zpatky..:-)

Odkaz ke komentáři

No když už do toho spadneš, musíš ty náklady umět zdůvodnit :) ..např. ,,Hele zlato, je potřeba koupit nové brzdy. Dosavadní už jsou sjeté, kopou, prostě nutná investice." Ona: ,,Jasně, to chapu. Ty peníze na to musíme dát!"

Ty pak koupíš místo klasických 280 brzdy z RS (samozřejmě s nutnými dalšími díly) a sumu, která z toho vznikne okecáš tak, žes musel koupit origo sadu a ta něco stojí. V mém případě vždycky následuje reakce: ,,A to stojí tolik peněz?" A já na to kontruju:,, A co si myslíš? Vozíš si zadek v OII a ne v žádné stodvacítce, na kterou si nové díly svaříš doma v garáži!! :wallbash:

:D :D

Samozřejmě se to pokaždé nepodaří, ale já takhle okecal chip a brzd.desky DSP, které, když jsem je kupoval, stály cca 2800,-

Prostě Simply Clever :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...