Přejít na obsah

Liberecký kraj

Frigo

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

cau panove, o vikendu budu na chalupe na Svetly, takze jeslti nekdo neco chce dovezt (kalendare, zimi cepice, parkovaci hodiny, klicenky, naramky a mozna i velky samolepky (jestli dorazi tento tyden - vid CAPINO :D ) tak dejte vedet sem nebo do SZ

v sobotu bych mel v okoli liberce testovat novyho scouta takze bych si to do nej hodil :)

jo a kdyby nahodu mel nekdo doma nejaky pivni tacky, kterych se chce zbavit, budu rad :D

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zdarte pánové. V první řadě se chci optat, jestli někdo mate diagnostiku. Chtěl bych pár kravinek nechat nakodovat, tak jestli někdo náhodou by nebyl ochoten setkat se a něco mi pomoct vyladit. A jinak je čas na hlásit nějaký sraz než nám začne letní kolosezona a dat jeden sraz na javorniku u sudu ještě než prezujem a Ti co budou otáčet podvozkem na zem at se pak nekodrcaji po silnici dělány za Hitlera az k sudu. Zase nemá smysl se tady dlouhodobě dohadovat kdo může a jak se to komu hodí, 10 lidi, 10 chuti :D takže přijatelně s předstihem to dame 21.3. v sobotu od 17ti hodin, u sudu v restauraci. Další sraz mužem zase byt dole na parkovišti, nebo změnit zase místo na chvíli jinam at nejezdime porad na stejný místo. Událost na fb necháme udělat at prilakame kdyztak někoho nového atd :)

Odkaz ke komentáři

Me se teda povedlo sehnat vag, ale kabel nemám a o Číně jsem uvažoval sehnat, ale i tak se bojím a nevyzbam se v tom abych tam něco nepohnojil :D no co bych tak chtěl. Tak nějak co by se nabízelo :D uvazuju o blinkrech stáhnutí na nějaký procento a nechat je svitit jako paroovacku. Aktivovat druhou mlhovku třeba, panické rozblikani brzdových světel při brzdění, livinghome, cominghome, i když ještě nemám dálku poresenou. Prostě tak nějak nějaký krvinky a blbustky co by se našly.

Odkaz ke komentáři

Pánové, minulé na srazu jsme řešili žárovky a tak bych potřeboval doporučení, jak mám zatmaveny zadní světla v místě couvacek a blinkru, tak je pochopitelně svítivost o něco menší a potřeboval bych žárovky a malinko lepší svítivosti. Doporucte mi něco vhodného ;), abych mel větší jistotu ze při slunci ten blibkr bude viditelný bezpecne.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...