henkel Odesláno Prosinec 13, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2014 Ahoj všem,mám problém a potřeboval bych poradit.Měnil jsem čidlo teploty ,pak jedu cca 30km a ručička teploty na budíku mě ztěží vyběhla na 80.Ne,že by lítala nahoru dolu,postupně se dostala na tuto hodnotu a vyš se jí nechce.Myslíte,že to čidlo může být KO? Nebo ,že by vadný termostat z ničeho nic? Do té doby fungoval OK .Po výměně čidla ručička na budíku 60 - max.80.Hadice na chladiči dnes po ujetí cca6km dolní studená a vrchní teplá,tak nevim. Dík za názory:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Prosinec 13, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2014 TERMOSTAT K.O. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
henkel Odesláno Prosinec 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2014 TERMOSTAT K.O. Zdar ,dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 13, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2014 Nové čidlo je vadné, teď řeším to samé a budu ho reklamovat (špatné nové čidlo, ručička vyleze na max. 80°C). Kdyby byl termostat KO, tak by po těch 6 km musela být spodní hadice od chladiče teplá, ale ty píšeš že byla studená... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Prosinec 13, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2014 DIESEL sa nezohreje po 6km na 80 Ked je vrchna hadica tepla po 6km tak je termostat K.O. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 13, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2014 Je mi jasné, že se diesel po 6 km neohřeje na 80°C, ale píše, že mu teplota i po 30 km nevyleze víš. Jinak, to že je vrchní hadice od chladiče teplá je snad normální, důležité je, jestli je např. po 15 km jízdy spodní zadice studená. Pokud ano, tak je přeci termostat OK... :) Já mám takový zkušenosti, že ty dnešní teplotní čidla stojí za houby, protože už jsem měnil 4 čidla (vždy originál) a to poslední, které ještě mám v autě je hned od montáže špatné. Zítra si to jedu ověřit na VAG a pak půjdu reklamovat :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
henkel Odesláno Prosinec 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2014 Zdar Konny,dík za názor.Uvidím ještě zítra,jak pojedu do práce co to udělá.V rachote mám nový termostat,takho tam prasknu.Jestli to bude stejne i po výměně jdu na VAG sem zvědavý co mě ,,řekne,,. Zdar všem :-) Je mi jasné, že se diesel po 6 km neohřeje na 80°C, ale píše, že mu teplota i po 30 km nevyleze víš. Jinak, to že je vrchní hadice od chladiče teplá je snad normální, důležité je, jestli je např. po 15 km jízdy spodní zadice studená. Pokud ano, tak je přeci termostat OK... :) Já mám takový zkušenosti, že ty dnešní teplotní čidla stojí za houby, protože už jsem měnil 4 čidla (vždy originál) a to poslední, které ještě mám v autě je hned od montáže špatné. Zítra si to jedu ověřit na VAG a pak půjdu reklamovat :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
henkel Odesláno Prosinec 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 Ahoj,tak závada vyřešena,byl to ten ,,termostat,, topí to jak kráva a ručička vyjede na 90 a drží :-)) Jen mě sere,že jsem při demontáži ulomil tu umělohmoptnou packu co je na plastové přírubě,snad to ničemu nevadí? Nechtěl bych to zase demontovávat:-) Díky všem za rady :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Prosinec 14, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 Zas som mal raz PRAVDU!!!! :D :lool: B) Napisat ulomil som umelohmotnu packu je dost siroki pojem. Ak to netecie tak je to O.K. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
henkel Odesláno Prosinec 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 Zdar Prochy,já vím,napsal sem to blbě.Jsou to takové ,,úchytky,,a jak jsem odmontoval ty dva imbusy co drží tu přírubu z plastu,tak sem kroutil až asi prdly.Ale hlavně,že jsem vyměnil termík a nikde to neteče :-) a topím jak o závod . Měj se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 14, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 Tak jsi měl PROCHY projednou pravdu :D , já mám právě jiný zkušenosti... ;) Jinak dnes jsem byl na VAGu a potvrdilo se mi, že nové teplotní čidlo je KO, takže ho v týdnu půjdu reklamovat :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Prosinec 14, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 konny: :lool: <_< Aj tu som mal PRAVDU. LINK: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=25191&hl= LINK: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=25183&hl= 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.