Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+3 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

No počkej, ale má na střeše zahrádku. To bude spíš nějaká rodinka na výletě :P

:lol::lol::lol:

asi jedou pro stromek

V Praze taky dělá paní Krnáčová ty ty ty, ale stromek už svítí o 106. Alespoň včera. Možná testovali žárovky a pak ho zase zhasli, ale rozsvítili ho. :smich:

Je zajímavý, jak forum větší fotky automaticky pokládá, přitom je stačí zmenšit a hned jsou správně na výšku.

post-229-0-84904500-1448548319_thumb.jpg

post-229-0-26669600-1448548500_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Mě tak napadá, prodává se něco takovýho jako stavebnice? Mít na to plány, tak by nemusel být problém ty díly na nějaké CNC mašině naflákat a udělat z toho hračku pro tatínky. Rozhodně by to bylo lepší než ty dnešní plastový nesmysly. Já bych si to koupil na dlouhý zimní večery :)

Odkaz ke komentáři

Zdravíčko takhle při pondělku,

tak první advent za námi a další 3 před námi. Letí to neskutečně rychle.

Do toho nevím jak jinde, ale Praha hned takhle z rána +7°, sice slejváček ale teplota se drží na prosinec poměrně vysoko. S takovouhle se budeme na Štědrý den opalovat na lehátku a grilovat něco dobrýho :lol:

Odkaz ke komentáři

Vylezu z práce, jdu na parkoviště k autu a totální šok. Všude aut jak sviňa, totálně zacpaný široko daleko. Parkoviště, silnice, parčíky, katastrofa....tak tak jsem se protáhl z parkoviště ven, kolemjdoucí se zastavovali a čekali, že s sebou vezmu i debilně stojící oktávku, kterou někdo postavil do křižovatky. Ale nakonec jsem se vešel a ještě zbyl mezi kolem a oktou asi 2 cm místa :D

Tak jsem pátral na webu města, co se děje. Nic. Sjel jsem různý kulturní akce, co se tu mají konat a všechno je až na sobotu. Nechápal jsem. A pak to přišlo. Z prdele jsem koukl na coca-cola.cz a jo, máme tu ten jejich kamion. A lidi se můžou posrat, beztak se sjelo půl okresu. To já byl rád, že můžu vypadnout domů. Fakt masakr, jak jsou lidi z toho americkýho marketingu zmagořený, fanatici :lol:

Odkaz ke komentáři

Já bych v tom projevu nehledal nic zásadního. To bude jistě omáčka typu "Děkuji všem za hlasy, tentokrát jsem to vážně nečekal, je to pro mne velká čest, na svezení s Honzou se těším, bude to super. Ještě jednou díky" :lol:

Hlavní bude zítra ten zážitek a to bude bomba :palec:

Odkaz ke komentáři

HEMI je klasická americká atmosféra, dnes je HEMI používanej jako obchodní název, dokonce ho mám ve Fordu, klasika HEMI motor (z něho vzniknul název HEMI) je motor s půlkulovitou spalovací komorou, prostě specifický tvar spalovacího prostoru a tuším, že byly specifikem i rozvody

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...