Footman Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 že by přidané otáčky cca na 1400/min... jako "sitič" ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 dej to už konečně nějakému servisákovi co tomu rozumí :D takhle povyměňuješ půl auta než příjdeš na to čím to je...zkoušel si vyndat ten blow ven ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Červen 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 Ale prd ja si to opravim sam :D Mam v pici bud cerpadlo sekundarniho vzduchu nebo hadice od nej, kazdopadne to cerpadlo stoji neorigo necele 4000 tak bude levnejsi jej vyradit, zaslepka stoji cca 700kc tak co mi zbyde. Treba to bude tim!! :D Jo a blowem to neni, dela to uz od chvile co jsem to auto koupil, jen ne tak casto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Červenec 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2015 Dnes vyměněno palivové čerpadlo... Vím že vás to moc nezajímá, ale tohle vlákno bude fajn jednou ukázat případnému kupci při prodeji Octy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 1, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2015 a výsledek? zase to není tím, že :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Červenec 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2015 To jeste nevim, jel jsem do prace na kole :D ale moc nadeji tomu nedavam :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Červenec 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2015 Hlasim ze chytla nadherne!!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 2, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2015 tak to gratulace :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Červenec 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2015 Diky Dane :) Po takove dobe :D Jsem rad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Červenec 2, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2015 ten divny zvuk po startu dela to čerpadlo sekundárního vzduchu, co vim tak staci odvrtat nytky a nahradit sroubama. ja mam naštěstí AGU kde takove kraviny nejsou a jsem za to rad :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Červenec 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2015 Čerpadlo jsem objednal za 1000 i s poštou a hadicema tak snad bude zase na chvíli klid :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 3, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 Tak držím palce ať už máš konečně klid, už jsi do toho nasypal určo fůru peněz a času ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Červenec 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 To teda ano :D Ještě to sekundární čerpadlo, olej, rozvody a myslím že to bude TOP :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Červenec 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2015 Něco z dnešního srazu :)http://radimfojtek.rajce.idnes.cz/Octavia_sraz_Orlova_4.7.2015 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Červenec 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 Kluci, kdybych chtěl vyčistit intercooler, jak na to? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Červenec 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2015 Tak snad vydrží o něco déle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Červenec 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2015 Konečně se mi to autíčko začíná trochu líbit :) Dnes jsem strávil odpoledne v garáži:za 1) se bylo třeba trochu posilnit :D Poté šel odstrojit předek a vyměnit sekundární čerpadlo i s hadicemi: (Pomohlo!! :) )Po zjištění funkčnosti po dlouhé době zakrytovat motor, už jsem zapomněl jak vypadá s plastama :DDále sundat a kompletně vyčistit intercooler:A když už se mi tak dařilo tak upravit podběh pro lepší chlazení intercooleru pro chystaný chip :) Není to nic výstavního ale účel snad splní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 11, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2015 Dobrá práce, hlavně aby jsi měl už co se týká problémů s motorem klid... ;) Ohledně stěračů, tak bezramínkový stěrače jsou lepší, ale hodně záleží co jsi pořídil za značku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Červenec 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2015 Díky, zatím vypadá že snad vše klape jak má :) Ohledně stěračů značku přesně nevím, měly by být přímo na octávku ale spokojený nejsem, jsou úplně nové, odmaštěné a přes do řidičův skáče po okně při pohybu zpět a nechává šmouhy :( Tak přemýšlím nad ramínky z OII http://auto.bazos.cz/inzerat/49707439/Sterace-a-ramena.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 11, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2015 konečně se ti daří s tím motorem :) ramínka z dvojky doporučuju, úplně jiné stírání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 11, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2015 Jak jsem psal, hodně záleží na značce, protože bezraménkové stěrače od Filsonu apod. nestojí za nic (osobně vyzkoušeno). Dobré jsou od Bosche nebo přímo od Škody, ale tady si za kvalitu zaplatíš. Loni jsem na doporučení zdejšího člena mikl koupil hybridní stěrače Oximo http://oximo.cz/hybridni-sterace-/680-hybridni-sterace-5901583960000.html a musím říct, že za tu cena opravdu paráda. Mám je na autě od loňského podzimu a pořád stírají perfektně a už teď vím, že až doslouží, tak do nich půjdu zase Jinak použití ramínek z OII je taky účinné, ale musíš potom přihnout to spolujezdcové ramínko... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Červenec 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2015 Ty Oxima vypadají parádně, asi je zkusím :)) Díky Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 11, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2015 Zkus je a uvidíš a díky tomu, že mají ty pružný body, tak opravdu dobře přilnou snad na každé sklo ;) . Vyrábí je sice Poláci, ale za tu cenu jsou kvalitní opravdu dost a vím, že člen mikl si nic špatnýho na auto nedá a když je i on chválí, tak na tom asi něco bude... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
driemotan Odesláno Červenec 12, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2015 Co sa tyka stieracov, tak som presiel vela znaciek (stale som daval len bezramienkove) bosch, valeo, magneti marelli aj nejake noname, ale zatial jednoznacny vytaz je Denso hybrid, podla mojich skusenosti mozem kazdemu doporucit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 12, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2015 ale spokojený nejsem, jsou úplně nové, odmaštěné a přes do řidičův skáče po okně při pohybu zpět a nechává šmouhy :( Tak přemýšlím nad ramínky z OII http://auto.bazos.cz/inzerat/49707439/Sterace-a-ramena.php Tohle jsem také pořád dokola řešil. Ať jsem koupil co jsem chtěl, origo aero ze salonu, bosch, atd., tak po chvilce začal skákat řidičův stěrač. Nakonec na doporučení pořízeny komplet stěrače z OII a od té doby se to už nikdy nestalo. Stírají luxusně. Jednou za půl roku vyměním pouze gumičky, kupovat celá stírátka nemá smysl, a je klid. Za těch 400kč z bazoše bych nad ničím nepřemýšlel a vzal je. Maximálně dáš nový gumičky a pohoda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Červenec 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2015 A gumičky vyjdou tak na kolik? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 12, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2015 Kupuju na CC origo za nějakých 300kč dva kusy a je to i včetně nových koncových krytek na stírárka. Nová komplet sada včetnětně stírátek vychází na dvakrát tolik, takže úspora celkem znatelná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Červenec 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2015 Aha tak to zní dobře :) Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 12, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2015 Pozor na ty gumičky, protože ne u všech bezramínkových stěračů jdou vyměnit (aspoň co jsem se někde dočetl) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 12, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2015 Origo na OII jdou vyměnit, práce na pár minut ;) Možná na nějakých čínách je to jinak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.