WAR10K Odesláno Prosinec 1, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 Ahoj všem, převážně je toto téma směřované na lidi co na svých OII dělali dodatečnou montáž ostřikovačů světel. Nakoupil jsem origo díly ( ostřikovače, motorek, hadice) a mám tento problém. Po namontování a zapnutí ostřikovačů se oba vysunou a ostřikují pravý parádně a levý viditelně slabším proudem, voda se ani nerozpráší prostě jen dva slabé proudíky ). Ostřikování bylo zkoušeno nespočetněkrát a bylo při tom vypotřebováno cca 10L kapaliny a stále beze změny. Ostřikovač jsem už vyměnil u prodejce a problém pořád přetrvává. Čím to může být? Už jsem to dvakrát komplet rozebíral a začínám z toho být zoufalej. Děkuju za rady. Budu rád za všechno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Zkus je prehodit. Nemusi byt problem v trysce a nwbo valci. Nebo mas skriplou hadicku a nebo ucpanou hadicku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 A nejsou tam zpětný ventilky ? Nebo jsou jen vzadu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
WAR10K Odesláno Prosinec 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 Přehodit jsem je zkusil když mi prodejce poslal druhý levý. Takže byly oba dva na levou stranu a jeden stříkal a druhý ne. Tak už vážně nevím, hadička skřípnutá není bylo to zkoušený i se sundaným nárazníkem a stejný problém. Jinak hadice byla kupovaná nová stejně jako zbytek dílů. Kdyby ten levý ostřikoval aspoň trochu normálně tak to neřeším, on stejně asi nebude mít takový tlak jako ten pravý z důvodu té dlouhé hadice, ale když z něj kapalina jen vytéká tak to je na nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 6, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2014 zkontroluj si zapojení, hadice má na sobě T, kdy do svislé části toho t musí jít přívod a vodorovné jsou na ostřiky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
WAR10K Odesláno Prosinec 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 zkontroluj si zapojení, hadice má na sobě T, kdy do svislé části toho t musí jít přívod a vodorovné jsou na ostřiky Ahoj hele to mám dobře ono by to tam snad ani jinak nešlo, ale je možný že by bylo přehozený napájení na motorku? Protože jsem slyšel že u motorku na normální ostřikovače se to dá přehodit a jednou to tlačí menším tlakem a pak naopak. Nemáte s tutím někdo zkušenost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Prosinec 11, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 Pokud do nej vedou jen dva kabely, tak se spis bude tocit obracene. Chyba bude az od motorku dal. Jestli ti jeden ostrikuje a druhej ne, tak bude problem v hadickach a nebo tlakovych valcich. Takze ti blbne leva strana auta např ikdyz prohodis ostrikovace? Jestli ten funkcni ostrikovac na druhe strane spatne strika, tak bude problem v hadicce. Jak psal rolbar. Motorek to tam zene pod tlakem a Tcko to rovnomerne rozvede do obou valcu pokud mas Tcko spravne nasazeny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 12, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2014 Pokud do nej vedou jen dva kabely, tak se spis bude tocit obracene. Co to je za hovadina ??? U SS napeti aby se tocil obracene ? U takovych typu motorku, by mela byt ochrana proti prepolovani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 13, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2014 Trosku odbocim. MaroCZ Treba ostikovaci motorek na okna se toci podle toho jake okno ostikujes zda predni nebo zadni okno ,ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Prosinec 13, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2014 Je to pravda.U jedniček je taky reverzní.Na přední okno se točí opačně než na zadní. Motorek na stejnosměrný proud se točí podle zapojení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.