Přejít na obsah

RAAF_96 a moje Octavia 1.8t combi

Doporučené příspěvky

Je to sprej na zed, né na kola :lol: to už je první věc, která ti říká ne :lol: ... postup lakování nulový tímto stylem co chceš dělat :lol:

Třeba obrousit kola, plnič, barva a bezbarvý lak....takhle by měl být přibližný postup lakování a né přeci sprejem na zed za 89kč :lol: co to je za kvalitu a takhle tím pokazit hodnotu kol :wallbash:

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři

Nevím, kdo to tu takhle stříkal. :wallbash:

Rozhodně bych volil lakovnu, cena za nalakování kol je do 1500,-kč, což není tak hrozná cena, co by člověk neušetřil. Když jsme dělali moje kola, tak se celý obrousily, leštěné plochy jsme zalepili, první den byli nalakovány do plniče, plnič zbroušen do hladka a potom barva, a další den bezbarvý lak, hlavně stříkané pistolý ;)....samozřejmě vždy odmastit pořádně a kola čisté... myslím si, že to byl mnohem lepší výsledek než ty na fotce na fábii... :rolleyes:

post-19884-0-26390800-1425136613_thumb.jpg

Určitě pokud máš nějaké pohledné větší kola, tak je škoda je ničit....
Né vždy je nejlevnější varianta ta nejlepší ;)...už tu psali kluci, že to nevidí za nejlepší variantu, To už radši nakoupi Dip, já musím říct, že lepší je Foliatec od Escape6 a stříkni je tímto, když se ti to za rok nebude líbit, tak to můžeš sundat ;)

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři

Abych zkusil popsat tu barvu, hliník jsem nijak neodmašťoval, barva se krásně slila. Asi po 10ti min se na ní dalo normálně sahat, když jsem po ní přejel šroubovákem tak se samozřejmě objevila rýha (jako asi u všech nátěrů), udělalo to takový jakoby gumový povlak, ale když jsem po tom přejel technickým benzínem tak se zase pěkně slila. Co myslíte? Furt váhám... Ale myslím si že by to mohlo držet
10966716_768607509884012_570474761_n.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...