Přejít na obsah

Moje Agáta

Doporučené příspěvky

Diky chlapi ☺

Fanny47: no plan by byly, a hodne , ale bouzel nejsou moc finance, takze tak pomalicku neco jednou za cas ☺

Martin_TDi: taky jsem spokojenej, no i s tlumicema to musi byt o hodne lepsi no , mozna casem

Romix95: oproti seriovym se pohodli nijak zvlast nezmenilo, jako je to mirne tvrdsi ale jako fakt jsem cumel ze i kdyz si to sedlo niz a do zatacek se uz tak nenaklani atd tak presto se prakticky zachoval jizdni komfort

Odkaz ke komentáři

Potrebuju radu,uz nejakou dobu mi nejak blbe hraje radio, jakoby spatny signal porad, coz nikdy nebylo, vzdy jsem chytal paradni signal, tak jsem si rikal jestli antena neni vadna nebo zesilovac signalu, ale dneska az jsem si vsimnul ze pri nenastartovanem aute to hraje uplne v poradku ciste ale jakmile nastartuju tak konec, zas hraje spatne, nevite cim by to mohlo byt ?

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...

Martin_TDi: no za zkousku nic nedam? nebo ze by tam byl uvizlek kaminek nebovtak ? Ale to by asy piskalo porad ?

Spooky1: to bude asy nejjednodussi , rada nad zlato ?

Jo a jeste jedna vec, nedavno jsem měnil cidlo otacek na pravem zadnim kole, chvili byl klid a pak po nejake dobe se zase rozvitily ty dve kontrolky, ale nesviti porad. Kdyz kousek popojedu a znovu vypnu a nastartuju tak uz se nerozsviti, par dni pak treba vubec zas besviti a pak zas se z niceho nic rozsviti, ale vzdy pomuze to ujeti par metru ,vypnuti a opetovne nastartovani , nevite cim to muze byt ?

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

tak takovy poznatek k tomu cidlu otacek vco mi blbnul, vystrikal sjem kontakt sprejem na el. spoje acca mesic bez problemu ale ted prez tyden to zase zaclo delat , bude asi problem nekde v tom kontaktu ze ? zeby cidlo melo vadny kontakt ? a jeste poznatek ze mi to ted zaclo delat uplne ve stejnou domu jak mi prestal fungovat park asistent :/

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Chlapi potrebuju honem poradit, dneska jsem jel 400 km do prahy , a na tych rozbitych cestach kolem prahy mi zaclo neco jakoby drncet v predu pod autem kdyz stojim na volnoveh, a kdyz ve stoje zatocim volantem tak to zacne piskat a vibrovat volant, nevite co to je, zitra musim jet zas 400 km zpatky domu tak mam kapku strach

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...