43VTEC Odesláno Březen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Dík ;) :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 To teda tihle kola jsou hodně luxusní a na octe hodně slušivý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Kola budou octě moc slušet . Jinak do té černé chceš dávat jen tu část místo té růžové, že? Pokud ano, tak to schvaluju, protože černý vnitřek s leštěnými paprsky by octě fakt slušelo. Jak se ještě dívám na ty pneumatiky, mají správný rozměr, jaký tam mají pro OI být? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Březen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Díky to budou :DDNo právě že chci spíše celé do černého, to se mi více zamlouvá :) a pneu tam byly uz pri koupi a jsou malé 215/35 ale ty jdou pryč, dam tam 225/40 to bude akorat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 215/35 těm kolům sluší víc.. profilem 225/40 je hrozně zabiješ :( Tady máš rozdíl 225/40 a 215/35.. ale pokud ti jde čistě o pohodlí tak 225/40 jsou lepší o hodně no.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Březen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 No uvidíme, ty pneu co tam jsou už jsou KO takže se musí vyměnit a mě se doma válej 225/40 takže to je jasný, uvidím jaky to bude rozdíl co se komfortu a vzhledu týče a podle toho se později zařídim ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 krásné kolečka, na octávce v kombíku neskutečně vyniknou..a celé do černa bych je nedával, dej jen to růžové a bude to absolutní paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Celé černé určitě ne, to je tou barvou zabiješ, ale pokud dáš do černé jen tu růžovou, tak to bude super, však uvidíš, co ti ostatní napíšou... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Březen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 No čekám až se mě taky někdo zastane , zatím mi to hoší pěkně stěžujete :DDDDDD mě prostě pořád nepustí celé do černého :DDjsou to sice jiná kola i kapku jiné auto ale nějak tak barevně slazené bych si to představoval , i ty zelené třmeny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Samozřejmě poslední rozhodnutí je jen na tobě, ale názor odemě a od košina už znáš... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Březen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Neberte si to hlavně špatně, samozřejmě jsem vděčny za všechny názory :) hold máme každý jiný vkus :) což je i dobře, jinak by tu měli všichni stejná auta :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Me se taky líbi cerny kola :) ale pak se někdy stane ze kola zaniknou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Footman Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 nech je růžový, dej růžový zrcátka a lišty + hagusy do růžovýho laku a pecka ale trochu vážně, celé černé asi ne, jen okraje a nebo vnitřní strany (za mě teda bych je nechal stříbrný) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Neberte si to hlavně špatně, samozřejmě jsem vděčny za všechny názory :) hold máme každý jiný vkus :) což je i dobře, jinak by tu měli všichni stejná auta :D Neboj, my si to špatně neberem :) . Chtěl jsi slyšet názor na černá kola, tak jsme ti je řekli, ale samozřejmě na nás nemusíš brát vůbec ohled, protože jak už jsi napsal, každý máme svůj styl a každému se líbí něco jiného a pokud se ti prostě líbí celočerná kola, tak s tím nic nenaděláme a ty si je stejně dáš do černého laku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Březen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2015 No asy to udelam jak říká Footman, vsechno do růžové a mám po starostech ? ? ? Ja si to asy proste udělám do te černé a uvidím, kdyžtak to není zas až takový problem přelakovat ? a kdo ví, než se budou lakovat do té doby mě možná zaujme něco jiného ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Březen 3, 2015 Sdílet Odesláno Březen 3, 2015 Mě se zase černá kola líbí, takže máš mou podporu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Březen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Díky pulsik :Dkluci, poradte mi, co mam udělat aby mi ty kola pri zpruzeni nedrely o blatniky ? tzn aby max zpružení bylo těsně pod blatniky, myslel jsem ze nejake dorazy tam dat ale jeden znamy říka že to je nanic že to akorát zvedne auto atd, že to nefunguje tak jak bych potřeboval, pomozte mi ja tomu zas tak moc nerozumim, nechci žadnej sportovni ani nijaky jiny podvozek , chci to mít na seriovym, ale při pném autě albo když se to hodně zhoupne tak to 100%ně zadře o blatníky :( poradte :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Já bych kombinaci černo/stříbrnou nevolil,když černé tak celé a polomat. Ale myslím,že to je Tvůj nejmenší problém,8,5x18 ET 30 je už dost.Sice mám zkušenost jenom s ET 32,ale myslím,že při ET30 je velká pravděpodobnost,že při zatížení Ti to bude dřít.Jak už psal Závy rozměr 215/35,když pominu,že to bude trochu tvrdší,tak se tím ale sníží i pravděpodobnost,že to bude dřít,protože pneu bude na ráfku víc natažená. Volba 18" ráfků bez snížení není optimální,bude to taková kozička vysoká. Ale jak psal Konny,je to Tvoje rozhodnutí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 já bych zvolil 215 gumu, bude to trochu Áčko na disku, ale vyhne se to podběhu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Březen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 aha takze bez nejakeho sportovního podvozku, užších pneu nebo rošíření blatníhů to nepujde jo ? :( tak to je blbý :( moc jste mě teda nepotěšili :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 tak to vyzkoušel v praxi, zvedni auto a uvidíš kam ti to kolo půjde :) ale myslím že by to tam mohlo vejít s těma 215 vzadu teoreticky můžeš udělat větší doraz, Zavy má doraz přes celý tlumič a jezdí s tím v klidu :D podle jeho slov :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Jenže u mně je to uplně o něčem jiném :D já to mám napevno téměř,protože mně to nemůže pružit ani 1cm. To on nepotřebuje. Stačí, když dá proti původnímu dorazu ještě jeden novej odspodu.. Na sériové výšce se tam krásně vejdou a nemůže to pružit tolik, aby to tu obrovskou mezeru která bude na sériové výšce propružilo :D Na sériový výšce ale nedávej 215/35 jak jsem říkal, to by vypadalo blbě.. Já nevěděl, že chceš zůstat "nahoře". Takže ideál 215/40 rozměr pro Tebe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Březen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 takže doporučuješ dát ty dorazy teda jo ? a kolik mm dorazy bych měl dát , a dopředu i dozadu nebo jen dozadu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 (upraveno) Předek ti určitě nebude pružit tolik, tam bych doraz neřešil.. Upřímně si myslím, že ani zadek nepůjde tak hluboko, aby to škrtlo, protože tam vážně je spousta místa když máš 18ky na původní výšce. Ale chápu, lepší je mít jistotu. Dozadu bych dal na každý tlumič druhý doraz originální. Tento A dáš ho akorát pod ten původní co už tam máš, ten visí odshora z horního uložení. Pak pustíš auto na kola a pokud ti zůstane auto výš než bylo, tak ten doraz trošku zkrátíš. Žádná věda, je to jen kousek pěny. Jen musíš vyndat tlumiče a odšroubovat horní uložení aby jsi to udělal. Nejdřív bych koupil pneu, nasadil na auto a pak studoval, kde, co a jak spolu bude kolidovat. Určitě tam ty kola dostaneš toho se neboj :) Já mám teď vzadu 8jx18 v přepočtu ET30 takže "skoro" to samé a zalézá to krásně do blatníku. Vepředu mám 8jx18 v přepočtu ET 25 a taky dobré.. Dej si pozor jestli ti nebude přední kolo uvnitř dřít o tlumič, až ho nasadíš.. možná to bude chtít rozšiřovací podložky Upraveno Březen 5, 2015 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 10, 2015 Sdílet Odesláno Březen 10, 2015 Tady jsem ti našel fotku jak jsem tam ty dorazy měl.. pak je jen zkrátíš jak jsem psal výše.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Duben 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2015 Tak za poslední dobu zase pár menších novinek :) 1. Parkovací asistent 2. Výměna brzdových destiček a zadních kotoučů 3. Nabarvení brzdových třmenů :) ty třmeny jsem zapomněl pofotit jak byly ještě sundane kola tak se omlouvam ze to není moc vidět :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 5, 2015 Sdílet Odesláno Duben 5, 2015 Hezká práce...co je to za park. asistent? Funguje dobře? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 5, 2015 Sdílet Odesláno Duben 5, 2015 Pěkná práce, ať to všechno dobře funguje ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Duben 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 Díky ;) je to tento park. asistent http://www.autokelly.cz/#|kwYJ/6yamNJGNfyGqP8I37plq6YmEK7DAB/MBgmimcXF1nHZWA0L5T/EmM3wuLW6GbvmGTtw8phpBW3t0G0cc6PCH/BWT/8Rxb2voiurBDSm1a2+10qxnLbMcKIuOXZwdpwP4lspWYLguk0iMWqy6mRCRz4He8/nMv64S3gyYl8vaR0LIi4Wdz4Aw8LVHMIafE5X2nfj6xnZoys0HlBm9g== a funguje velmi dobře , je fakt přesný , rozhodl jsem se pro něj protože už ho má par známých a zatím jen samá chvála :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 7, 2015 Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 Joo park. asistent je super, já mám sice jinej, ale dnes jsem díky němu mohl zaparkovat do podélného stání mezi auta, kde jsem měl asi jen 3/4m místa na víc, takže to bylo fakt na těsno, ale šlo to Jinak dobrá práce s těma třmenama, jen ty senzory by to chtělo dát do barvy auta ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.