Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+3 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Skajo, fakt ten kamion v bystrici byl, jo? Jsem si mylsel ze si zas nekdo na fb dela pr.el, ale ono asi fakt...Btw. kde vubec delas?

ZDE je seznam, kde se Coca Cola ještě letos objeví. Koukám, že v Bystřicích to všechno pěkně odstartovalo :loool: Takový Brno, Praha nebo Ostrava má po pr*eli, tam nic. :lol:

edit: Praha tam má Štěrboholy.

Odkaz ke komentáři

Jo, nechápu, jak se to mohlo stát, ale byli u nás. Větší města už asi mají za sebou z předešlých let, tak se letos vrhli na malý prdele, jinak si to nelze vysvětlit :D Ale jsem rád, že se pořád najde dost soudných lidí, kteří to berou z té stránky filozofické, viz příspěvky na FB typu "A jak k tomu přijde Ježíšek" nebo "Proč jsou všichni odvaření z Coca Coly, ve které je (kromě jiného) 30 kostek cukru" apod. Já tyhle komerční akce fakt nedávám :)

technikus: Nejsou to ty Bystřice, ale ta Bystřice. Jako u nás to nikdo zas tolik neprožívá, ale říct tohle v sousední Nedvědici, že jsi přijel do Nedvědic, tak tě pověsí na náměstí pro výstrahu ostatním :loool:

yarda: Teď dělám v oční optice.

Odkaz ke komentáři

Takže dnes vyzvednuta eko plaketa do Německa. Kopii techničáku si skenovala, že to jde do Německa a pro sebe si nechala černobílou kopii. SPZ mi sama vypsala. Jinak to má nějaký rádoby prvky že je to různě nařízlý, aby to nešlo jednoduše přelepit ale roztrhala se při odlepování.

No a dostal jsem se i na poštu, tak už mám vylepenou i novou roční dálniční známku. Konečně si mohu užívat cca stovku za měsíc a ne za 440 Kč jak jsem měl do teď.

Jinak v sobotu plánuji spíš Valašské Klobouky a jejich Jarmek, ale ještě uvidíme jak vše půjde.

Odkaz ke komentáři

S tema tipama na vikendovy vylet je to snad i na zalozeni regionalni sekce na foru, to se mi libi. Kazdopadne i tady me to tesi! Planoval jsem certy v Zidlach a zaroven i navstevu restauracky Kasna, ale polovicka ma osmicku venku a ja zase venvnitr nejakou festovni rymecku... jeste ze auto uz je jako ripa!!

Odkaz ke komentáři

tak ne no :D

já jsem uplně nadšnej ze šlapek, tady je pořád něco, nejsou to teda mega akce, ale je kam zajít, když se nechce čučet doma u tv, nebo pro změnu pracovat :D

4. prosinec 2015
Výstava betlémů - Čas radosti, veselostiv prostorách muzea. více
4. prosinec 2015
v 16.30 h
Pietní akt za oběti bitvy 1805Řazení vojsk proběhne na Masarykově náměstí. více
5. prosinec 2015
Burza militariíOd 7.00 do 12.00 hodin v orlově ve Šlapanicích. více
5. prosinec 2015
v 09.00 h
Den otevřených dveří - gymnáziumvíce
5. prosinec 2015
v 14.30 h
Mikulášsko-maškarní rejv sále sokolovny více
6. prosinec 2015
v 09.00 h
Vánoční jarmarkMasarykovo náměstí více
6. prosinec 2015
v 16.00 h
Mikulášská nadílkav orlovně. více

Odkaz ke komentáři

Dobré dopoledne,

nemáte někdo prosím zkušenost s PayPalem a konkrétně refundací po výměně karty za novou? Tedy nákup byl zaplacen v době, kdy jste měli aktivní platební kartu u své banky, avšak během vyčkávání na balíček vám došla karta nová, stará je již neaktivní a byla zrušena. Dejme tomu že novou kartu řádně registrujete na PayPal, balíček však nedošel. Jde teda využít refundace, když ta první karta už není s žádným bankovním účtem svázána? Nebo to vrátí na účet spojený s druhou registrovanou kartou? Nevrátí vůbec? Vrátí na PayPal účet?

Díky

Odkaz ke komentáři

Já měl refundaci nedávno a přišla mi normálně na bankovní účet, ze kterýho to bylo placený. Takže ten tvůj případ má IMHO dvě možný řešení. Buď ti přijdou peníze na účet, ze kterýho byly strhnutý bez ohledu na platnost karty, nebo se ta transakce nepodaří a zůstane ti ta částka viset v PayPalu a budeš ji muset ručně přesměrovat na účet (vybrat) nebo utratit.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...