Spooky1 Odesláno Listopad 21, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 Dekuji ;) Z fotek to nevypada spatne.Jde o to aby to nebyla nejaka extra vrazda,jak jde motor a zda to nejak rozumne radi.Jestli ma vubec vyznam se na to jet prez pul republiky podivat a zabyvat se tim nejak hloubeji ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kudrnac11 Odesláno Listopad 22, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2013 Za mě také oba terminy :)...jinak nelitujete že jste dali už zimáky,když by se dalo jezdit v pohodě na letních? :D To lituju ... ale lepší, než pak přezouvat při 10cm sněhu ... :) Zatím to je na zimních, ale podvozek musí jít před prvním sněhem nahoru, jinak by ze mě byl lyžař .. :D A 14. taky potvrzuju účast .. už jsem i využil události na FB a rozeslal dál :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Listopad 23, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2013 To lituju ... ale lepší, než pak přezouvat při 10cm sněhu ... :) Zatím to je na zimních, ale podvozek musí jít před prvním sněhem nahoru, jinak by ze mě byl lyžař .. :D A 14. taky potvrzuju účast .. už jsem i využil události na FB a rozeslal dál :) tak to jsme dva,při prvním sněhu to jde nahoru :D ...jinak můžem pomáhat pluhovat silnice :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Kucí na mě jste nikdo asi chvilinku neměl co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Ikdyž jsem Liberecký kraj, tak Liberec mám daleko :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Spooky: Mám to 5 minut od práce... mám se na to podívat teda? S kámošem jsme tam kupovali jednu oktávku cirka před rokem a vpoho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 (upraveno) Mira: Byl bych ti velice vdecny kdyby jsi koukl a dal vedet. Dekuji ;) Idealne aspon kousek projet jak to radi. Upraveno Listopad 27, 2013 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 já ted jezdil celý tyden směr praha,takže zatim nee ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Tak jak vypadá počasí po regionech? tady u mě, přesněji Újezd (Jestřebí) fajnové, žadný sníh ještě :D sem tam vyleze slunko. Celkem pěkná neděle :D jen kdybych nemusel na noční :/ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 V Liberci mokrej hnus.. ale Ještěd se pomalu začíná bělat. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Jablonné v Podještědí OK, na to jaký měsíc tak určitě. To co napadlo tak roztálo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 (upraveno) Tak dnes se mi do rukou dostaly kalendáře, Takže příští sobotu se Vám dostaví do rukou, těm kteří mají objednáno přes mě. ;) Upraveno Prosinec 5, 2013 uživatelem JardaFuxa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Super uz se tesim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Paráda ...jede někdo uctít památku Paula? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 abych pravdu řekl, vůbec nemám páru o nějaký akci. Kdybych veděl asi bych jel. Ale nevím kdy, a času mám taky malo ;/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
exitu_S Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Tak jsem dnes byl v NISE a horko těžko jsem hledal fleka na zaparkování, tak jsem si řikal jestli by ten sraz nebylo lepší udělat dole v tom parkovacím domě u nisy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 To vyženem :D :D a ten parkovací dům je teda vedle?? já měl za to že je to taky parkoviště nisy, jako jak je to do patra. Já tam stál v tom asi jednou, ale nejsem si jist jestli je to ono co myslíš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
exitu_S Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 JJ je to přesně co řikaš ono je to spojený tunelem k nise a nic se tam taky neplatí myslim si že uplně dole v zadu to bude prazdny ale před vanocema težko říct, jinak to parkoviště pod nisou bude určitě nabouchaný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Paráda ...jede někdo uctít památku Paula? Chtel sem jit, ale jdu do prace Posranej heliport :angry: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Nějak se sejdem :D...jinak včera akce dobrá,přijelo hodně lidi,bylo to fajn rozloučení,dokonce jsem potkal i dva členy od nás 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Po dnešku na parkovišti v Nise jsem taky pro změnu místa... hnus velebnosti. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Dnes jsem v tý nise byl taky a opravdu ten spodek je zasekanej. zkusíme ten dům noo, a jak koukám na foto, tak je parking až na střeše pod širým nebem :D tam volno bude, když né jinde .D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Strecha to jisti, ale jestli bude otevrena :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
exitu_S Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 No těžko říct ted ji furt zaviraj kvuli některejm řidičům z bavorova a ted v zime se tam taky bude asi pěkně jezdit tak nevim jestli to nechaj aspon před svatkama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Střešníé parkovistě s prvním sněhem zavíraj,nebo-li jakmile začíná datumově zima,včera jsem se tam jel schválně podívat a už je tam natažený řetez...takže bych to viděl v patře pod tím poslední řady,ty jsou skoro vždy volné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Tak teplé oblečení sebou, svařák do termosky a slívku do kapsy :pivo: stěny nejsou uzavřený myslím, tak bude trošku táhnout :D nebo dotáhnem zahradní altán s rybářskejma stoličkama :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 S rybářskejma stoličkama už můžem jít rovnou někam k prodeji kaprů.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 nonějak to vzládnem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tucnakk Odesláno Prosinec 13, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 Hoj,kde se vlastně zítra sjedem?A vlastně v kolik hodin? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Prosinec 13, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 https://www.facebook.com/events/757099437637216/ jinak se sejdeme tedy v patrovém domě na parkování v prvním patře poslední řady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.