Přejít na obsah

svíticí kontrolka airbagu

Guest sandres

Doporučené příspěvky

Zdravím , měl bych prozbu po nastartování by měla ta kontrolka po nějaké chvíli zhasnout pokud se nemýlím , zhasne ale asi po 5 vteřinách se znova rožne a svítí nevíte čím by to mohlo být .Prosím poraďte jsem celkem v koncích a vytáčí mě to .děkuji

Odkaz ke komentáři

musíš načíst vagem a zjistit kterej beg či předpínač pasu to dělá může to hlásit malej odpor nebo velkej odpor při tom velkym by mělo stačit očistit zoxidovanej konektor

při malím asi výměna dotyčného begu nebo laciná verze v podobě 5W 12V žárovičky tkzv. celosklo strčené do patice konektoru odpojeného begu pak jen smáznout vagem chybu a jezdíš

Odkaz ke komentáři

musíš načíst vagem a zjistit kterej beg či předpínač pasu to dělá může to hlásit malej odpor nebo velkej odpor při tom velkym by mělo stačit očistit zoxidovanej konektor

při malím asi výměna dotyčného begu nebo laciná verze v podobě 5W 12V žárovičky tkzv. celosklo strčené do patice konektoru odpojeného begu pak jen smáznout vagem chybu a jezdíš

Strašně moc děkuji za radu , prubnu to :D

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Mám stejný problem, ale svítí mi stále a vůbec mi nezhasne. Měl jsem to na VAGu a ten zjistil, že jsou to boční airbagy. Hlášeno jako sporadická chyba. Nechal jsem to vymazat a po nastartování to za 10 vteřin svítilo znova. Nevim co s tim... :/

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...