raym0n Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Tak tohle poslu asi na nase personalni, jak se tam na zapade mate!!!! To je do nebe volajici.... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Ty vole, čajovna je proti vám lůzr Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Nej vtipek je, ze technikus dela ve stejny firme, co ja, jen v Praze, ale fotku nasi kuchynky v Brne bych musel davat tak leda do sekce Plivarna :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Jaký si to uděláš, takový to máš :P Skoro bych to viděl na nezájem ze strany zaměstnanců nebo šéfa pobočky, než že by to byla firemní politika Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 No, sice stále pracuji pro jistou plynárenskou společnost, ale byl jsem outsourcovaný, dokonce už dvakrát. Tak teď jsem zaměstnanec jedné velké agenturní společnosti, sedím v sídle jedné velké americké IT společnosti, a konkrétně já mám na starosti IT podporu oné jedné plynárenské společnosti. Pochopitelný, ne? Jinak kdo tu pije kafe, jsou tu různý typy automatů, které běžně člověk potkává někde na ulici, v obchoďáku, na středisku apod., jen samozřejmě bez jakýchkoliv drobných pěkně zadarmo, v každým patře hned několik. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Takže nejsi stejná firma jako raym0n, já to tak trošku tušil, protože tu tvoji firemní historii z vyprávění znám :) Jinak automaty na kafe a čaje jsou fajn, sice kafe z automatu asi není žádná velká hitparáda, stejně jako ty čaje jsou pořád jen pytlíkový z obchoďáku, ale i tak to potěší, že má člověk určitý zázemí a nemusí si nosit všechno vlastní z domu Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Přesně tak, nejsem. Tehdy v Brně jsme měli konvici na horkou vodu, Fontanu s barelem vody ale sirup, čaj, káva byla z vlastní režie v rámci kanceláře. Je to samozřejmě již několik let a tak třeba se to už změnilo. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Tak zmenilo se to, ze nemame fontanu s barelem, ale mame baleny vody/mineralsky vseho druhu, coz povazuju za lepsi, nez barel. Mame lednicku, konvici a dobrej presovac, ale caj i kafe jsou ve vlastni rezii, coz celkem kvituju, Magnezia na krece po sportu - znacka ideal. A kafe - ja si delavam vetsinou nejakou babskou ze serie arabica (Costa Rica, Malawi atp.), ale kuchynka vypada tak, ze je ve stavu bytu, co potrebuje uz 15 let rekonstrukci a 25 let na to zapomneli :) Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Technikusy, kde že to děláš? Nějaký embed-iT nebo něco podobného? :jelen: :jelen: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Tam mám sice známé, ale nee. ZDE se můžeš mrknout. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 To už jsou Vánoce?? ...Že se tu dnes objevil Ježíšek :D Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Mmmm, uplatecek? :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Hmm, hezky pěkně a dokonce v dřevěné krabici, to bude něco prvotřídního :asie: Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 No, cenově to žádná palba není. Spíš super poměr cena-výkon. Zrovna ten Croix Mouton jsem kupoval jako EnPrimeur 2012 za 217 Kč, EnPrimeur 2013 tuším 235 Kč, takže cenově srovnatelný s Moravou ;) Ale je to Bordeaux, celkem fajn vinař co umí, mají pěkný etikety, takže super jak na pití, tak jako dárek. A když vezmeš 12 Ks, dostaneš to v té originální dřevěné krabici. Což byl hlavní důvod koupě, pochopitelně :D Ne, kecám, ale líbí se mi to B) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 To bylo první, co mě zaujalo. Dřevěné, hned si vybavím nějaké archivní či lepší a přitom jde o vcelku běžný cenovky, otázka, jestli ses na ně nedostal díky většímu odběru atd. Ale luxus Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 O množství nejde, ale je to jakýsi předprodej. Letos si to objednáš a zaplatíš, ale to víno ještě vlastně není hotový. Vinař na něm teprve pracuje. A většinou za dva roky (někdy dřív, někdy později, záleží na ročníku a vinaři) ti přijde víno. Já ten ročník 2012 kupoval a platil v červnu 2013 za těch 217 Kč a dneska mi došel (byl hotový už někdy na jaře / v létě, ale čekalo se na ty ostatní vína kvůli odeslání). Pro zajímavost koukám, že dneska to víno stojí 420 Kč ;) http://www.vino.cz/obchod/chateau-croix-mouton-2012-1839 Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Aha, dokonce. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2015 Nevíte někdo, kolik má teď Jura práce s těma TSIčkama?? Že bych si u něj nechal přivařit korbu a třetí nápravu Odkaz ke komentáři
Karlos_Brno Odesláno Listopad 21, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2015 To by tě asi vyšlo i levněji to koupit celý nový Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 22, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2015 Skajo, mamka ji už má? :P Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2015 Nedávno mi někdo volal a nabízel, jestli nechci koupit Tesla Motors. Že prej se očekává růst ceny akcií, tak je to super investice :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 22, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2015 No vidíš, já si na tebe hned vzpomněl, když jsem ji dnes viděl u Ikea v Praze Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 23, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2015 Dobré dopoledne, tak co Skajo, už drandíš Jeepem po sněhu? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2015 No, rád bych :D ...Ale kde ho vzít. Dopoledne tu poletovalo sem tam nějaký bílý smítko, ale teď už ani to ne Budeme muset vyrazit k tomu Maroškovi na hory ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 23, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2015 Jedeme. Potřebuji vyzkoušet el. ručku, jak funguje během jízdy Někdo mi říkal, že za jízdy snad nejde zapnout a druhý mi říkal, že samozřejmě jde, ale musí ji člověk déle mačkat, asi aby se neaktivovala během jízdy omylem. Já ji zatím nemám odvahu vyzkoušet, tak si počkám na sníh, kde mě to kdyžtak nevyrve všechny zuby o volant. Jinak až teprve včera jsem si všiml, že 2 ledky mění barvu oranžová / červená. To mě dostalo. @Skajo, když jsme jeli z husičky, nepřipadá ti, že ty zadní světla nějak oslňují? Mi to připadá, že vcelku jo. Nejvíc to je vidět při jízdě někde, kde není pouliční osvětlení a jen když když se dotknu brzdy, vidím ve zpětným ještě X metrů, jak se ta červená odráží Ale je fakt, že v té tmě mi to může zkreslovat, že by oslňovalo i kde co jinýho. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2015 Tak to mi nepřišlo, že by to oslňovalo. Klasický světla určo ne, ty svítí úplně normálně. A brzda možná bude ostřejší, ale nevadilo mi to ;) Ručka by mě zajímala, jestli funguje za jízdy. Tipl bych, že to bude ošetřený a nezapne, ale nevím. Jinak o vyražení zubů bych se nebál, ruční brzda nebrzdí tak akčně, většinou na suchým asfaltu ani kola neblokne. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 24, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2015 znáte ten stav kdy sere všecko co může? tak ten mám ted na druhou :( Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 24, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2015 jo, to jsme měli s manželkou před měsícem, ne tedy mezi námi, ale s její prací a kšeftem .... no nakonec se to posralo dokonale, tedy úplně Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 25, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 to řeznictví jakože jste museli zabalit? Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 25, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 Ano, byla by to celkem dobrá detektivka, tenhle kšeft byl úzce svázán s jatkama, resp s firmou, která je vlastní a z jejich strany se pak odehrálo několik nestandardních kroku. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky