Ol@f Odesláno Leden 1, 2016 Sdílet Odesláno Leden 1, 2016 nejlepší silvestr za posledních X let, ani kapka alkoholu, žádné normální jídlo a asi taková krásná 8 mi hodinovka Counter Strike Source Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 1, 2016 Sdílet Odesláno Leden 1, 2016 dobréééééééééé rano a celý rok Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2016 Hustý :o ...Už vím, kde se vzaly PDčka :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 4, 2016 Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 Hola hola práce volá Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 No, je to tak. Překvapivě jsem se vzbudil ještě před budíkem, ale z postele se mi vůbec nechce Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 4, 2016 Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 šak už tu hodku sedím :D a včera jen decent úpravy, by jeden neřekl co vš se musí po novém roce udělat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 Jo, budu muset dodělat loňský účetnictví. Ale snad toho nebude moc. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 4, 2016 Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 to tady taky někde mám :( snad mě to nepřekvapí :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 4, 2016 Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 Mi povídejte, budík na 5:20 ale okolo páté jsem byl už vzhůru. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 4, 2016 Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 tak to já poslední bych chrápal až bych se neviděl, horko těžko vstávám kolem 6, dřív bylo 4,30 a nemohl jsme zabrat trošku polevili nervy z práce tak snad tím, ale KOPR mám letos zatím neskutečnej :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 4, 2016 Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 Teprve 4 dny roku a už kopr? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 Tak hlavně, když to přinese taky odpovídající finance :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 4, 2016 Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 Tak pokud se to ještě stále vleze pod polštář, proč ne. Jen z toho nesmí člověka mrdnout, je potřeba si taky někdy odpočinout, zcela vypnout a užívat si. Žijeme jen jednou ;) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 Jo jo, to je ten paradox. Celý život děláme něco, co nechceme, jen proto, abychom si jednou mohli dopřát to, co chceme. Ale nakonec stejně zjistíme, že na to vlastně nemáme čas a než se nadějeme, všechno je pryč :jelen: PS: A to jsem ještě letos nic nepil :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 4, 2016 Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 To napravíme na nějaké tour Docela mě zajímá, co si lidé budou dávat na ty SPZ na přání. Přemýšlel jsem nad tím, možná bych si i nějakou vymyslel, ale přijde mi, že to bude pěkná divočina. Pokud je nutno mít obsazeny všechny 3+5 znaky, pro kratší to bude oříšek. Navíc mi nepřijde moc sympatické tu značku dělit na 3+5. Dělené znaky mají i ostatní země, které mají značky na přání? Není stát, kde je to povoleno jako jedno slovo bez přerušení (i třeba s číslovkou)? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 Mně by se to na tu hranatou americkou stejně nevlezlo, takže mám o starost míň :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 4, 2016 Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 Zajímavé, lidé mají asi fantazii. Nicméně pořád si některé nedovedu představit v té kombinaci 3+5. Za sebou by to bylo hned jinak... viz třeba MAR TIN01 nebo T0M AS007 Docela se tu směji "šikovné" úřednici. Prý ze STAVITEL navrhli STAVITE1. Já bych navrhl ST4V1TEL Na druhou stranu alespoň nějaký upgrade a možnost se něčím odlišit. S těmi značkami na přání mohli alespoň přemístit pozici pro STK nálepky na bok, tedy zcela doprava nebo zcela doleva, ne doprostřed. Co už, třeba se někdy dočkáme dalšího upgradu. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 No já vidím jedinou výhodu v tom, že to číslo má člověk na celej život, resp. na více aut. Zas je otázkou, když mi to někdo ukradne nebo naboří, jestli mi udělají tu stejnou znova? To asi těžko, protože pak by mohlo jezdit stejných značek třeba 10 naráz a nikdo by nedokázal určit, že je to kradený. Takže to asi hodí na blacklist a budu si muset koupit něco novýho Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 4, 2016 Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 Je to tak, znovu stejnou už nevyrobí. Zas je možnost si legálně vydat 3ks (3x 5000 Kč) a mít ji na vozík apod. To teď nešlo a proto se oficiálně musela zadní SPZ sundávat a dávat na vozík nebo si lidé dělali kvalitní neoriginály. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 Myslíš na nosiče kol a podobný příslušenství. Tak to je fajn, že to jde. U běžných značek je to nedořešený, no. btw: Vozík musí mít svoji zvláštní značku, určitě nemůže mít stejnou jako auto, protože je to samostatný vozidlo. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 4, 2016 Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 Aha, já myslel že vozík přebírá z auta To za něj člověk platí i specifický pojištění, když má svoji? Musí na technickou apod.? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 Jj, je to tak. Ale pojištění stojí pár desetikorun na rok a na STK jezdí po 4 letech ;) Jinak koukám teď na novinkách, že už se vydalo 500 značek po 10tis Kč...to je pět mega :) A pak ať někdo říká, že lidi nemají peníze. Mají tolik peněz, že neví co s nima a vymýšlí ptákoviny :P Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 Dobrý ráno v tom roce 2016, sice budu za ospalce, ale ne. Opravdu jsem nespal do teď :jelen: Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 Borci, budu se zbavovat zimnich NOKIANu WR D3 195/65 R15, komplet na plechacich, maji 2x7.5mm a 2x7mm, kolik si za to rict? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 Tohle je vždycky dost odlišný. Viz třeba ZDE. Ceny skáčou od 15ti stovek po 8,5. Samozřejmě každé zboží má svého kupce a tak záleží, na kolik si je ceníš. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 Jó, vymyslet nějaku cenovku, to je vždycky problém :D Ale fungl nový WR D3 stojí 1200, plecháč 900. Takže za 8500 mám fungl novou sadu. Abych měl důvod sáhnout po něčem jetým, muselo by to stát max 6500. Další věc je cena nové Barumky, která stojí 1000. Takže sada nových Barumek na plechu je za 7500. A než brát starší Nokiany z druhé ruky za 6500, vzal bych radši nový Barumky za 7500. Takže když se na to dívám jako kupující, vidím cenu tak na 6000 Kč. Víc asi ne. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 To zni rozume, na forum to hodim na 6k pro platici cleny :) Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 Ještě bude asi rozhodovat, jak jsou staré. Koupit si tři roky staré pneu s dobrý vzorkem není špatný nápad, dokud nezačneš ty pneu potřebovat :D A tohle neber nijak zle, ale vidím to na taxíku, kam mi šoupnout pět let starou gumu s tím, že má 5mm, takže mi to přece na zimu musí stačit :jelen: Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky