Přejít na obsah

Bluetooth diagnostika

Tavi

Doporučené příspěvky

Ahoj,

já mám tohle http://aukro.cz/elm-327-autodiagnostika-bluetooth-1-5-obd2-android-i4776686265.html a k tomu program pro Andoida torque https://play.google.com/store/apps/details?id=org.prowl.torque&hl=cs funguje to dobře. Jediný rozdíl co jsem zjistil oproti VAG a KKL kabelu je že to z auta nepřečte sporadické chyby .. hlásí to žádné chyby i když VAG najde v jednotce motoru sporadickou chybu. Chybu mi ty zobrazí až když není sporadická.

Jinak to má výhodu že to lze použít na všechny auta co mají OBD2 zásuvku a to jsou téměř všechny novější auta .. myslím že r.v. 2000+

Odkaz ke komentáři

luky... to máš taky torque že jo ? Ten je dobrej ten mám doonce i koupenej tu PRO verzi .. za 200,- je to zadarmo (skoro) :) Ono existuje i spoustajinech, jako např ScanMaster lite ale to jsou asi jen diagnostiky ..Akurát nevím jak moc se tomu dá věřit protože ten Torque mi ukazoval u mé 1.8T při prudké akceleraci přetlak turba 1,25 BAR což se mi zdá na tenhle motor trochu moc ..

K.

Odkaz ke komentáři

Ja som ho kupoval cez nejaky cz eshop, a spokojnost, sice ho vibec nevyberam, je stale pripojeny a mam obd 2 mini.ason sa da zavriet kryt diag.zastrcky,a pouzivam program: obd2 torqe, VAGEeraseDTCaal ten maze chyby a dokaze ako tak skonteolovat elektroniku auta a mne toho slo dost s tym vyskusat a este Carista ale mam len neplatenu...s platenou by slo aj nastavit par veci..ale to nemam vyskusane zatial

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...