jardap007 Odesláno Únor 2, 2015 Sdílet Odesláno Únor 2, 2015 Dobra otázka to me zajímá taky jelikož u me taky nefunguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 2, 2015 Sdílet Odesláno Únor 2, 2015 mám dvě funkční bederky doma kdyby jste chtěli koupit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mix Odesláno Únor 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 Tak před měsícem se holka podívala do Polska a teď nás pro změnu vezla na hory.No a musím říct že seděla pěkně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 Jooo moje auto ted cca za 14 dni taky čeka cesta na hory :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mix Odesláno Únor 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2015 Zas se něco chystá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 6, 2015 Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 budeš předělávat podvsícení nebo lakovat? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mix Odesláno Únor 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 Obojí Jelikož mi ten první pokus na středovim nechytil tu správnou barvu (to jsem zjistil až když byl hotovej rámeček ovladače světel a porovnal jsem to) tak to půjde znova pod kudlu. Navíc jsem marod, tak aspoň nějak využiju ten čas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 6, 2015 Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 a budeš dávat zase modrou ? podsvícení dáváš do jaké barvy? jsem zvědavý na výsledek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mix Odesláno Únor 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 Taková ochutnávka.Tohle je ta původní modrá. Bude tmavší a to přesněji 9460 (teda aspoň bych chtěl) + Tenhle proužokovanej vzor (těch vodících čas si nevšímejte). Ještě dolaďuju jak široký ty pruhy budou a jak daleko od sebe. Ono to v tý tmavý modrý bude takový decentní že to nebude bít do očí. Ten pruhovej vzor bych chtěl udělat na více místech v intoši, ale zas tak aby to pak nebylo nějak přeplácaný. Chce to ještě popřemýšlet no..Jinak tak do 2 týdnů tu možná představim nový letňáky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Únor 6, 2015 Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 pěkné, ještě bych tam viděl řadičku z o2 s modrou výplní u rychlostí :_) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Únor 6, 2015 Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 (upraveno) parada ale muj názor dej ty proužky k sobě a vyber jsi jednu stranu bude to pecka takhle je to moc rozházený :)třeba ten nejširší dej zároven rádia a pak to poskládej ;) Upraveno Únor 6, 2015 uživatelem jardap007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mix Odesláno Únor 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 Úplně na kraji mi nějak neseděl, tak jsem to tam napasoval takhle.Zase o krok blíže k finální podobě, ale určitě se ještě něco málo pozmění. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 6, 2015 Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 takhle to vypadá moc dobře, podsvícení taky paráda, jen tak dál ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Únor 6, 2015 Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 (upraveno) Super když ty pruhy máš takgle u sebe je to paráda ;) ještě si pohraj s rozestupem :) Jinak takhle jdeš spravným směrem libi se mi to ;) Upraveno Únor 6, 2015 uživatelem jardap007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mix Odesláno Únor 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2015 Musím říct že na vlastní oči to vypadá o dost líp (prostě neumim fotit) U řidičovo panelu ovládání zámků a oken byly 3mm diody. Ale jelikož mám hafo smdéček tak tam šly ty (až na jednu LEDku). Snad to nebude dělat bordel.Musím říct že ta svítivost oproti těm origo diodám je úplně někde jinde.Pro zamykání dveři jsem si dal bílouJelikož to nemám zrovna v malíku tak i bez velkejch potíži mi to trvalo asi 3 hodiny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Únor 7, 2015 Sdílet Odesláno Únor 7, 2015 Parádni podsvícení ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 7, 2015 Sdílet Odesláno Únor 7, 2015 Vypada to dobre, ale cely bych to jeste zalakoval bezbarvym lakem, aby nebylo videt ty prechodovy hrany mezi modrou a cernou barvou ;) Ohledne podsviceni, tak taky velka parada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mix Odesláno Únor 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2015 V bezbarvim to už je ;) Jen na tý fotce to ještě nebylo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 8, 2015 Sdílet Odesláno Únor 8, 2015 Parada,pak hod foto v aute,moc pekna prace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mix Odesláno Únor 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Nevíte kam původně mohl vést ten zaslepený svazek káblíků ? Jinak slíbenej výsledek A jelikož teď holka pár dní jen stála před barákam tak mi to nedalo a trochu sem jí provětral. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mix Odesláno Únor 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 Pantoflíčky jsou už doma. Jelikož jsem měl teď nečekané výdaje tak jsem musel dát pořádným, novým 17" minimálně na jednu sezónu sbohem. A tak jsem si za slušnej peníz pořídil toto. Přemíšlel jsem nad jinou barvou, ale asi je nechám takhle protože mi tam okem sednou nejlíp. Jen vyměnit ty znaky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Únor 19, 2015 Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 jsou hezké jen vyměníš středové pokličky :) a pak si je mužeš nechat na zimu a pak třeba ty 17 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mix Odesláno Březen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 Nemáte někdo zkušenost s pružinami se snížením 40mm na origo sériových tlumičích ? Konkrétně jestli to ty tlumiče zvládaj atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mix Odesláno Březen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2015 Tak už to mám taky trochu zajetý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mix Odesláno Duben 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 Máte někdo zkušenosti s těmahle páskama na RZ ?http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-favorit-forman/interier-doplnky/originalni-3m-paska-suchy-zip-2-5-x-50-cm-dual-lock-id:10012.eshopVypadá to dobře, ale bojim se abych ji pak někde nenechal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mix Odesláno Duben 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2015 Tak proběhla výměna blinkrů. Rozdíl je velký jen vypadá že ten blikr je sám o sobě trochu světlejší než světlomet. Zatím mě to trochu irituje, ale nechám to uležet a pak uvidim jestli to nechám nebo s tim něco budu dělat dál. Dále se chystám poštelovat nárazník.A taky hledám poblíž lakovnu, která by mi za slušnej peníz nalakovala 5tý dveře.Jinak letňáky jsou nahozeny už pár týdnů (rozlišení vrtačky)Doma už mam i nový (starý) zadní znak až bude hotový lakování + bílý boční blinkry.A poslední 2 věci co mě trápí:1) Pokaždý když přeřadím na vyšší rychl. stupěn v momentu když spojka zabere a motor jde do tahu odněkud se ozve zvuk jako když byste dávali pokličku na hrnec (jinak nevim jak to popsat) Je to dost hlasité2) každý mi říkal že se mu zdá že mám děravý výfuk při kontrole mi bylo řečeno že nikoliv. Tak nevím čím by to mohlo být snad už jen střední tlumič. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 18, 2015 Sdílet Odesláno Duben 18, 2015 S Kama Přesně jsi?Možná bych uměl pomoct z vraty... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 18, 2015 Sdílet Odesláno Duben 18, 2015 Co se týče hluku při řazení, tak by to teoreticky mohly být pružiny na spojce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mix Odesláno Duben 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2015 Spooky: To by bylo super. Jsem z Písku. Martin_TDi: Poptám se kolem těch pružin. Ten zvuk je přesněji výsledek nějakého kmitavého pohybu (který pak mlátí do všeho okolo). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mix Odesláno Červen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 Když ti někdo nedá přednost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.