Sterny Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 (upraveno) Nemáte s tím někdo zkušenost??? Když zařadim zpátečku tak se mi nerozsvítí světla zkoušel jsem vyměnit žárovku a nic dál jsem zkusil pojistku a zase nic... pak jsem brouzdal po internetu a nic jsem nenašel... netuší někdo z Vás co by s tím mohlo být??? Upraveno Prosinec 8, 2014 uživatelem Sterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 (upraveno) Mně se to stalo. Odešlo nějaké čidlo/ spínač zpátečky nebo tak nějak se to jmenovalo. Upraveno Prosinec 8, 2014 uživatelem Morgaine 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 Odislo cidlo spiatocky. Je namontovane na prevodovke. Alebo odhnili kable v konektore. B) B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Prosinec 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 dík zkusim to prohledat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 je to čidlo z pátečky,na převodovce.vytáhni konektor od čidla a spoj kontakty,pokud se rozsvítí světla zpátečky máš jistotu že je vadné čidlo a né kabely. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mausek Odesláno Prosinec 9, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 jj,nedavno se mi taky rozpadlo ale u me naopak svitilo stale taktez mi nedavno prestali svitit zadni svetla-pojistky v poho zarovky v poho ---konektory na leve strane kufru nad blatnikem pod tapecem-kobercem.....to je taky pekne svinstvo! :o :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raca Odesláno Listopad 2, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2016 Zdravím... uhnil mi kablík přímo u konektoru čidla zpátečky.Vzhledem k tomu,že přístup tam je dost mizernej je nějaká možnost natahnout si nový kabel z nějakýho líp přístupnýho místa?Už jste to někdo řešil? dík za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krabak666 Odesláno Listopad 27, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2016 cidlo najdes pod baterii pod plastem na kterem sedi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raca Odesláno Prosinec 18, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2016 čidlo vim kde je jen sem kvuli přístupu myslel že bych nový konektor napojil na nějakem přijatelnějším místě........každopadně sem se demontaže krytu nevyhnul a nastavil konektorem ze stare brzdove destičky-jsou stejné......takže než vyhodite destičku schovejte si konektor :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.