Ororo Odesláno Červen 23, 2015 Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 Chčije a chčije...... Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 23, 2015 Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 (upraveno) už ne zase doted bylo takový sucho, jen at trochu naprší a ideálně na víkend 25+ a sluníčko prosím :D Upraveno Červen 23, 2015 uživatelem Jim Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 23, 2015 Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 Aspoň se nebude prášit od huby Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 Ale jo, zalít bylo potřeba...trávník i přes pravidelný závlahy vypadal dost sešle. Ale zase se to nemusí přehánět, takže by to pomalu mohlo končit :D Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 23, 2015 Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 Však příští týden by měli přijít pařáky, takže už aby to bylo. Ječmen už se nám blíží, tak ať pořádně chytne barvu. Byla by přece nuda, kdyby se dělal v zimě. To by vůbec nekousal B) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 Copak, meze jsou studený, tak se válíš v ječmenu?? Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 Ne, ten se mlátí, aby bylo z čeho vařit pívo. A letos se budu muset obzvlášť snažit - z víkendovýho výletu jsme dojeli na odtahovce, takže plán na léto je jasný: kompenzovat ztráty ;) Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 Infarkt po cestě z výletu. Asi jsem ji na skopčáckých dálnicích moc tavil... Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 he? jako že si utavil auto? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 A co konkrétně...turbo?? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 Kolik mělo najeto? ...160, 180, 200tis km?? Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 160 - myslel jsem teda, že vydrží víc. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 To je asi taková "běžná" životnost...mě odešlo na Raketce v nějakých 152 nebo 156 a to dostávalo pěkně zabrat...žádný dochlazování, na dálnici furt dvě kila a pak chcípačka u benzinky. Ol@f se k němu v Lunárce choval daleko ohleduplněji a repasoval 160 nebo 180, už nevím přesně. Takže si člověk nevybere, někde mezi 150-200 to prostě přijde ;) Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 Tak to jsem si myslel, že je to u mě něco divného. Mě se teda vysloveně rozletěla hřídelka s lopatkama, takže zatím druhý turbo, chladič, jedna hadice. Uvidíme co motor, ale hadice za chladičem prý vydají čistě. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 25, 2015 Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 v tom případě mám turbo 90 tis po smrti :D jinak dobré ráno Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 No jo, ale ty máš ještě poctivej motor :D ...Nebo už tam máš PDčko?? Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 1, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2015 Ja mam na puvodnim turbu 230tis :) ale cekam to kazdou chvilkou, tlaci sice dostatecne, ale pekne si piska a navic jezdim ted hodne kratky trasy, coz se turbu nemuze moc libit. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 1, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2015 To jsou velmi pěkné kilometry na jedno turbo. Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 1, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2015 Ja som teraz zrušil turbo po 203t km z toho 153t km nachipované... húkalo už dobrých 70 - 80t km, bola chytená aj regulácia a vlastne turbo tlačilo naplno už od malých otáčiek... Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 1, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2015 Jak by řekl klasik, nejlepší turbo je to co se nepokazí, takže atmosféra což u nafty dost dobře nejde, takže jsme zase u benzínu :D Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 1, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2015 V cem ted litas? 3.6 atmosfera? Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 1, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2015 nee, atmobenzin a turbobenzin i občas turbonafta, ale tak nějak mi ten benzin je bližší, jenže ono to už bez turba moc nejde, to výše napsané je samo nadsázka, prostě turbo bude dalším článkem řetězu, který se bude na autě měnit, podobně jako dvouhmota, dpf atd... kde jsou ty doby, kdy to byly pouze rozvody Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 1, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2015 Joo, atmosféra bude brzy rarita. Oturbené motory zvesela zaútočily i na poslední automobilky, kterým slovo turbo nic neříkalo (Mazda, Hyundai apod.). Navíc se na Škodovku přivalí třívalcové TSI (dnes už má Audi, VW i Seat (no a nafta už taky přišla v tříválci)) a to si osobně myslím, že bude teprve něco - ale ukáže čas, třeba to vidím moc černě. Stejně, pokud nebude v nabídce nic jiného, nezbyde nic víc než si to koupit a doufat, že se to po záruce nerozsype a bude to sloužit i několik let. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2015 Mě nenaserou :jelen: Dá-li pánbůh, tak to s tou svojí nenažranou bestií vydržím až do té doby, než se celá EU rozloží a automobilky vymění dnešní hračičky za pořádný motoráře a zase bude dobře B) Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 1, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2015 no jo, ale ty máš Ameriku, což je vlastně cesta .... tam mají čtyřválce hračky na písku, šestiválce manželky a ostatní jezdí s V8 Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2015 Otázkou ovšem je, na jak dlouho...nedělal bych si iluze. Nová generace Wrangleru už má jíž taky cestou downsizingu. Osobně to vidím na 3.2 turbo. Což je sice pořád řádově lepší než 1.0 TSI, ale smyčka se utahuje :asie: Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 Hola hola, páteční odpoledne volá :) Tak co, už se válíte u vody?? ...Nebo máte nějaký jiný tip na víkend?? PS: Jeden downsizing, kterej by zas tak nenasral :lool: Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky