Frigo Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 jak je možné že tu ještě nemáme vlákno o Topgear? včera mě brutálně pobavil díl kde frajeři jezdili kamionama viz: a docela mě i překvapilo jak dobře je to na primacool nadabované do češtiny 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Mě se hrozně líbil díl jak jeli na severní pól masakr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Mě se hrozně líbil díl jak jeli na severní pól masakr. jj to byl nářez, ten pořad je fakt super a vždy se dobře pobavím ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cary_mary_fuck Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 TOP GEAR muzu ;) Akorat by me zajimalo kdo je STIG 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 TOP GEAR muzu Akorat by me zajimalo kdo je STIG :lool: Jani, no přece já, ale pssst je to tajný ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Primacool je bomba pořád ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cary_mary_fuck Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Jani, no přece já, ale pssst je to tajný ;) :D Hm tak ted nevim jestli jsi me potesil nebo zklamal Kazdopadne to je borec :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Hm tak ted nevim jestli jsi me potesil nebo zklamal :lool: Kazdopadne to je borec :) ;) :D ....ale borec to je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Leden 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 voni jsou všichni borci, by mě zajímalo kde berou takový prachy na svoje skopičiny tady jedna určitě nechtěná nehoda ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 voni jsou všichni borci, by mě zajímalo kde berou takový prachy na svoje skopičiny tady jedna určitě nechtěná nehoda Neskutečny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest MaVi Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Top Gear je naprosto suprový pořad ;) Tady něco k otázce kdo je Stig: http://www.youtube.com/watch?v=vMFjZP3NWiI ... ale jak je to ve skutečnosti nevím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cary_mary_fuck Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Mno tohle video jsem uz videla ale nemyslim si ze to je Schumi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 tak dříve býval černý Stig = Perry McCarthy /bývalý pilot F1 a podobně) nyní je bílý Stig , rozhodně to nebude Michael Schumi (možná několikrát ano) ale hodně se mluví o Benu Collinsovi (série GT, série Le Mans, formule 3), také se mluvilo kdysi o Stigovi Blomkvistovi (rallye, jezdil i se škodovkami) , ale kdo je pravý Stig, tak to se zatám tají 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 vcera to bylo brutalni :D kdyz dojel a horel mu cely kamion, to jsme se tady rezali smichy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Leden 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 jo ty kamiony se jim povedly, dal sem na ne odkazy do prvního příspěvku. a všiml jsem si že v anglické verzi není ten moment kdy Jeremy upadl od volantu v Magnumu a je tam to jak Mark zapojoval na dvakrát návěs a pokaždé zpod něj vyjel a návěs spadl, což nebylo zase včera na primě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Viděl jsem jen pár dílu náhodou na Prima COOL a fakt super ;) Byl ten díl s náklaďáky už na Primě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Lepší v originále bez vystříhajných kusů a rádoby vtipných dabingů :) http://www.youtube.com/user/TopGear 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Mě štve, že tam i při dabovaném pořadu udávají ceny v librách. Takhle ví člověk prd co co stojí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 libru mas dneska 1.08 EUR orientacne to staci, ale i tak u tech starejch dilu to nemuzes vubec rovnat. Spis co jsem si vsiml tak nekdy prepocitavaji MPH na KMH a nekdy ne a to je vic naprd bych rekl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Tak ceny aut v eurech taky neznám. Jasný ale pro orientaci by to bylo lepší. Teď jsem koukal na libru a je skoro za 30 takže přepočet jednoduchej, ale když jsem se díval tak jsem to nevěděl kolik je. Mě zase míle až tak nevadí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 to je to nejmensi to se da odvodit a prepocitat v hlave prece ;) ted se tady rezu u tech kamionu to je pecka nejvetsi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Ještě je hodně dobrý a řekl bych že lepší než truck challenge, ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Když nevíš kolik je libra tak odvodíš prd. ;) Ale teď už vím že 30 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 vcera odpoledne davali uplne prvni di, zajimave zkouseli v nem ujet druhemu kontrolnimu snimku na Safety Cam, podarilo se jim to s S6 TVR pri 270 km/h 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 ted se tady rezu u tech kamionu to je pecka nejvetsi :(mrkni taky na :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 to je jak skacou pres motorky ? to bude priste 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 nene, to je normálně závod na trati ;) v televizi to moc nesleduju, tak nevím co kdy bude...TG na YT rulez!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Když nevíš kolik je libra tak odvodíš prd. ;) Ale teď už vím že 30 :( no tak kdyz nevim tak si to kurva vygooglim ne? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 Ja mám všetky časti (nedabované orig. dvd). A musím povedať že táto show je uplne poprdeli, hlavne ten ich humor, keď sa bavili o tom že čo je nebezpečné: Hammond: You know what´s dangerous?Clarkson: What? Hammond: Cigarettes Jeremy. Clarkson: I´ll do you a bet, after the show tonight, you come to watch (speaking to the audience), after the show, you get onto your Black-busa... Hammond: Hayabusa (Suzuki Hayabusa) Clarkson: ...you´ll drive around the track as fast as you can, and I´ll chain smoke, we´ll see who dies first. preklad (amatersky moj) Hammond: Vieš čo je nebezpečné?Clarkson: Čo? Hammond: Cigarety Jeremy. Clarkson: Stavíme sa, večer po show, vy sa prídete pozrieť (hovorí na obecenstvo), po show, si sadneš na svoju Black-busa (Hammond ma Suzuki Hayabusa čiernej farby, čiže Black-busa) Hammond: Hayabusa :) Clarkson: ...budeš jazdiť po trati najrýchlejšie ako vieš, a ja si budem zapalovať jednu cigaretu od druhej a uvidíme kto zomrie prvý. Tu som vám tiež uploadol jedno video z S15E01 ktoré ma uplne rozseká :) May: Let´s do the news...Clarkson: Just before we do, umm, I don´t know if you heard...you know Barrack Obama´s been prattling on about British Petroleum, and "this is 9.11. times thousand this oil spill", did you hear how the English football fans responded during the american game the other day? They were actually singin´ You´re not swimming anymore :) May: Poďme na novinky...Clarkson: Predtým než pôjdeme, umm, neviem či ste počuli...Barack Obama kecal o British Petroleum (niečo ako Slovnaft na SR), a že "táto ropná škvrna je 9. september krát tisíc", počuli ste ako anglický fanúšikovia futbalu odpovedali počas hry s USA? Spievali Vy si už nezaplávate :D Milujem ich proste :lool: kosím sa každých 5 minút, najviac som sa šupoval keď zapálili umývarku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.