Guest Sinesstro Odesláno Listopad 7, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2014 Zdravím,Nedávno jsem se stal obětí zloděje, naštěstí to odneslo jen mé autorádio Pioneer (budiž mu země lehká), inteligentní zloděj se ale rozhodl že mě nasere ještě více než je možné a proto místo jednoduchého odpojení ISO koncovek to prostě cvakl kleštěmi až za ní..Čímž se dostávám k mému problému, nyní mi z prostoru pro rádio vede 9 kabelů a jelikož se barvy nijak neshodují s barvama na zakoupených ISO koncovek, v autě jsou dva výškové reproduktory a dva středobasy (základ). Budu velice rád když mi někdo napíše který kabel patří do kterého konektoru na kterou pozici, prohledal sem snad celý net ale nikde nic :( Všem moc předem děkuji.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Listopad 7, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2014 Tie zakrutene kable su predne repra------- hnedy iso konektor :palec: Ostatne kable su napajanie radia------cierny iso konektor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Sinesstro Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 Tie zakrutene kable su predne repra------- hnedy iso konektor :palec: Ostatne kable su napajanie radia------cierny iso konektor. Nojo to sem pochopil, spis de o to ze nevim tech 5 kabelu k napajeni, kdyz se podivam treba tady: http://www.skodaoctavia.cz/muzikanavody/zapojeniradia.htm tak barvy vubec nesedi.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jaster-83 Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 nasiel som foto ked som to mal ja rozrobene,mozno ti pomoze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.