Přejít na obsah

RAAF_96 a moje Octavia 1.8t combi

Doporučené příspěvky

Prodej to...Máš to jednodužší a levnější než opravovat motor, protože ho opravíš a budeš řešit rezavý místa na karoserii, pak se něco podělá, pak zase něco a čím dál tím více se ti to nebude chtít prodat kvůli investicím které jsi do toho dal a tím víc toho budeš litovat, že jsi už dávno nekoupil něco jiného.

Odkaz ke komentáři

Ahoj. Já jsem předsedal z octy na bmw, i když na e87 120d (možná pravověrní fanoušci vrtule budou tvrdit, že to není bmw, ale to mám v... na párku :)) a rozhodně bych zpátky neměnil. Octa je skvělý auto, obzvlášť moje asz byla skvělá. Jela jak čert, nic nežrala a servis za hubičku... Každopádně ten podvozek co má bmw je úplně jiná liga, motor to samý. Nástup turba je daleko lineárnější, ale nové CR motory od koncernu už jsou na tom podobně. Cenu servisu bych neviděl až tak černě. Zatím mě žádný velký servis nepotkal (a doufám, že dlouho ani nepotká :D), ale co jsem koukal na cenu spotřebních dílů, tak tam ty ceny rozhodně nejsou nijak drasticky rozdílný. Největší rozdíl pro tebe bude hlavně v tom, že bmw není zrovna ideální pro "dodělej si sám" v tom je Octa prostě skvělá. Zase u bmw není problém koupit auto s výbavou za rozumný peníze. Osobně bych koukal spíš po 320i nebo 320ci, ta 18i je taková... No svez sám a uvidíš. Rozdíl v jízdních vlastnostech je opravdu velký. ;-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...