zikmeister Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 Ahoj lidi dneska me z garaze ukradli columbuse :( Prikladam fotky i s cislem columba, poznavaci znameni vyskocene tlacitko phone ktere vycniva..Normalne funkcni ale nejde zatlacit do roviny ostatnich. Kdybyste nekde videli moc vam prosim dejte mi echo. kontakt sz nebo 776 660 835, diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 Ti rozbili okno.? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 ty kravo.. kde to bydlis? Nejdriv sklep, ted garaz.. budu se koukat, ale dal bych si inzerat "Koupim Columbus Praha" a s nejakou fajn cenou. Treba se ti ta smazka ozve. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 Bydlim v praze letnany.. Okno nerozbili nic neposkodili jen trochu skrably dvere..nemam tuseni jak se tam dostali znamej rikal, i na policii rikali ze vyzkratujou jednotku a sou tam.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 mas to v garazi? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Bohuzel to ukradli z garazi v baraku :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Viděl bych to na rozlomenou vlozku zámku, zkus jestli jde odemknout čímkoli plochým... Tohle nechápu ještě ta garáž :(.... Máš pojistku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Ja sem jen ten zamek zkousel a funguje..myslis jako do nej strcit sroubovak? Bohuzel pojistku nemam takze se me to poradne prodrazi :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 (upraveno) Tak si kup swinga nebo bolero a mas vyřešeno. Dokonalý radio ;) Upraveno Listopad 10, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Přesně tak, mě taky fungoval úplně v pohodě až na to že jsem ho odemkl čímkoliv, sroubovakem, obyčejným klíčem a tak dále... Tohle je fakt o nervy no, já už mám jasno ze až o něj přijdu znova tak už tam columbuse prostě nedám :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Bolero vypada jako columbus takze to ty fetaci stejne vemou.. Ja sem o tom uvazoval ze bych vzal swinga, ale kaslu na to vemu columba a necham uz pojistit hold sem se poucil ze mam mit havarko..Ja denne pouzivam navigaci, telefonuju pres ovladani columba atd. A uz nechci mit nejakou nalepovaci navi ktera furt pada @header: aha tak to vyzkousim...doufam ze ne pac jeste zamek menit to by me jeblo uz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Tak oni jsou dneska různý alternativy lepší, vybavenejsi a někdy i s odnímatelným panelem.... Pojistka je fakt základ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Ted uz to vim...necekal jsem ze me fakt vyberou auto v garazi.. No ty alternativy sou na hovno, hlavni vec o co me jde je navigace na maxidotu a to zadny neorigo prej neumi..nebo jsem ho nenasel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Ale umi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Koukni na Zenec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 No tak s tim zamkem nevim - sroubovakem se me nepodarilo otevrit, ale kdyz ho tam strcim tak se to cely toci dokola coz by asi delat nemelo. Resp u ostatnich octavek v garazich to nedela.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 No to je ono, zkus klíč chce to strčit hlouběji.... Ideálně to poznas když vezmeš jinej klíč od octy potažmo vw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 to by nemělo... tak udělat záslepku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Je divny ze se to toci, to standartni neni, ale zkouseli jsem to ted s Jardou a nejde odemknout jinym klicem od octy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 (upraveno) Nejsi první ani poslední.Tchánovi ukradli columba týden poté, co si dovezl O2 z nějakého bazaru za Prahou. Asi to nebyla náhoda, nevím. Každopádně to pojištěné měl a přes Klever si ho nechal namontovat znovu funglovku. Podruhé mu ho teda neukradli, ale na jeho místě bych ho podruhé nedal. Zase na druhou stranu chápu, že když ho používáš furt, tak do něj jdeš zase..ale za cenu těch nervů a stesů kolem..no nevím jestli to stojí za to. Jinak do auta se dostali přes zámek..viditelné poškození nebylo. Policajti se ho na místě ptali, jestli to měl zamčené :) Upraveno Listopad 10, 2014 uživatelem Schavi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 No ja uz ho ted taky necham pojistit, a kdyz ho znova ukradnou tak pojistovna zacvaka..Furt bude lepsi platit spoluucast 5tisic nez ted me to vyjde minimalne na 50.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Tak jasne..spíš jsem měl na mysli to lítání kolem a v horším případě poničeno vše kolem ne jen ukradený columbus..každopádně pojistit. Snad se to u Tebe nebude opakovat. Člověk by řekl, že když má auto v garáži, tak aspoň tam bude auto v klidu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Tak ja bych hned to litani s radosti absolvoval to me ver.. Mam takovej pocit ze se to jeste opakovat bude protoze nam tu furt vykradaj sklepy atd., ale ze pujdou do garaze me fakt nenapadlo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Keby si nahodou potreboval, tak tu su cisla dielov zaslepky :) Mam to doma uz cez dva roky a zatial som to este nenahodil, treba krytku streknut do laku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Diky, ale ja zaslepku urcite davat nebudu. Mam strach z toho ze kdyz klekne baterka tak se tam pak nedostanu. To radsi poridim novej zamek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Je to na tobe, ale vyhackovat kapotu dneska umi kde kdo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Asi tak nebo kufr :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 No jeste uvidim podle toho kolik by stal novej zamek.. Dneska sem projel snad vsechna znamy autovrakoviste a nikde nic :( Natrefil sem jen na jednoho ale ten nebyl muj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Ved preto som ti to sem daval, lebo novy zamok prave najlacnejsi zial nie je :( http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=26182 A zaslepka: ...je to v €. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 (upraveno) Tu záslepku tu mám taky někde a rád jí dám i zadara, protože co do zabezpečení je na prd a dá se obejít ještě líp než zámek, na to bacha. Já mám auto bez zámků a baterku mám radši v peněžence :D Upraveno Listopad 10, 2014 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.