Guest sandres Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Zdravím , měl bych prozbu po nastartování by měla ta kontrolka po nějaké chvíli zhasnout pokud se nemýlím , zhasne ale asi po 5 vteřinách se znova rožne a svítí nevíte čím by to mohlo být .Prosím poraďte jsem celkem v koncích a vytáčí mě to .děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 musíš načíst vagem a zjistit kterej beg či předpínač pasu to dělá může to hlásit malej odpor nebo velkej odpor při tom velkym by mělo stačit očistit zoxidovanej konektor při malím asi výměna dotyčného begu nebo laciná verze v podobě 5W 12V žárovičky tkzv. celosklo strčené do patice konektoru odpojeného begu pak jen smáznout vagem chybu a jezdíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest sandres Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 musíš načíst vagem a zjistit kterej beg či předpínač pasu to dělá může to hlásit malej odpor nebo velkej odpor při tom velkym by mělo stačit očistit zoxidovanej konektor při malím asi výměna dotyčného begu nebo laciná verze v podobě 5W 12V žárovičky tkzv. celosklo strčené do patice konektoru odpojeného begu pak jen smáznout vagem chybu a jezdíš Strašně moc děkuji za radu , prubnu to :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Dawe85 Odesláno Únor 6, 2015 Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 Mám stejný problem, ale svítí mi stále a vůbec mi nezhasne. Měl jsem to na VAGu a ten zjistil, že jsou to boční airbagy. Hlášeno jako sporadická chyba. Nechal jsem to vymazat a po nastartování to za 10 vteřin svítilo znova. Nevim co s tim... :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.