PaloPD96 Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Zdravim, nedavno som tu riesil problem s olejom/spalinami v expanznej nadrzke, voda nemizla ! tak sa rozobrala hlava, skontrolovala, vymenilo sa tesnenie a pre istotu sa odpojil chladic oleja(ktory to pravdepodobne zapricinoval) par dni bolo vsetko v poriadku.. spina sa uz neobjavila. Momentalne sa mi strasne rychlo straca voda z chladica, tak 3l za 3 dni jazdy po meste.. Bol som v servise a zistili, ze tam mam vysoky tlak a nasledkom toho mi unika aj g12.. doteraz to bolo v poriadku( az na olej v expanznej nadrzke) Nejake rady ? novu hlavu nechcem zbytocne kupovat Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Prasknuta hlava,tesnenie. A mas tu PLNO TEM!!! ako na to. TESNENIE,PRASKNUTA HLAVA, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PaloPD96 Odesláno Březen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 popravde v IMPE mi hovorili, ze to moze byt viacero veci ako len hlava a tesnenie.. Nakoniec to bol pravdepodobne blok, hlava vyzerala ok. No vyriesilo sa to az vymenou motora. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.