Přejít na obsah

Dodělávané ostřikovače světel - problém

WAR10K

Doporučené příspěvky

Ahoj všem, převážně je toto téma směřované na lidi co na svých OII dělali dodatečnou montáž ostřikovačů světel.

Nakoupil jsem origo díly ( ostřikovače, motorek, hadice) a mám tento problém.

Po namontování a zapnutí ostřikovačů se oba vysunou a ostřikují pravý parádně a levý viditelně slabším proudem, voda se ani nerozpráší prostě jen dva slabé proudíky ). Ostřikování bylo zkoušeno nespočetněkrát a bylo při tom vypotřebováno cca 10L kapaliny a stále beze změny.

Ostřikovač jsem už vyměnil u prodejce a problém pořád přetrvává. Čím to může být? Už jsem to dvakrát komplet rozebíral a začínám z toho být zoufalej.

Děkuju za rady. Budu rád za všechno.

Odkaz ke komentáři

Přehodit jsem je zkusil když mi prodejce poslal druhý levý. Takže byly oba dva na levou stranu a jeden stříkal a druhý ne. Tak už vážně nevím, hadička skřípnutá není bylo to zkoušený i se sundaným nárazníkem a stejný problém. Jinak hadice byla kupovaná nová stejně jako zbytek dílů. Kdyby ten levý ostřikoval aspoň trochu normálně tak to neřeším, on stejně asi nebude mít takový tlak jako ten pravý z důvodu té dlouhé hadice, ale když z něj kapalina jen vytéká tak to je na nic.

Odkaz ke komentáři

zkontroluj si zapojení, hadice má na sobě T, kdy do svislé části toho t musí jít přívod a vodorovné jsou na ostřiky

Ahoj hele to mám dobře ono by to tam snad ani jinak nešlo, ale je možný že by bylo přehozený napájení na motorku? Protože jsem slyšel že u motorku na normální ostřikovače se to dá přehodit a jednou to tlačí menším tlakem a pak naopak. Nemáte s tutím někdo zkušenost?

Odkaz ke komentáři

Pokud do nej vedou jen dva kabely, tak se spis bude tocit obracene. Chyba bude az od motorku dal. Jestli ti jeden ostrikuje a druhej ne, tak bude problem v hadickach a nebo tlakovych valcich. Takze ti blbne leva strana auta např ikdyz prohodis ostrikovace? Jestli ten funkcni ostrikovac na druhe strane spatne strika, tak bude problem v hadicce. Jak psal rolbar. Motorek to tam zene pod tlakem a Tcko to rovnomerne rozvede do obou valcu pokud mas Tcko spravne nasazeny.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...