Přejít na obsah

Nefunguje dialkove META M100 a M500 na O1

Guest visvet

Doporučené příspěvky

Zdravim,

mam O1 1,6 74kW r.2000 - od zaciatku tam bol namontovany system META s 2 dialkovymi (M100 obdlznik a asi M500 - vajicko -> oba 1-tlacitkove).

Ku klucom mi predchadzajuci majitel dal cervenu karticku s HEXA 16-miestnym kodom, typ META jednotky je M32OCR - google ju nepozna. Tu META tam montovali v skodovke pri kupe auta.

Pouzival som iba ten okruhly ovladac, ale prestalo mi fungovat tlacitko na DO/pracovalo az na niekolkonasobne stlacenie - preletovaval som preto mikrospinac za novy, pritom som mal vytiahnute 2 bateri e2016 z toho okruhleho ovladaca.

Ked som tam dal nove baterie a siel dialkove skusit k autu - nefungovalo.

Skusal som vsetko mozne, ale nic. Na chvilu sa chytilo asi na 4-5krat, ze po stlaceni tlacitka na DO sa rozvietili smerovky, ale auto nezamklo/neodomklo.

Potom uz neslo a nejde doteraz.

Skusil som ten obdlznikovy DO M100, ale baterie v nom neboli asi 2 roky, uz nefunguje ani ten(pred 2 rokmi bezproblemovo fungoval, ale aj v nom odislo tlacidlo/mikrospinac).

Predpokladam, ze sa rozsynchronizovali DO k tej jednotke META -> skusal som postup, ako pri original skoda = cez 2 kluce = 1 v zapalovani, druhy kluc v zamku sofera a stlacit tlacitko - nefunguje, asi preto ze mam META a nie original skoda.

Skusal som aj postup, ze stlacim tlacidlo a hned odomknem klucikom dvere - neuspesne.

Neviete, ako sa synchronizuju dialkove ovladace META M100 / M500 k jednotke META M320CR, prosim?

Ked mam tu cervenu karticku s kodom (ale nie je tam 5 miestny company kod, iba ten 16-miestny HEXA) - tym sa to neda prekodovat? Aj ked - ja som DO nevymazal, su len rozsunchronizovane...

Dakujem za pomoc.

pmajco

post-38423-0-19878900-1417341948_thumb.jpg

post-38423-0-92880900-1417341956.png

post-38423-0-62241400-1417341964_thumb.jpg

post-38423-0-06178400-1417341975_thumb.png

post-38423-0-46050500-1417342036_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Ahoj, mam mensi problem. Teda ono jich je viic ale co se tyce zamikani. Lepe receno odemikani. oba klice to same, na DO ne a ne se odemknout. klickem v poho na dalku zamknout ano. Kde muze byti zakopany pes?

Trochu z jineho soudku, nicmene trebas admini prominou..

Sterace obcas funguji, nefunguji, je to vetsinou po nastartovani vozu, zaparkuju, po case nastartuju a fungujou, to same a zase nefrci. Nejhorsi na tom je ze nefungujou kdyz prsi :wallbash: . Mozna i kdyz ne :prcprc:

Dik za jakykoliv postreh.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...