Přejít na obsah

Výběr diagnostického přístroje

Doporučené příspěvky

Dobrý den, potřeboval bych poradit s výběrem diagnostického přístroje který bych převážně používal pro svoji Octavii pro vyhledávání a mazání závad atd. Stačil by mi nějaký levnější, menší protože bude mít jen malé využití ale aby uměl vše co je potřeba pro Octavii abych pořád nemusel lítat po servisech aby mi to napíchly na diagnostiku. Našel jsem na jednom e-shopu takovýto http://www.grandic.cz/naradi-pro-automobily-autodia-s101-obd-pro-vw-audi-seat-skoda-automobilovy-diagnosticky-pristroj-autodia a vypadá asi tak nejvhodnější pro moje využití, a zajímalo by mě jaký máte zkušenosti s těmito přístroji? má to smysl kupovat? bude to umět vše důležité pro Octavii I? Nebo existuje i levnější přístroj co spolehlivě dovede načíst závady atd. ? Který přístroje používate a který byste mi doporučily pro moje malé využití které bude víceméně pro moji Octavii. Děkuji za rady.

Odkaz ke komentáři

Kdybys chtěl program, tak mi napiš do SZ. Pošlu ti funkční vag (na ulož.to jich je hromada, ale málokterej fakt funguje).. Za mě teda instalace i na Windows 8 otázkou 10ti minut... Čtení a mazání chyb, nějaké základní nastavení jako zamykání při rozjetí atp., log za jízdy... Kabel z aukra za 200,- + neni problém s ním udělat i stahování oken dálkou atp :)

Odkaz ke komentáři

Někde jinde jsem četl že existuje víc druhů kabelů a každý má i jiný program, jak poznám jaký program musím nainstalovat pro jaký kabel. Uvažuju koupit tento http://www.vag-com.cz/zbozi/3593/Adapter-OBD-SUB.htm vypadá docela kvalitně, vím že na aukru jsou o dost lacinější ale aukro bohužel nepoužívám a chtěl už bych koupit něco kvalitnějšího. A chtěl bych se zeptat, když bych koupil tento kabel tak který program je zapotřebí sehnat a nainstalovat? nebo ten program pro instalaci je součástí při zakoupení toho kabelu? píší že součástí jsou ovladače a návod ale tomu moc nerozumím. A ještě je tam napsáno že ten kabel pracuje s VAG-COM do verze 304, ale které všechny to jsou které s tím budou spolupracovat? ( používám windows XP) Děkuji za rady.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Ahoj, taky uvažuju o koupy nějakého diagnostického kabelu. Akorát nevím jaký. Stačilo by mi určitě něco levného, jen na načtení závad a servisní intervaly. Na stránkách vag-com sem se ale dočet že levný kabel může poškodit zásuvku v autě, jaké máte zkušenosti? poradí nekdo něco konkrétního? Díky.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...