Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+3 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Ladě se zastavil s dobou i web :lol:

Kam kliknu, abych se něco dozvěděl, tam hlášky typu:

• Tento model nemá Evropskou homologaci, je určen pouze pro Ruský trh.
  • Tento model není momentálně pro Evropu ve výrobě.

Prodává u nás vůbec něco Lada? Natož, že mají pobočku na Praze 3 naproti Wrcckovi, by mě zajímalo co tam mají za skladovky :wallbash:

EDIT: Skaja byl rychlejší :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak to určitě, já osobně třeba proti Nivě nic nemám, pro lesáka nebo správce přírodní rezervace ideální volba. Relativně rozumná cena, jednoduchá spolehlivá konstrukce a nenáročná údržba. Těžko bude lítat po lese s motorovkou v kufru Tuaregem, X5kou nebo něčím podobným. V podstatě je ta Niva taková levná východní alternativa Land Rover Defendera, což je taky pracant.

Ale na druhou stranu - Land Rover má kromě toho defíka i jiný modely a jako automobilka má co nabídnou i na druhé straně - luxusní Range Rover například. Zato Lada je celá tak trošku jak z jinýho světa, viz ta jejich webovka, dostupnost jen jednoho modelu, "chlubení" se továrním polepem 3M fólií, příplatkem za rádio, anténu a dva reproduktory...to mi přijde lehce úsměvný. V tomhle je Rusko pořád "někde jinde".

Odkaz ke komentáři

aspon vidíte kde jsme mohli skončit nebýt imperialistkých nepřátel :D

modernizovaná škoda favorit model 2015 s novým motorem 1500 a výkonem 65Kw, která ve výbavě LS je určena jen těm nejnáročnejším řidičům bude připavena k představení na podzim k oslavě výročí vřsr!

Odkaz ke komentáři

Tak on by se asi režim neubránil vlivu západu, odkud by k nám pronikaly informace. I když ... máme teď nový server puštěný v Číně a je to masakr. Pokud jste někdo byl v Číně, tak chápete, že i když lidé mají přístup k internetu, tak se to u nich určitě nerovná svobodnému přístupu k informacím. Ale to je třeba dobrý téma na dnešní večer :jelen:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...