yarda Odesláno Prosinec 2, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2015 Skajo, fakt ten kamion v bystrici byl, jo? Jsem si mylsel ze si zas nekdo na fb dela pr.el, ale ono asi fakt...Btw. kde vubec delas? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 2, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2015 Skajo, fakt ten kamion v bystrici byl, jo? Jsem si mylsel ze si zas nekdo na fb dela pr.el, ale ono asi fakt...Btw. kde vubec delas? ZDE je seznam, kde se Coca Cola ještě letos objeví. Koukám, že v Bystřicích to všechno pěkně odstartovalo Takový Brno, Praha nebo Ostrava má po pr*eli, tam nic. edit: Praha tam má Štěrboholy. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 2, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2015 se koukám najezdí, bych čekal že ty lokality budou u sebe trošku Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2015 Jo, nechápu, jak se to mohlo stát, ale byli u nás. Větší města už asi mají za sebou z předešlých let, tak se letos vrhli na malý prdele, jinak si to nelze vysvětlit :D Ale jsem rád, že se pořád najde dost soudných lidí, kteří to berou z té stránky filozofické, viz příspěvky na FB typu "A jak k tomu přijde Ježíšek" nebo "Proč jsou všichni odvaření z Coca Coly, ve které je (kromě jiného) 30 kostek cukru" apod. Já tyhle komerční akce fakt nedávám :) technikus: Nejsou to ty Bystřice, ale ta Bystřice. Jako u nás to nikdo zas tolik neprožívá, ale říct tohle v sousední Nedvědici, že jsi přijel do Nedvědic, tak tě pověsí na náměstí pro výstrahu ostatním yarda: Teď dělám v oční optice. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 2, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2015 Že se z celýho srdce omlouvám všem, kterých se to dotklo Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 2, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2015 Ja jsem z Nedvedice a zrovna jsem to chtel napsat :D jsem mile prekvapen, ze SKAJA je spravne informovan Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2015 Tak z Nedvědice pochází babička a pořád tam máme část rodiny :) Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Prosinec 2, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2015 Vy ste pokrvni pribuzni :D Odkaz ke komentáři
yarda Odesláno Prosinec 2, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2015 Že se z celýho srdce omlouvám všem, kterých se to dotklo V pořádku... B) :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2015 Vy ste pokrvni pribuzni :D Všichni jsme bratři Ježíšovi :jelen: Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 3, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2015 chystá se někdo na čerty do židlochovic? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2015 Do Židlochovic nejedu, tam maj radary Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 3, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2015 tak dáš nizkej prulet a oni te nezmerčí :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 3, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2015 Takže dnes vyzvednuta eko plaketa do Německa. Kopii techničáku si skenovala, že to jde do Německa a pro sebe si nechala černobílou kopii. SPZ mi sama vypsala. Jinak to má nějaký rádoby prvky že je to různě nařízlý, aby to nešlo jednoduše přelepit ale roztrhala se při odlepování. No a dostal jsem se i na poštu, tak už mám vylepenou i novou roční dálniční známku. Konečně si mohu užívat cca stovku za měsíc a ne za 440 Kč jak jsem měl do teď. Jinak v sobotu plánuji spíš Valašské Klobouky a jejich Jarmek, ale ještě uvidíme jak vše půjde. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 3, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2015 S tema tipama na vikendovy vylet je to snad i na zalozeni regionalni sekce na foru, to se mi libi. Kazdopadne i tady me to tesi! Planoval jsem certy v Zidlach a zaroven i navstevu restauracky Kasna, ale polovicka ma osmicku venku a ja zase venvnitr nejakou festovni rymecku... jeste ze auto uz je jako ripa!! Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 3, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2015 Líbila se mi reakce někoho na ty Židlochovice: Hmm... máme 3,5 tisíc obyvatel, chystá se sem přes 11 tisíc lidí... To je jakoby na Staromák do Prahy přijelo najednou 4,5 milionu lidí... opravdu si myslíte, že všichni něco uvidíte? Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 4, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2015 tak ne no :D já jsem uplně nadšnej ze šlapek, tady je pořád něco, nejsou to teda mega akce, ale je kam zajít, když se nechce čučet doma u tv, nebo pro změnu pracovat :D 4. prosinec 2015 Výstava betlémů - Čas radosti, veselostiv prostorách muzea. více 4. prosinec 2015v 16.30 h Pietní akt za oběti bitvy 1805Řazení vojsk proběhne na Masarykově náměstí. více 5. prosinec 2015 Burza militariíOd 7.00 do 12.00 hodin v orlově ve Šlapanicích. více 5. prosinec 2015v 09.00 h Den otevřených dveří - gymnáziumvíce 5. prosinec 2015v 14.30 h Mikulášsko-maškarní rejv sále sokolovny více 6. prosinec 2015v 09.00 h Vánoční jarmarkMasarykovo náměstí více 6. prosinec 2015v 16.00 h Mikulášská nadílkav orlovně. více Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2015 Tomu říkám tradiční vánoční akce Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2015 Tak tohle je dobrá bejkárna :D Člověk tam zadá adresu (cislo, ulice, mesto, CZ) a vidí, jestli u něj bude na Vánoce sněžit. Akorát je to teda asi 3 roky starý, no Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 4, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2015 Hmm, mi tam za oknem cosi poletuje, tak snad to vyjde Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 5, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2015 Skaja to je jen na tento týden, jako šlapky na to že to má 7,5 tis obyv tady je akce každý víkend snad Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 5, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2015 Jste nějaká bohatší městská část. To v Lískovci nikdy nic extra nebývalo Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 5, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2015 (upraveno) techni my jsme samotné město! B) http://www.slapanice.cz/ Upraveno Prosinec 5, 2015 uživatelem Jim Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 5, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2015 Fakt? A proč já si vždycky myslel, že je to regulérní městská část Brna Ale proč ne. MHDčko ti tam jezdí, jsi v poklidné části ne někde na Svoboďáku a ve výsledku se na něj dostaneš za pár minut, tak proč ne. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 5, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2015 nn my už jsem normálně brno venkov, takže levnější pojistky :D včera jsme na čerty nakonec nebyli, dojel jsme teprve o pul 6 z práce a kua dneska tady sedím nad učtem zase :( Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Tak na čertech jsem byl v první řadě. Ale hodinu a půl jsme si ji vystály :jelen: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 7, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 Dobré dopoledne, nemáte někdo prosím zkušenost s PayPalem a konkrétně refundací po výměně karty za novou? Tedy nákup byl zaplacen v době, kdy jste měli aktivní platební kartu u své banky, avšak během vyčkávání na balíček vám došla karta nová, stará je již neaktivní a byla zrušena. Dejme tomu že novou kartu řádně registrujete na PayPal, balíček však nedošel. Jde teda využít refundace, když ta první karta už není s žádným bankovním účtem svázána? Nebo to vrátí na účet spojený s druhou registrovanou kartou? Nevrátí vůbec? Vrátí na PayPal účet? Díky Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 Já měl refundaci nedávno a přišla mi normálně na bankovní účet, ze kterýho to bylo placený. Takže ten tvůj případ má IMHO dvě možný řešení. Buď ti přijdou peníze na účet, ze kterýho byly strhnutý bez ohledu na platnost karty, nebo se ta transakce nepodaří a zůstane ti ta částka viset v PayPalu a budeš ji muset ručně přesměrovat na účet (vybrat) nebo utratit. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 7, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 To jsem tak nějak čekal, takže uvidíme. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky