Ofeig Odesláno Leden 13, 2016 Sdílet Odesláno Leden 13, 2016 Asi budu dělat, že jsem ten předposlední příspěvek nečetl .... http://www.olejebrno.cz/vif-diesel-aditiv-zimni-0-5l v pátek jsem bral za tři stovky na benzínce :jelen: To mohlo bejt pár na plese grátis :jelen: Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 Tak jsem zrovna zjistil, že dvakrát jedna čárka není totéž co jednou dvě čárky Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 15, 2016 Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 co to je za hlavolam? :D , jako jedna čárka mě napadá, ale .... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 Ále. Vařil jsem si kafe a podle manuálu na kapsli se mělo na kávovaru nastavit množství vody na dvě čárky. Jenže já to zazdil a nechal tam jen jednu. Tak jsem to pustil ještě jednou v domnění, že to bude akorát. Jenže mi to tak trošku přeteklo :D Takže vlastně šlo spíš o rozvíření debaty, polední dobou je tu nějak mrtvo :jelen: Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 15, 2016 Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 a já doufal, že vrcholem budou dvě samostatné čárky vedle sebe ..... jo kávovar je sviňa, když přeteče, uvažuju o něčem do kanclu, ale nevím co vybrat, něco jednoduchého a asi na ty kapsle Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 Tak to neporadím, v tom se nevyznám. Já znám akorát Dolce Gusto, doma máme starší verzi, kde se množství hlídá ručně, v práci automat. Ten doma funguje už několik let, v práci něco přes rok. Já si v tom každý ráno dělám čaj nebo kakao, v práci občas nějaký presso a máti si dělá cappuccina, latté a jiný slaďáky. A v létě to umí ledový čaje a ledový kávy, takže taková všehochuť. Ale jednak nejsem odborník na kávu, takže nedokážu posoudit kvalitu chuti a navíc nemám představu, jak fungují konkurenční mašiny, takže jsem ani neřešil ekonomičnost provozu, resp. cenu kapslí. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 15, 2016 Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 (upraveno) Kapsle jsou nejdrazsi varianta a jestli maji radi lidi z kanclu kafe, tak to ani omylem neumi tak dobry kafe jako i ten nejzakladnejsi/entry lvl pakovej pressovac. (pro me vyhoda, ze ho v kanclu mame a kazdej si donasi kafe, ktery ma rad a chutna mu, navic celkem prijemna pohoda a trosku kultura se s nekym potkat, pokecat, na chvilku vypnout a pak s hotovym pressem pekne zpet do reality) Taky bys mel vybirat i podle predpokladanyho poctu hrnicku za den, at to neposilas porad na reklamace. Dolce gusto je podle me spise pro domaci pouziti/malou rodinnnou firmu. Upraveno Leden 15, 2016 uživatelem raym0n Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 Jj, DG je každopádně pro jednoho / dva lidi, rozhodně ne pro kolektiv 10 zaměstnanců, to by dlouho nevydržel. Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 15, 2016 Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 až si musím z té debaty jedno kafe jít udělat :D Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 18, 2016 Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 Jsem měl u Jury před Vánocema zimní nexeny, co mi měl obouvat a Ondra je tam viděl a vzkazoval mi, že prej pěkně kloužou na sněhu ... tak měl pravdu :D napadlo nám v Jeseníkách hezky docela, silnice uježděný, tak s tím bylo kopec srandy Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 18, 2016 Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 no vcera nexeny dostali pokourit i na promrzlem asfaltu a betonu a musim rict ze je s nima kopec srandy i v tehle situacich nemluve o opakovanem brzdeni z 200 na 100 Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 18, 2016 Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 Jojo, já jsem si s tím taky hrál, na tom ujetým sněhu je to radost :D ale přítelkyni se to pak moc nelíbilo :D Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 18, 2016 Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 no vcera nexeny dostali pokourit i na promrzlem asfaltu a betonu a musim rict ze je s nima kopec srandy i v tehle situacich nemluve o opakovanem brzdeni z 200 na 100 no jo, ale ty k nim máš tu bestii v R-ku a ještě k tomu se smekat chceš Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Leden 18, 2016 Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 chlapci pobavte sa :D http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=27649&p=1609233 Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 20, 2016 Sdílet Odesláno Leden 20, 2016 (upraveno) :D :D :D :D :D já umřu :D :D :D :D :D Připomíná to tenhle obrázek - Blondýnky zjistili, že traktor stojí víc než BMW B) Upraveno Leden 20, 2016 uživatelem Ofeig Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2016 Dneska jsem dal letos poprvé lyžovačku a paráda, sice to byl docela záhul na nohy, ale počásko bylo parádní a na svahu 8 lidí Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 21, 2016 Sdílet Odesláno Leden 21, 2016 mam chut taky zkusit ozivit co si jeste pamatuju a zjistit jestli na tom jeste dokazu stat. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2016 Vyrazíme na hory?? :D Já bych do toho klidně šel ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 21, 2016 Sdílet Odesláno Leden 21, 2016 ja musim prvne na nejakej zasnezenej kopec kde nemuzu sobe ani nikomu dalsimu ublizit Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2016 Tak to zajeď k nám na Vysočinu, tady se něco určo najde ;) Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 22, 2016 Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 Víte, co je krásný? Že ještě hodinu a půl a je tu víkend :jelen: :jelen: :jelen: Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 No jo, ale co s ním? Já zatím žádný plán stejně nemám, takže mi to je celkem jedno, jestli sedím v práci, nebo doma :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 23, 2016 Sdílet Odesláno Leden 23, 2016 to máš jedno kde se chalstá :D, hlavně že to teče ne tak s chutí do toho kež by bylo polovina hotovo :D Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 25, 2016 Sdílet Odesláno Leden 25, 2016 (upraveno) No tak já měl na sobotu o práci postaráno ... takže bez alkoholu :jelen: Upraveno Leden 25, 2016 uživatelem Ofeig Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 25, 2016 Sdílet Odesláno Leden 25, 2016 Kdyz by byl nejaky OC JMK vylet kamkoliv za snehem, tak dejte echo, jsem klidne i pro jednodenni spas po CR na predpoved. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2016 Do toho bych taky šel, vyrazit někam na lyžovačku...u nás už to zase všechno teče Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 25, 2016 Sdílet Odesláno Leden 25, 2016 Sněhu je třeba si užívat Stačila jedna cesta do Laa a zpět v sobotu odpoledne, když začalo trochu hustěji sněžit. Na dálnici se lidé snažili jet okolo 80, vesnicemi tak 30 a mimo vesnici tak 60, takže často v levým a sněhu jsme si užili až až. Fotky jsou ze stejného dne, jen je mezi nimi několikahodinový rozestup a myslím, že rozdíl je patrný Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 25, 2016 Sdílet Odesláno Leden 25, 2016 No já z toho až takovou radost v sobotu neměl. Jezdit v tom marastu s traktorem s vlečkou, když nejede topení nebylo nic moc :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky