raym0n Odesláno Únor 4, 2016 Sdílet Odesláno Únor 4, 2016 Uz ti konecne dosel ten drzak? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2016 To by pro mě celníci poslali rovnou URNU :D Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 4, 2016 Sdílet Odesláno Únor 4, 2016 Hej, co to je za zradu, koupim si zarovku do zadniho brzdovyho P21/4W viz vlakno prehled osazenych zarovek (minule jsem kupoval na Benzine a vse Ok), ale ted jsem koupim nejaky Osramky v Makru a ono to ma spatnou roztec tech mini-vystupku na patici zarovky. Normalne to ma mit cca 135-140°(viz zvyraznene sipky v priloze), ty co jsem koupil, tak maji 180° a samozrejme tam nejdou. Co je to za zradu? :jelen: :o to je jako jeste vice druhu patic zarovek P21/4W? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2016 Tak to je mazec. A důvod takové vifikundace?? To si někdo potřeboval nahonit patenty do CV, tak vymýšlel už vymyšlené Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 4, 2016 Sdílet Odesláno Únor 4, 2016 V tom pripade daruji moji ne-Ypsilon verzi.... Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 6, 2016 Sdílet Odesláno Únor 6, 2016 proč? mužem toho vyrobit více ne:D jako obecně proč má každá automobilka jinou rozteč kol např? nebylo by jednodušší se shodnout a mít stejnou? 5*112/5*114,3/5*110 např? a když máme 4*100 tak dáme aspoň jinou středovou díru, at to nejde přeházet že:D možná mi to někde technicky zdatný vysvětlí že ty 2mm jsou pro něco dul, ale je to spíš ek záměr Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2016 Celkem pěkný promo, pobavilo (v dobrým slova smyslu) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 9, 2016 Sdílet Odesláno Únor 9, 2016 Tak dnes mi byla předána nová hračka a jak se zdá, rozhodně je to lepší. Dostalo mě velmi pěkné, přehledné a přesto detailní nastavení routeru Cisco. Viz třeba kolik sítí v okolí jede na 2.4 Ghz, na jakých kanálech apod. Nečekaně na 5 Ghz nikdo, takže šup na ni. Zdá se, že každý, kdo obdrží router od UPC nic nemění a používá jejich defaultní nastavení (lze poznat už jen podle názvu WiFi sítě). Notebook - Wifi router jsem připojen 144 Mb/s na cca 5m vzdálenost. Výsledek přes Wifi je parádní ...avšak kabel je kabel Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2016 Tak aspoň nějaký posun ...Ale ještě mi přijde, že ta rychlost 144 Mb/s je poměrně nízká, mělo by to podporovat víc. Koukám, že máš šířku kanálu nastavenou na 20 MHz. Zkoušel jsi to změnit na 40 MHz?? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 9, 2016 Sdílet Odesláno Únor 9, 2016 Noo, hned to skočilo ze 144 Mb/s na 300 Mb/s. Ale i po restartu routeru jsem naměřil +- podobné rychlosti. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2016 No vida, těch 300 Mb/s už je OK. Byť to v praxi internetu moc nepřidalo, ale to už teda vypadá, že dál se moc neposuneš. Každopádně i tak je to super, co bychom za to dali u nás na vesnici :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 9, 2016 Sdílet Odesláno Únor 9, 2016 Je fakt, že ten Cisco router nemá jedinou anténku a teda čumím, co z něj sviští. Ale předpokládám, že ceny takovýchto zařízení jsou pro běžnou domácnost těžce mimo téma. Až nebudu mít co dělat s penězi, tohle se mi velmi zamlouvá, a to jak vzhledem, tak parametry. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2016 Tak vypadá dobře, ale je otázka, co by to mělo řešit. Abys z toho vyždímal maximum, potřebuješ adekvátní protistranu (klienta). A to bude v notesu těžko, to je tak na spešl kartu do klasickýho PC. Takže to by muselo být vyloženě pro připojení PC, ke kterýmu z nějakýho důvodu nejde natáhnout kabel. Ale i tak, za ty prachy to je slušnej úlet :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 10, 2016 Sdílet Odesláno Únor 10, 2016 Tohle není špatný po ránu z mobilu. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2016 Dneska proběhl zahradní pit-stop a výměnu oleje jsme zvládli bez ekologické katastrofy :D Po třech měsících od poslední výměny už to bylo zase lehce na maximem. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 13, 2016 Sdílet Odesláno Únor 13, 2016 opravdu lehce teda ...... no já s tím měl taky dost hlavu teď v lednu, kdy jsem jezdil "krátký" trasy 20 tam a 20 zpět, jsem panikařil, když to bylo na konci výřezu, ale teď už je to zase OK a drží tam, kde má, ale je fakt, že se oteplilo a dal jsem i delší trasy, mám vyzkoušeno, aby to bylo v pohodě, tak musí mít olej 90 stupňů Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2016 Jj, určitě to reaguje i na počasí. V zimě je to horší, jak je kolem nuly nebo pod nulou, tak je to krizový a teče to tam proudem. V létě to je o dost menší problém. Jinak 20 km trasy mi teda jako krátká jízda nepřipadá. Ale ono je fakt, že se to relativně dlouho ohřívá, resp. za studena to tam prosákne a pak trvá poměrně dlouho, než se to zase odpaří. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 16, 2016 Sdílet Odesláno Únor 16, 2016 tak nám ukradli olejobanner na masné/olomoucké na jednu stranu :( 2,5 v řiti, na druhou stranu je to dobrý asi se o nás ví Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 16, 2016 Sdílet Odesláno Únor 16, 2016 Jime žeby konkurencia? Skajo koľko najazdil za tie 3 mesiace? Keď to vidím tak asi by som mal pozrieť koľko oleja je v Rapide... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2016 30.10.2015 - 6606 km 13.02.2016 - 7332 km Takže 726 km ;) Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 16, 2016 Sdílet Odesláno Únor 16, 2016 mno banner nikde, vypadá to na uštipane stahovačky, tak bud bezdomovci na boudu nebo konkurence, což na druhou stranu je potešujicí :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 16, 2016 Sdílet Odesláno Únor 16, 2016 Skajo, tak třeba je ideální čas se zamyslet nad tímto. Zajímavost pro všechny. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2016 Počkám na další generaci, třeba bude za 400tis :D Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Únor 16, 2016 Sdílet Odesláno Únor 16, 2016 No a když počkáš, tak mi už máme ve firmě Tesly dvě, tak počítám, že za rok, dva se budou stejně měnit :jelen: Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2016 Za 200tis Kč?? ...Fajn, jsem první ve frontě Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 16, 2016 Sdílet Odesláno Únor 16, 2016 Já bych dal klidně i o něco víc, ale spíš mě zarazilo, že si někdo koupí takový auto jen na tak krátkou dobu? Na operák to asi nebude, nebo to je od nějakého sponzora/na reklamu? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2016 Firma, víš jak. Babiš zavede EET, tak je potřeba optimalizovat výdaje. Máš platit daně státu, nebo si každý dva roky koupit Teslu :P Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Únor 16, 2016 Sdílet Odesláno Únor 16, 2016 Neříkám, že půjde přesně za dva roky ani že bude stát 200 tisíc. Ale tak u nás je to jednoduché. Manželka šéfa měla audi už tři roky, tak se prodalo a ona dostala Teslu S. Jenže se šéfovi tak zalíbila, že po měsíci objednal hned druhou :jelen: No takže teď na parkovišti stojí rok a půl stará A8 V8 quatro a oba jezdí "šalinama" :D A poslední - proč za dva roky? No to počítám, že už bude objednané to SUV od Tesly.... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2016 A co ta Audina, ta vám třeba nezavazí?? :jelen: Za odvoz bych se jí klidně ujal, ať nekorodují brzdy Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky