Tavi Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Chtěl jsem se zeptat jestli má někdo zkušenosti s touhle krabičkou (nebo i podobnou velikostně a tvarově). http://www.hadex.cz/r288-autodiagnostika-elm327-obd-ii-bluetooth/ Rád bych si jí koupil a rutijně používal jako alespoň nějakou diagnostiku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyno1p1 Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Jfunguje s programem pro android ;) obd2 sam to mam v aute a kazdy snimac ktory mas to ukaze, turbo, teploty atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lordweb24 Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Prijde mi to zajimave a do me octule r.v.2001 to pujde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Listopad 16, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2014 Ahoj, já mám tohle http://aukro.cz/elm-327-autodiagnostika-bluetooth-1-5-obd2-android-i4776686265.html a k tomu program pro Andoida torque https://play.google.com/store/apps/details?id=org.prowl.torque&hl=cs funguje to dobře. Jediný rozdíl co jsem zjistil oproti VAG a KKL kabelu je že to z auta nepřečte sporadické chyby .. hlásí to žádné chyby i když VAG najde v jednotce motoru sporadickou chybu. Chybu mi ty zobrazí až když není sporadická. Jinak to má výhodu že to lze použít na všechny auta co mají OBD2 zásuvku a to jsou téměř všechny novější auta .. myslím že r.v. 2000+ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Listopad 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2014 Rád bych to použil jako měřák co u zmiňoval Luky, abych nevrtal do palubky budíky nebo do panelu skládal nástavce. Děkanec,. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyno1p1 Odesláno Listopad 16, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2014 Ja som s tym spokojny ;) akurat zalezi asi od vybavy auto co a ktore snimace to ma.inac tu je par foto a myslim ze je to pekna hracka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Listopad 19, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 luky... to máš taky torque že jo ? Ten je dobrej ten mám doonce i koupenej tu PRO verzi .. za 200,- je to zadarmo (skoro) :) Ono existuje i spoustajinech, jako např ScanMaster lite ale to jsou asi jen diagnostiky ..Akurát nevím jak moc se tomu dá věřit protože ten Torque mi ukazoval u mé 1.8T při prudké akceleraci přetlak turba 1,25 BAR což se mi zdá na tenhle motor trochu moc .. K. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyno1p1 Odesláno Listopad 19, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 Aj ja mam tu platenu verziu...no pravdu povediac niektore hodnoty neviem i su realne, ale tak da sa s tym pohrat ;) inac stiahol som si nejaku appku a daju sa mazat chyby a spravit test elektro ...apon som si vymazal chubu airbagu ;) a skontroloval akcne cleny :) Ale zajimalo by ma ci by to slo prepojit s origo VAG...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Listopad 19, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 Já myslím že i torque umí zobrazit a vymazat chyby .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 19, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 Lukyno, aku appku si si to stiahol? Ja obcas pouzivam VAG UDS, ten dava k dispozicii aj merane hodnoty a vvypis chyb, len skoda, ze je iba v spanielcine :D TorquePro mi na vypis chyb nefungoval poriadne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Listopad 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 Mohu se zeptat kde jste kupovali? Nějak z těch všemožnejch obchodů mám mdlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 20, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 co myslis? ten adapter? ja som kupoval na ebay za nejakych 8$ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyno1p1 Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 Ja som ho kupoval cez nejaky cz eshop, a spokojnost, sice ho vibec nevyberam, je stale pripojeny a mam obd 2 mini.ason sa da zavriet kryt diag.zastrcky,a pouzivam program: obd2 torqe, VAGEeraseDTCaal ten maze chyby a dokaze ako tak skonteolovat elektroniku auta a mne toho slo dost s tym vyskusat a este Carista ale mam len neplatenu...s platenou by slo aj nastavit par veci..ale to nemam vyskusane zatial 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 Ja to koupil na Aukru .. jak ten bluetooth tak jsem tam koupil i KKL VAG kabel .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 teraz ho najdes aj za $5 mam tiez tuto mini variantu, netrci z priestoru obd konektora, tak ho tam nechavam stale pripojeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.