Přejít na obsah

Liberecký kraj

Frigo

Doporučené příspěvky

Přijde mi jen změna okolo toho nového vchodu. Směr prohlídky je značen směrem od zeber ke slonům, pres žirafy az dojdes k bývalému vchodu, kde je vedle budova, kde jsou kůže a lebky zvířat. Tam zjistis ze zde cesta konci a zase se vracis zpět a jdeš od zeber klasickym směrem co byval :D :D toť vše, jinou změnu jsem nezaznamenal. Ale kapri a štiky v tom rybníku na konci jsou unikátní :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Já jsem tu fotku spíš dal z důvodu, aby jsme si dávali pozor nejen na Pasata 3L4 -xxxx , ale i na měšťáky 3L8-2720. Dle mích informací nic dalšího na kolech co měří není. Tuto Octavku s bradavicí jsem viděl dosti často měřit u střední školy na Letné na tom parkovišti před panelákem i vedle něho. Dále pak na Husově ulici pouštějí hrůzu také.

Odkaz ke komentáři

Tady na Českolipsku taky žádná hitparáda s klidem na silnici, Nonstop passat na Cvikově, meziním pendluje i modrá oktávka na Novoborsku a česká Lípa to je šílený, není den aby na jednom z několika známých měřících a kontrolních stanicích nestala hlídka. Musim si asi koupit lékárničku novou radši teda už :D

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...