yarda Odesláno Listopad 26, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 Skajo, kde si to fotil? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 26, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 No počkej, ale má na střeše zahrádku. To bude spíš nějaká rodinka na výletě :P asi jedou pro stromek V Praze taky dělá paní Krnáčová ty ty ty, ale stromek už svítí o 106. Alespoň včera. Možná testovali žárovky a pak ho zase zhasli, ale rozsvítili ho. Je zajímavý, jak forum větší fotky automaticky pokládá, přitom je stačí zmenšit a hned jsou správně na výšku. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 yarda: U letiště, resp. před Rozsochama. technikus: Však oni slibovali, že každou hodinu strom zhasne a rozsvítí se znovu, aby lidem nebylo líto, že nebyl oficiální rozsvěcovací ceremoniál :D Odkaz ke komentáři
yarda Odesláno Listopad 26, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 A to byli bystricaci?Ti dacani dostali takovyhle...auto...? xD Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 Jj, asi jo, protože jsem ho viděl už před časem stát u Albertu, takže to budou místňáci. Ale tak jestli to je 4x4, jakože předpokládám, že ano, tak to má určitě větší logiku, než když Tišnov dostal Yetiho :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 26, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 to je t55 podvozek ne? kdo chce voku zadarmo? vidělo to 650 lidí a nikdo nepošle foktu:( https://www.facebook.com/olejebrno.cz/ Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 A je to vůbec veřejně přístupný místo?? Já nejsem brňák, takže absolutně netuším, kde by to mohlo být :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 26, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 to je t55 podvozek ne? kdo chce voku zadarmo? vidělo to 650 lidí a nikdo nepošle foktu:( https://www.facebook.com/olejebrno.cz/ zase az tak easy mi to neprijde Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Listopad 26, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 (upraveno) W32 a skoda ma problem ukocirovat 4 :) od 2:10 slusna motivacka!!!! skoro mi kapla slza! Upraveno Listopad 26, 2015 uživatelem raym0n Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 Tak to je hustý :jelen: Zvuk to má sice jak bangladéšská textilka, ale fascinuje mě, že to je totálně bez vibrací. Evidentně to má chlapec pěkně promyšlený To není jak pofiderní vyvažovací hřídel u HTP Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Listopad 26, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 bangladéšská textilka :D :D uplne jsi mi to pokazil! Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 Mě tak napadá, prodává se něco takovýho jako stavebnice? Mít na to plány, tak by nemusel být problém ty díly na nějaké CNC mašině naflákat a udělat z toho hračku pro tatínky. Rozhodně by to bylo lepší než ty dnešní plastový nesmysly. Já bych si to koupil na dlouhý zimní večery :) Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 27, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2015 Bré ráno no tak jsem dal nápovědu teda :D na dlouhé zimní večery hmph, co asi zase dotáhnu domu, loni to byla přední náprava :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 30, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2015 Zdravíčko takhle při pondělku, tak první advent za námi a další 3 před námi. Letí to neskutečně rychle. Do toho nevím jak jinde, ale Praha hned takhle z rána +7°, sice slejváček ale teplota se drží na prosinec poměrně vysoko. S takovouhle se budeme na Štědrý den opalovat na lehátku a grilovat něco dobrýho Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Listopad 30, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2015 V Brně taky krásně prší. Nevím, jak ráno, ale když jsem v 1 dojel domů, tak auto ukazovalo +4,5. Takže předpokládám, že to bude stejný. Jak říká náš dědě - Kača na mrazu, Vánoce na blatě ... letos to možná klapne :jelen: Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Prosinec 1, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2015 Letošní vánoční firemní večírky : 3.12. Modrý sklep Šaldorf 7.12. Interhotel Voroněž Brno 17.12. Hotel Pyramida Praha Kdo to má vydržet. :asie: :asie: :asie: Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 1, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2015 musíš víc trénovat :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2015 Ale je dobrý, že tam máte dost času na regeneraci mezi těmi termíny :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2015 http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ceskeho-ridice-malem-zabili-v-Calais-Evropo-vzpamatuj-se-vola-jeho-sef-410446 Nechápu, proč je do toho Eurotunelu nepustí, když tam tolik chtějí Já bych je tam klidně pustil a ještě bych jim z Británie poslal naproti vláček, aby to neměli tak daleko Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2015 Vylezu z práce, jdu na parkoviště k autu a totální šok. Všude aut jak sviňa, totálně zacpaný široko daleko. Parkoviště, silnice, parčíky, katastrofa....tak tak jsem se protáhl z parkoviště ven, kolemjdoucí se zastavovali a čekali, že s sebou vezmu i debilně stojící oktávku, kterou někdo postavil do křižovatky. Ale nakonec jsem se vešel a ještě zbyl mezi kolem a oktou asi 2 cm místa :D Tak jsem pátral na webu města, co se děje. Nic. Sjel jsem různý kulturní akce, co se tu mají konat a všechno je až na sobotu. Nechápal jsem. A pak to přišlo. Z prdele jsem koukl na coca-cola.cz a jo, máme tu ten jejich kamion. A lidi se můžou posrat, beztak se sjelo půl okresu. To já byl rád, že můžu vypadnout domů. Fakt masakr, jak jsou lidi z toho americkýho marketingu zmagořený, fanatici Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 1, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2015 Skajo buď rád že to bol Coca-Cola kamióóón.. takto si prešiel nejako... keby tam bol :jelen: kamión tak do toho auta ani nesadneš Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2015 Keby tam bol kamión, tak bych taky do auta nelezl, to je jasný :jelen: Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 1, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2015 proč ne, ty snad neutáhneš jeden coca cola kamion? Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 1, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2015 Heeej, Vitto je celebrita! https://www.facebook.com/OctaviaClub.cz/posts/1119456074753832?notif_t=notify_me_page Jen by to chtelo titulky, ten zvuk je na prd, rozumel jsem jen, ze parkoval nejak divne a ze pojede zitra 2.12.2015, zbytek jsem neslysel. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2015 Já bych v tom projevu nehledal nic zásadního. To bude jistě omáčka typu "Děkuji všem za hlasy, tentokrát jsem to vážně nečekal, je to pro mne velká čest, na svezení s Honzou se těším, bude to super. Ještě jednou díky" Hlavní bude zítra ten zážitek a to bude bomba Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 1, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2015 Keby tam bol kamión, tak bych taky do auta nelezl, to je jasný :jelen: protoze bys ani nenasel kde ma ten jeep dvere coz ? ja to chapu je proste piti od ktereho se neodchazi Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 2, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2015 proč ty vzpominky na jsou takové mlhavé? což mi připominá, proč jsem měl to auto obalené strečovkou? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2015 Tak tohle je pěkný peklo...napřed to vypadá celkem nenápadně a pak to málem uletí i s kurtama Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Prosinec 2, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2015 Hele, a co vůbec je to HEMI, respektive v čem spočívá hemisferickej motor ? Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 2, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2015 HEMI je klasická americká atmosféra, dnes je HEMI používanej jako obchodní název, dokonce ho mám ve Fordu, klasika HEMI motor (z něho vzniknul název HEMI) je motor s půlkulovitou spalovací komorou, prostě specifický tvar spalovacího prostoru a tuším, že byly specifikem i rozvody Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky