speKtis Odesláno Leden 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 (upraveno) Tak jsem si koupil tu odkladaci plochu mezi stredovej tunel a radicku.. Mate to nekdo? Prijde mi ze to tam je az moc volne.. Jak jste to resili vy? Upraveno Leden 9, 2015 uživatelem speKtis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Leden 9, 2015 Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 mam, přilep oboustrankou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Leden 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 A drzi pak v poho jo? Ja koukal ze treba ten spodek se ani nedotkne tunelu.. Takze bych ji dal jen zboku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 9, 2015 Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 já to lepil solikonem ale po roce sem to strahnul a koupil v baumaxu oboustranou pásku za 250kč takový čtverečky 4kusy 2x2cm nastříhla dle potřeby a přilepi hnedka drželo jako sviňa už to mám 2 roky a super ..... ten silikon by to taky udržel ale musís to něčím zatěžkat a to sem neudělal tak to presně nelícovalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Já ji mám taky, musel jsem ji trouchu obrousit v těch rozích a taky jsem musel posunout dozadu ten tunel co je pod opěrkou na ruku, pod zadním popelníkem máš 2 torxi, tak ty povol a posuň a zas táhni. A sedí mi dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Leden 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Toho pocasi se muselo vyuzit :-) Trosku vylepsenej zadek :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 od kud si ústečáku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Kde, jsi vzal ten odkládací prostor ?:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 mají to na obautodily 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Leden 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Obautodíly.cz Jinak jsem z Chomutova Mám dotaz, nevíte někdo, jak funguje tohle tažný a jestli se dá někde sehnat ten bajonet? Má se to nějak vyklopit ven nebo se jen nacvakne tak jak to je na fotce? Mám tam německou 13-ti pólovou zásuvku... Člověk co má 5 bajonetů na skladě mi řekl že tohle nikdy neviděl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Leden 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2015 Dnešní cesta do práce v -2 stupních :) 13km trasa městem, pozvolná zahřívací jízda, místy i do kopce... Zlatá auta ty octávky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
netSo! Odesláno Leden 17, 2015 Sdílet Odesláno Leden 17, 2015 tak taketo spotreby uz som teda dlho nemal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Leden 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2015 Chlapi dneska jsem koupil dvojitou podlahu kufru... Zítra se pustím do montáže. Chci se narychlo zeptat, je tam třeba nějaká úprava, aby tam ta podlaha sedla? Nebo se tam prostě jen dá :) Jde hlavně o ty "kolejnice" žejo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Leden 17, 2015 Sdílet Odesláno Leden 17, 2015 Já jí mám origo a řekl bych že je úplně na hov.. Ona se dá nějak Oddělat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Leden 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2015 Jop dá se to sundat celý... Já ale potřebuju naopak vědět jak jí přidělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Leden 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 (upraveno) Tak dvojitá podlaha namontována Nakonec montáž fakt jednoduchá, sice krkolomnější přístup na rezervu, ale čert to vem, zatim jsem jí nepotřeboval Nějaké foto Upraveno Leden 18, 2015 uživatelem speKtis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Leden 18, 2015 Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Tak koukám, že se montáž povedla. Hned to s tou dvojitou vypadá líp a je to i praktický ? mám to taky a chválím si to ☺ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 18, 2015 Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Vypadá to dobře, to by se mi taky líbilo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Leden 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Jo vypadá to skvěle :) Už aby nahoře seděl basák Jen je tam krkolomnej přístup dolu k rezervě... Bylo by asi lepší sehnat celej ten spodek z auta, kde byla ta podlaha originálně.. Takhle je nutné vždy jednu stranu povolit a přizvednout. Víc to oříznout nejde protože je tam to prkno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Leden 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Když je tak hezky dneska, využil jsem toho a rovnou si udělal alternativu černých směrovek Místo žloutnoucích z OB jsem zvolil černou lesklou zatmavovací folii, takže byla krásně zachována svítivost a mně osobně se výsledek velmi líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Leden 18, 2015 Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Jak dobře na tom ta folie drží? Nebude se časem odlupovat na krajích? Na jarě mam v plánu taky zatmavit blinkry, tak se ptám ;-) Jinak takhle z fotky to vypadá moc dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Leden 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Vypadá to skvěle i v reálu Já tam měl předtim žlutou, která tam vydržela rok... A když jsme jí sundaval tak jsem jí musel pistolí nahřát a tahat jak blázen Ta se sama určitě neodlepí Udělej tam přesah cca 3-4mm, nahřel jí z čelní strany a ona se sama obalí kolem blinkru... A dá to práci sundat i tobě, natož aby se odlepila sama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Leden 18, 2015 Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 ahoj co se tyce te dvojite podlahy,dost se divim ze ti nikdo nenapsal a neporadil ze musis proriznout koberec podle tech svislejch pricek.pak bude pristup k rezerve mnohem jednodusi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Leden 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Seřízlej ho mám samozřejmě. Jenže je tam pak ta dřevěná deska, která lehce zasahuje pod tu příčku a brání mi v přístupu k rezervě... Napadlo mě sehnat ten spodek celej novej z auta, kde ta podlaha byla z výroby... Nemo mam řezat i do toho dřeva? To se mi dvakrát nechce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Leden 18, 2015 Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 A kolik jsi dal za tu podlahu? Jen za kolik bych jí mohl prodat :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Leden 18, 2015 Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 to speKtis: takže to drží více než dobře :-D na jaře to zkusim a uvidim jak to dopadne. Díky za info pane ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Leden 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Jojo tak tak :D Jinak podlaha mě stála 900 :) Ale viděl jsem jí i za 1200-1500.. Třeba jsem měl jen kliku :) Můžu tě o něco poprosit RAAF? Zkus prosim tě odklopit víko jako bys chtěl vyndat rezervu.. Jde to bez problému? Jde mi o to, jestli je ten spodek při origo podlaze nějak líp vyřešenej a mam ho shánět nebo je to stejný. Já s tim musim docela bojovat... Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Leden 18, 2015 Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Už jsem psal u sebe, víko mi jde odpojit úplně zlehka, k rezervě se dostanu bez problému ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.