Sniper_2003 Odesláno Listopad 25, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2014 Ufff, to jsem si oddychl. Jo nějaký srazík před Vánocemi by chtělo., protože před Novým rokem je to už takové divné ( kazí se atmosféra Vánoc ). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Listopad 27, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2014 Jak se někdo dočetl, v prodeji je už kalendář pro rok 2015. Uděláme to jako minule ;) hromadná objednávka a předání na srazu poslední víkend před Vánocema. Takže kdo bude chtít nějaký předmět z nabídky ;) tak mi piště SZ a já to pak hromadně objednám, platba bude pak na místě na srazu ;). takže mi posílejte zprávy do středy do půl noci, at to můžu ve čtvrtek objednat a rovnou zaplatit ;) a at je na sraz máme. Stát se může cokoliv a nestihne to přijít, takže bude předání popřípadě na lednovém srazu ;). Tak kdo bude chtít tak pište, nebo objednávejte jednotlivě, je to na vás ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Prosinec 3, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 Tak zítra objednám pár těch předmětů, takže ještě máte možnost přiobjednat atd. Zatím vás moc není 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Prosinec 10, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2014 Cauves, tak se ted potrebujeme domluvit na poslednim letosnim srazu. Datum nejidealnejsi asi bude v sobotu 20.prosince. Cas bych navrhl na 16:00 pred setmenim, ale muzeme to klidne posunout. A ted misto, bude zima. Takze idealni by bylo nekde v teple. Mohl by se zanechat javornik a obri sud nahore v restauraci, ale bojim se parkovani a hlavne kdyby nahodou zasnezilo, tak nevim jak moc se cesta k sudu udrzuje. Tak kdyby mel nekdo nejaky navrh na misto kde, tak sem s nim. Jinak moc navstevniku se neda ocekavat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Prosinec 10, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2014 Mám takový tušení, že v tomhle termínu bude všude narváno, sakryš.. Za mě kulich, rukavice a můžeme i někde venku na chvíli. Jinak datum ok, do 17h můžu. Kolik lidí u tebe nakonec objednalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Prosinec 10, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2014 Hele ani nic moc, 2 lidi + já, ale vzal jsem i navíc jen 2. Je pravda že pár lidí na foru dlouho nebylo vidět, tak o tom ani nevěděli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Prosinec 10, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2014 Jardo mám pro tebe špatnou zprávu kámo. Toho 20 mám pracovní sobotu a to min do 17:00. Je to mimořádné abych mohl být od 23.12 až do 5 ledna doma. Takže rovnou říkám, že nemohu a dost mě to mrzí. :( Budete mi muset poslat fotky a já u mailu pak budu brečet smutkem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Prosinec 11, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 Nebreč Martínku to se nedá nic dělat. Jaro to jistí, to budou lepší sešlosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Prosinec 14, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 Tak jo, sice už je to za týden, tak snad to pár lidí přečte :D .. Sraz bude 20.12., od 17ti hodin přímo u obřího sudu na Javorníku. Pozor, ted to není to parkoviště dole jo :D přímo nahoře, po té špatné cestě až k restauraci ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Prosinec 14, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 Nebreč Martínku to se nedá nic dělat. Jaro to jistí, to budou lepší sešlosti Ok.....vzlik...... Uvidíme třeba se srazíme někdy po novém roce, aby jsme si udělali fotky na sněhu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Prosinec 14, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 Já v tom sněhu ale nebudu vidět pokud to nebudu mít jako prase 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Prosinec 14, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 Tak ten sníh kolem auta všichni pomočíme ......................... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Prosinec 14, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 Jasnáá, a pak budem na fotkách představovat auta ve stylu,, Zde je stojí Martin a vedle vychcaný Jarda,, :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Prosinec 14, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 Přesněěěěěěě no a aby to bylo cool tak před auto vymočíme nicky co zde máme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
capinoLb Odesláno Prosinec 15, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2014 (upraveno) :-) Tak to aby Jaroušek uz nepil teď!:-) Sry martas ty taky a já na tom nejsem o moc líp:-) Jo a co dat novorocni sraz 3.1. To budou všichni jeste doma. Upraveno Prosinec 15, 2014 uživatelem capinoLb 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Prosinec 15, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2014 Já nevim kde budu. Jsem na Silvestra na Šumavě, ale návrat není jistý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Prosinec 15, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2014 Nu taky nevím jak to bude. Jsem pozván na chalupu mimo Liberec na Silvestra tak ještě ani nevím jestli tam pojedu a pokud ano tak zas nevím kdy přijedu. Spíš bych to kliďánko nechal opravdu třeba na přelom Ledna/Února a s těmi fotkami ve sněhu by to nebyl zas tak špatný nápad. :jelen: Třeba by jsme klidně na tom snížku mohli i malinko poblbnout ( nemyslím tím stavění sněhuláků ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
capinoLb Odesláno Prosinec 16, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2014 To mi je jasný myslíš koulovani:-)A v sobotu koukej dorazit a žádný výmluvy:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
capinoLb Odesláno Prosinec 16, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2014 To mi je jasný myslíš koulovani:-)A v sobotu koukej dorazit a žádný výmluvy:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Prosinec 16, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2014 Fakt to tentokrát nedám. Právě proto mě to docela dost mrzí. Mimochodem to koulování jsi trefil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
n3oklan Odesláno Prosinec 17, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2014 sobota od 17h ? fuuuuu... teda prijel bych rad, ale dopoledne jedem na Königstein a netusim, kdy bude navrat... kdybych to nejak rozumne stihal, tak bych prijel s pritulkyni do kolika to planujete rozpustit ? abych nejezdil na 10 minut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Prosinec 17, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2014 standartně vždycky tak na 2 hodky, nikdy to snad měně ani nebylo ;). Uvidíš jak na tom budeš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
n3oklan Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 no, tak to vidim docela blede... protoze navrat bude nejdriv v pul paty, spis v pul sedmy a to fakt nedavam :( taaaakze asi spis po novem roce... aaa takze.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Hezkýýýýý. Jen k dokonalosti chybí, aby na tom přání byl můj mazel........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Pěkný pěkný, a Taky štastný a veselý. A štaastný nový rok. Já mám mazlíka v protí směru :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 To mi je jasný myslíš koulovani:-)A v sobotu koukej dorazit a žádný výmluvy:-) Tak kamaráde, uháníš mě na sraz a po velkých komplikacích a pár vlezení do análních otvorů jsem si to zařídil, že můžu přijet, protože CAPINO se na mě těší( a nejen Capino - neboj Jardo musím tě také zmínit ) jak si spolu povíme zase pár veselých historek. A ty jako uličník, darebák a mezulán jedeš raději někam do zapráskaného Bruselu. Tak to tedy ne kamaráde. Takže na příštím srazu jako omluvu zaplatíš kafíčko , moučníček a pobavíš nás veselými historkami, jako odškodnění za újmu, kterou jsme všichni zúčasnění utrpěli hlavně Jarda a má maličkost na dnešním srazu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 Ale i tak to byl ve třech lidech nadprůměrnej sraz. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Prosinec 23, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 VŠEM PŘEJI KRÁSNÉ A POHODOVÉ PROŽITÍ VÁNOČNÍCH SVÁTKŮ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Prosinec 23, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 Tobě Taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Prosinec 23, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 Taky krásné svátky všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.