Guest dario Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 Caute, montujem centralne zamykanie do nasej octavie. Je to lx vybava, r.v. 1997. Neviem ale, kde umiestnit motorceky, resp. ako. Je to univerzalne centralne zamykanie s dialkovym ovladanim raptor. Prikladam obrazky. Dakujem za kazdu radu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 no já bych se to snažil dát tak aby mi to tahalo za to dlouhý táhlo který přez tu umělou hmotu vytahuje a zatahuje ten info čudlík :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Domino1 Odesláno Leden 21, 2015 Sdílet Odesláno Leden 21, 2015 prestalo mi otvarat spolujazdcove dvere viete poaradit co by s tým mohlo byť? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Leden 21, 2015 Sdílet Odesláno Leden 21, 2015 můžou být přerušený dráty v průchodce mezi dveřma mohl odejít samotnej motor centrálu či mikrospínač uvnitř zámku a nebo to sem řešil ted totálně vyhnila ŘJ okna dveří spolujezdce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.