aless Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Zdavím, prosím o radu. Při zatáčení doprava se ozývá z levé strany bouchání a lupání, dělá to jen když přidávám a ubírám plyn. Když jedu rovně nebo doleva tak nic. Může to dělat uložení převodovky(silenblok) a nebo je to vnější homokiněták? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Mě to dělalo když jsem měl povolené šrouby na kole 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzuli123 Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Mě dělá to samé a ještě k tomu když vypnu klíčkem motor tak to hned nekultivovaně chcípne a zastřese se celé auto :( Navíc když točím volantem (bez nastartovaného motoru) tak na jednu stranu to lupe - jakoby vůle někde v nápravě/řízení ....nechám do 2 měsíce ještě tak a pak jdu na servis (olej, tlumiče) tak jim v servise řeknu at na to mrknou. Taky mám podezření na homouše :/ Dělá to jen při určité rychlosti při zatočení doprava + ubrání nebo přidání plynu - lup, bouch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzuli123 Odesláno Listopad 10, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2015 Mě dělá to samé a ještě k tomu když vypnu klíčkem motor tak to hned nekultivovaně chcípne a zastřese se celé auto :( Navíc když točím volantem (bez nastartovaného motoru) tak na jednu stranu to lupe - jakoby vůle někde v nápravě/řízení ....nechám do 2 měsíce ještě tak a pak jdu na servis (olej, tlumiče) tak jim v servise řeknu at na to mrknou. Taky mám podezření na homouše :/ Dělá to jen při určité rychlosti při zatočení doprava + ubrání nebo přidání plynu - lup, bouch Nikdo nic? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.