43VTEC Odesláno Duben 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 joje to fak o něčem jinem ted to parkování, ne žebych jinak neuměl parkovat :D ale fakt to pomůže :) díky, jasně časem to dám do barvy, čekám na příznivější počasí :D ale hodně lidí mi i říkalo že se jim to takhle líbí :) ale ja nevím, ja bych to raději přestříkal :) akorát nevím jestli na to stačí nějaký obyč. sprej nebo čím to nabarvit ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Duben 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2015 Jo kluci, neznáne nebo nevíte někdo o nějakém šikovném lakyrníkovi který by mi nastříkal alu r18 a za nějakou příznovou cenu ? Třinecko a okolí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Duben 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2015 Tak kapku toho mytí, voskování atd. :D celkem dost velkej rozdíl :D akorát nemám fotky před :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 27, 2015 Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 Pěkná očista ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Květen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 Chlapi prosím vás nenajde se náhodou nějaká dobrá duše která by byla tak ochotná a půjčila mi typový list a nejlépe i TUV k alu kolům 18x8 et35 pneu 225/40 na Octavii 1 combi 1.9 TDI ? prosím prosím :) Třinec a okolí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Červen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2015 konečněěě, je to taam včera jsem měl uspěšny den ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 11, 2015 Sdílet Odesláno Červen 11, 2015 Tak to šlo rychle ! Gratuluju ! A kde jsou pořádné fotečky na 18" kolech ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Červen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2015 :D rychle ani moc ne, pul roku se o to snazim uz , vzdycky jsem koupil nejaka starsi kola a pak jsem zjistil ze nejdou zapsat nebo proste pořad nejake problemy tak sem se nasral a koupil nove a všechno bez problemu :D ale ty nervy jak sem sedel na DI jak se na to divala divne , moc se ji to nechtelo zapisovat, to bylo videt ale všechno dobře dopadlo :D a fotečky budou jen musím nějaké udělat, ted nebyl čas :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červen 13, 2015 Sdílet Odesláno Červen 13, 2015 si dal pryč tomasony jo? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Červen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2015 joo:( ani nevíš jak mi to lámalo srdce :( to byly moje vysněné kola, jediné co mě trošku utěšilo , že sem na nich aspon něco trhnul ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červen 13, 2015 Sdílet Odesláno Červen 13, 2015 Taky jsem je strasne moc chtel ale v tu dobu co jsem schanel kola tak zadne rozumne a za slusne penize nebyli tak jsem taky nakonec zvolil jine a hlavne nove! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Červen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2015 ja jsem je nasel za dobrou cenu, holka co je prodavala asi netusila jakou maji cenu :D holka no :D ja jsem nove koupil hlavne kvuli zapisu, uvidime co bude dal, zatim se mi ty nove líbí :DD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Červen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2015 tak tady jsou ty slibovane kolečka :) foceno mobilem takze za kvalitu se omlouvam a taky jsem se konečne dostal k vyčištění podběhů, bylo tam dobře nasbírano :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 19, 2015 Sdílet Odesláno Červen 19, 2015 Kola pěkný, jen je to teď moc vysoký :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Červen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2015 čekal jsem kdy mi někdo napíše že je to vysoký :D určitě nebudeš jediný :DD o snížení pořád uvažuju ale moc se mi do toho nehce :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 20, 2015 Sdílet Odesláno Červen 20, 2015 Pěkné vysoké jak nadutá koza ale každého věc klidně si to nech ,každému se líbí něco jiného ten bordel v podběhu :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Červen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2015 Mě osobně se to takhle vysoké líbí ale snížení chci určitě někdy vyzkoušet :) no bylo tam toho požehnaně, ani nevím kudy se mi tam dostalo to listí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 22, 2015 Sdílet Odesláno Červen 22, 2015 osobně si myslím že ty Tomasony jsou lepší a typák by se určitě dal udělat, ale když už máš koupeno, tak co se dá dělat že :D ale určitě by to RS pružiny sneslo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Červen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2015 tak to rozhodně nepopíram že tomasony by byly lepší , to je jasná věc :) ale přišlo mi i že hodně trčela ven, nevím jake by to bylo s plným naložením , asy nedobré :D a sportovní pružiny mám určitě do budoucna v plánu, aspon vyzkoušet ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DannyOrság Odesláno Červen 26, 2015 Sdílet Odesláno Červen 26, 2015 Jak fakčí ten HydrO2 ? Docela sem nad tím přemyšlel ale nakonec sem vzal něco na principu tekutého skla... Jinak hodně pěkná micka na pěkných papučích :) A ten bordel za podběhem nemá chybu :D Já si dokurvil celou ruku když sem to vystříkaval vapkou a proudem vody sem si rozerval celou dlaň :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Červen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2015 fachči dobře, už ho mám nevím jak dlouho al pořád drží :) až na čelní sklo, tam to hold ty stěrače setřely po čase :D sakra jak se ti to povedlo rozervat si dlan :DDDjinak díky za chválu ;)ještě dneska taková blbůstka ale potěší :) nové samolepky na středové krytky kol škoda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Říjen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 Tak dneska zase po dlouhe době nejake drobnustky :) , omlouvam se za kvalitu foto, foceno mobilem ve tmě :/ :) konecne jsem si opravil loketní opěrku, vůbec mi nedošlo že mi tam chybí to tlačítko :D kdybych to věděl tak si ho tam namontuju už dávno namísto te hnusně provizorní gumy :DD a ještě jsem si vyměnil ten nepěkný zadní stěrač, místo něho přišlo rameno stěrače z O2 combi a stěrač BOSH z VW Polo, hned to lépe a decentněji vypada ;) ještě jsem neměl to potěšení ho použít :( :D snad bude i líp stírat :D omlouvam se za to spinave okno :D na tech fotkach to nejak moc vyniklo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 13, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 Parádní kolečka a fajn údržbička ! Jen tak dál ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Říjen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 Díky díky :D ale potrebuju poradit, nadšení ze stěrače je po prvním setření rázem pryč , presne u prostred mi necha nesetřeny kruh :( ilustrativni fotoporadte prosim co s tim , co je spatne :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 13, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 Buď máš špatně nasazené ramínko,nebo je to někde zatuhlé v kloubu a pružina to nezvládá dotlačit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Říjen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2015 Tak jsem na to přišel asy, odstranil jsem takovy haček na te krytce viz. foto, bez te krytky to stiralo dobře a vzdy kdyz jsem ji nasadil a zacvaknul tak se to rameno mirne nadzvedlo , po odstraneni to stíra , sice ne na 100 % jeste by to trosku chtelo ale zkusim to jeste dotahnout to rameno , nedotahoval jsem ho moc tak snad to bude uz ok :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Říjen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2015 potřeboval bych poradit, do budoucna přemyšlim o rs koncovce ale nevim jestli naahodou není třeba na ni mit homologaci nebo ji nejak zapsat do TP atd. , jen pro jistotu se ptam , protoze u nas na kazdou malickost je treba mit schvaleni a podobne blbosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Říjen 20, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2015 Na koncovku nemusis ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Říjen 20, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2015 Ja tam man ladak asi 4 roky a nikdy mi na to nikdo nic neřekl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Říjen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2015 Dobře diky, uklidnili jste mě :D myslel jsem si to ale vite jake to u nas je :D mam moznos koupi tuhle, co myslite ? cena 1500,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.