Mara1994 Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 Dobrý den rád bych měl na budikách dojezd kilometru. A někdo mě řika že jen stačí vyměnit budiky z predface na face a někdo mě zas říká že budu muset vyměnit komfortku a tim i na tu novější komfortku nové klíče a nové zamky . nebo jak to přesně je at vim co mam koupit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 mám na prodej bufíky s MFA, které ukazují i dojezd a jsou z naftové 81kw face okty.. se zbytkem co všechno je potřeba udělat ti bohužel neporadím ale kdybys potřeboval budíky tak se ozvi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gray racoon Odesláno Prosinec 18, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2014 Ahoj, nic :) ja taky měnil z predface na face a mam i dojezd už. Staci teda kus za kus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 zapomněl jsi napsat že nepůjde kontrolka airbagů a u některých nepůjde pípák na rožnuté světla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub Ĺ ĹĄastnĂ˝ Odesláno Srpen 4, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 A co imo v budikach? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.