standaa Odesláno Listopad 20, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 Po dlouhém rozmýšlení jsem se rozhodl prodat své auto. Jedná se o Škoda Octavia II facelift, combi. První registrace: 2010Motor: Diesel, Common RailObjem:1598(1.6)Výkon: 77kWNajeto: 132xx kmBarva:Zelenošedá světlá metal.Průměrná spotřeba:5.2lMaximální rychlost:189km/hVýbava: Elegance plusNěco málo k autu. Jsem druhý majitel, první majitel Auto Jarov. Servisní kniha, servisováno pouze na Auto Jarov. Spotřeba motoru, není problém jezdít dálky za 4,1/100km, rekord mám 3,9l/100 na trase 60km, ale také není problém jet za 7-8/100. Podle toho jakou kdo má nohu. Výbava: Multifunkční volant, 4x elektrické ovládání oken. sklopné zrcátka, dešťový senzor, centrální zamykání, samozatmavovací zrcátko, klimatizace, vyhřívaná přední sedadla. Klíč s dálkovým ovládáním. Radio Škoda Swing. Samozřejmostí je 2x klíč, serviska, návod k obsluze,...Na požádání možno zaslat vin. Odkaz ke komentáři
Libas Odesláno Prosinec 28, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 Zdravím, mohl byste mi poslat více fotek a VIN na email vypu@seznam.cz. Výhledově (cca za 2 měsíce) plánuji nákup OII FL a ta Vaše se mi celkem líbí. Děkuji Odkaz ke komentáři
Guest Risik Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Vazeny pane,vas PIN, ktery ma zadany bazar, kam jste auto predal, nesouhlasi s timto autem.Proverte si to prosim. Odkaz ke komentáři
standaa Odesláno Leden 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 (upraveno) Děkuji za upozorněni, chyba byla na mě straně. Bazar inzeruje na sauto.cz a já také, ale jelikož vin kód už byl u mého inzerátu, museli pozměnit poslední číslici. Teď už by to mělo byt v pořádku. Upraveno Leden 3, 2015 uživatelem Honza9007 Odstranění citací předchozích postů Odkaz ke komentáři
Guest Risik Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 (upraveno) Uz je to v poradku.Zitra nebo v nedeli se na auto prijedu do bazaru podivat. Upraveno Leden 3, 2015 uživatelem Risik Odstranění citací předchozích postů Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky